Zobacz pełną wersję : Usta usta wczoraj
truscaffka
06-04-2011, 09:13
Kurcze...zestawili Wilczaka, czyli naczelnego macho w tym serialu, z takim nawiedzonym i za bardzo zaangażowanym tatusiem w dzierganej czapeczce, który nosił swoje dziecko w torbie w pozycji poziomej...No i znowu chusta = freak :/
ale serial uwielbiam tak czy siak :)
Widziałam już tydzień temu w necie. Pomijając torbę na dziecko, bardzo rozbawiła mnie pani prowadząca zajęcia dla dzieci :) "Pod pomostem pływają kaczuszki..." czy jakoś tak :thumbs up:
Uwielbiam "Usta, usta"!
Kot.w.paski
06-04-2011, 09:41
Ponieważ sama chodzę na Muzykę dla smyka, strasznie mnie ta scenka rozbawiła :)
płakałam ze smiechu przy kaczuszkach. 2x razy przewijalismy bo w necie oglądamy. a dzis moze kolejny odcinek, ktory w tv bedzie za tydzień. ciekawe czy znowu jakies wisiadło będa lansowac.
Też dziś wieczorem będę oglądać :)
musze przyznac że to jedyny serial gdzie gdy nie moge obejrzeć to nagrywam, a wczorajsza opcja z kaczuszkami doprowadziła mnie do łez ubawiłam się stenie.
ten chłoptaś z torbą ojojoj... powinni mieć jakiegoś naczelnego chustoguru na stanie :)
No i znowu chusta = freak :/
Szczerze miałam takie samo odczucie choć staram się do tematu podchodzić z rezerwą... ale odkąd mój sąsiad stwierdził że nawet w apaszkę zamotam dwójkę dzieci jedną ręką, zaczęlam się zastanawiać czy nie jestem postrzegana właśnie jak "mocno dziwna"?
niby żarcik... ale jakoś tak mi zapadło w pamięć...
poza tym odcinek z kaczkami przedni :P
Myślę, że większość widzów nie zauważyło, w czym to dziecko było niesione. To my jesteśmy zboczone :mrgreen:
Ten fragment kręcili niedaleko mnie i już daaaawno temu Małż mi mówił, że obserwował nagranie czekając aż Gaba w wózku się wyśpi. Przyjęłam do wiadomości i zapomniałam :) No ale wczoraj go ochrzaniłam, że jak widział, że publicznie noszą dziecko w torbie (potwierdził - widział!) to powinien interweniować :)
Zwłaszcza, że szedł na zajęcia do Klubu gdzie z dużym prawdopodobieństwem była Ripley i prowadziła właśnie warsztaty chustowe!!! To było właśnie w tym pokazanym budynku :D
Limonka - tak myślałam że to w naszej okolicy kręcone.
A ja ten odcinek przegapiłam, nie wiecie czy go powtarzają, albo gdzie można go obejrzeć?
Na vod TVN czy jakoś tak :)
edit: Proszę bardzo :)
http://vod.onet.pl/usta-usta,2998,serial.html
Limonka - tak myślałam że to w naszej okolicy kręcone.
A do Klubu nie chadzasz? Przecież to CPK był :)
Uwielbiam ten serial. No cóż... promują noszenie dzieci - niestety raz im to lepiej a raz gorzej wychodzi :(
ech, ale dziecko niósł Jakub Bohosiewicz... jaki on ma głos sexy :D
Co do Usta Usta to jak dla mnie za bardzo oderwany od rzeczywistości, ale oglądam :)
No właśnie torba na dziecko. Czy nie mogą w moim ulubionym serialu pokazywać tylko dobrych chust i nosideł.
A właśnie wczoraj byłam na zajęciach dla maluchów w Klubie Mamy i Taty w CPK. Było bardzo miło. A wątek z kaczuszkami - rewelacja!
Ripley pozdrawiam ;)