Zobacz pełną wersję : 30.03.11 kraków kazimierza wielkiego
lemniscus
30-03-2011, 22:13
dzis 2 mamy spacerujace Kazimierza Wielkiego z maluchami z przodu w jakis fioletach
widzialam z samochodu :)
pozdrawiamy :)
przypuszczam, że przynajmniej jedną z nich widuję czasem w okolicach placu zabaw na Lea:) Fiolet powalający, ale mama zawsze pędzi...
jadziolek
01-04-2011, 07:11
A to nie my przypadkiem ?Obie ciemne włosy mniej więcej do brody ?
Jeśli to my ,to powalającym fioletem musi być moja lniana Japonka. Drugą chustę niech ujawni właścicielka :D
Na placu zabaw bywam,ale wydawało mi się ,że spaceruję raczej statecznym krokiem ... więc może to nie ja :)
mama-kubusia
01-04-2011, 11:30
o kurczaki ja też widuje w duecie na alejkach Grottgera właśnie w fioletach :D
Pozdrawiam
jadziolek
01-04-2011, 11:45
na alejkach grottera to już na pewno my :D
ale jakoś nigdy nikogo chustowego nie dojrzałam...
mama-kubusia
01-04-2011, 11:48
Bo pewnie z wózkami chustówki biegają:wink:
lemniscus
01-04-2011, 21:13
na alejkach grottera to już na pewno my :D
ale jakoś nigdy nikogo chustowego nie dojrzałam...
przyjdzcie do Famigi blisko macie i mam i tatków chustowych duzo
chust troche mniej ale cos sie znajdzie ;)
Namierzona, a w dodatku wezwana przez współspacerującą koleżankę do ujawnienie się, niniejszym to czynię. :high:
Moja najpiękniejsza z wszystkich neobulli: Julia, w której od ponad pół roku noszę mojego Skarba, jest tylko trochę fioletowa, za to ja czasem bywam bardziej w fiolety odziana.
A Famigę znamy. Byłyśmy tam z koleżanką dziś na przykład. Niemniej dziękujemy za zaproszenie i do zobaczenia w realu - może być w Famidze.
lemniscus
01-04-2011, 22:16
o tak wlasnie piekna Julia mi sie rzucila w oczy i ze strasznie o czyms dyskutowalyscie ;)
a jadziolek w czym byla bo chyba cala fioletowa chusta
niestety prowadzilamauto i niezdazylam sie Wam przyjrzec :)
Zapewne dyskutowałyśmy o chustach ;)