PDA

Zobacz pełną wersję : Wybór pierwszej chusty

sweetmelongirl
23-03-2011, 09:57
Witam,
z zainteresowaniem obserwuję forum i podczytuję wiele informacji na temat chust.
Dopadł mnie problem związany z tym iż chętnie dołączyłabym do chustomaniaczek :) ale ale...

stoję przed wyborem chusty i nie wiem jaką powinnam wybrać,

jestem mamą 2 miesięcznego chłopca który waży niecałe 6kg ... chciałabym aby ta chusta służyła mi na lato i jesień i oczywiście bym mogła większego klocuszka też ponosić w niej

zastanawiałam się między tymi chustami:

- używana Didymos Katja
- nowy pasiak Nati Savanna bawełniany
- bawełna z bambusem Lennylamb Salsa

morepig
23-03-2011, 09:57
z tego wszystkiego wybrałabym używaną Katję :)

hexi
23-03-2011, 10:00
a ja nati ;)
wszystkie propozycje sa ok - wybierz ta ktorej kolor najbardziej ci pasuje

Dagmara
23-03-2011, 10:02
wszystkie propozycje sa ok - wybierz ta ktorej kolor najbardziej ci pasuje
Zgadzam się.

Natall
20-04-2011, 12:41
Też miałam kiedy spore problemy z wyborem chusty. Koleżanka mi coś tam niby doradzała, ale jako, że sama swojego dziecka z chuście nie nosi to doszłam do wniosku, że sama średnio się może na tym znać. Ale jak masz ten sam problem to może w tym artykule coś znajdziesz? http://portal.pycia.com/2011/01/chusty-do-noszenia-dzieci-2/ (http://portal.pycia.com/2011/01/chusty-do-noszenia-dzieci-2/)

goshya
20-04-2011, 12:56
ja też niedawno miałam ten problem i wybrałam po prostu tą, która najbardziej mnie urzekła:) czyli nati sunset:)

lominia
20-04-2011, 13:01
ja bym wzięła Katję używaną, ale to kwestia gustu;) Wszystkie wskazane są ok, na początek warto kupić używaną chustę.

ovejablanca
20-04-2011, 13:56
jak piszą dziewczyny, wybierz tę, która Ci się najbardziej podoba
i tak niebawem kupisz kolejną...i kolejną...i kolejną ;)

Wika
20-04-2011, 14:40
racja, racja, moja pierwsza to był elastyk od pentelki, żeby nie wydać za dużo, potem jak wiadomo było, ze tkana samoróbka nie, to szukałam tez po cenach, kolor, wzór były mi obojetne, kupiłam nati lagunę totalnie za dużą, a potem.... to juz sie zaczęło szukanie wg upodobań i tak jest do dziś.
Mi ta LL salsa sie podoba, bambus na lato ok., zrobisz fotki w akcji, to sobie pooglądam;)
Udanego wyboru zatem życzę

misunderstanding
20-04-2011, 15:11
moją pierwszą chustą był LL, ale bawełna, zraziłam się do tej firmy na dobre..
wybierałabym między Nati a Katją.