Zobacz pełną wersję : Jak to się można zdziwić :)
No muszę się z Wami podzielić moim dzisiejszym chusto-przeżyciem :)
Byliśmy dzisiaj z urodzinową wizytą u teściów, przyszedł moment kiedy Maliństwo miało wszystkiego dosyć i trzeba było ją ululać, a jedyną szmatą jaką miałam przy sobie był mój łowicki szal. No i powiem Wam krótko, żeby sie nie rozpisywac zbytecznie, że tak perfekcyjnego wiązania na biodrze jaki poczyniłam za pomoca tego chusto-szalika, to jeszcze za pomocą żadnej fachowej chusty nie udało mi sie zrobić!! :mrgreen: Wniosek z tego taki, że nigdy nie wiadomo jaki potencjał w pozornie niepozornej szmacie leży :)
No, musiałam sie pochwalić :)
Pozostaje pogratulować :thumbs up:.
a foty gdzie?
hehe, wiedziałam 'wątek bez zdjęć jest nieważny':)) Foty u teścia, mam nadzieję,że mi prześle
ale mówię Wam, pokochałam tę szmatę :)
dankin-82
20-03-2011, 08:43
fajnie :thumbs up: czekamy na fotki ;
)
super, ja się kiedyś musiałam obwiązać turkusowym prześcieradłem, ale ramię później bolało ;)
dorcik81
20-03-2011, 10:27
na bezrybiu i szal chustą:D
czekamy na foty
czukczynska
20-03-2011, 11:02
Gratuluję :D
Magdailena
20-03-2011, 12:16
Ja mówiłam kiedys, ze wiazania na odwal się są najlepsze-przynajmniej, w naszym w ypadku. Im bardziej sie staramy, tym gorzej wyłazi. :D
U nas też w ostatnie Święta Bożego Narodzenia prześcieradło odegrało rolę chusty :) Pojechaliśmy na wieś do mojej ciotki i zapomniałam szmaty, więc kiedy ząbkująca Gaba zrobiła się nieznośna prześcieradło poszło w ruch :) Żebyście widziały miny odwiedzających ciotkę kolędników na nasz widok.. :) cóż chyba znowu wyszłam na matkę dziwadło :)
Maciejowa
20-03-2011, 21:53
Ostatnio też łapię za przypadkowe szmaty- póki co wygrywa szal niby pashmina za 20zł :D
nasteria
20-03-2011, 22:01
gratulacje :high:
a my to się kiedyś z braku laku w szalik zimowy długaśny, ażurowy, włóczkowy zamotaliśmy. dziecię w kieszonce na wszelki wypadek podtrzymywane... ale myślę, że zbytecznie bo trzymało się to wszystko piknie! :fire:
hehe, wiedziałam 'wątek bez zdjęć jest nieważny':)) Foty u teścia, mam nadzieję,że mi prześle
ale mówię Wam, pokochałam tę szmatę :)
to czekamy z niecierpliwością
misunderstanding
21-03-2011, 23:04
gratulację :D
mnie się jeszcze nie przytrafiło, bo wszędzie ze sobą chustę chociaż jedną tacham :D
madorado
21-03-2011, 23:06
A zdjęć jak nie było, tak nie ma...
A zdjęć jak nie było, tak nie ma...
tak, zdjęć nie ma, iż gdyż mimo usilnych i namolnych próśb z mojej strony, szanowny Teść jeszcze mi ich nie podesłał. Mój aparat się zepsuł, no i nie wiem jak to zrobić...
A komórką jak zrobię, to jak potem wrzucić? Hmmm:hmm:
Super:) No i czekamy na zdjęcia.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8ea4a524afc2e812.html
Jedyne zdjęcie jakim dysponuję. No niestety, daje tylko pojęcie o chusto-szaliku, o wiązaniu nie bardzo...Ale uwierzcie mi, trzymało pięknie :D
śliczne zdjęcie! a minki macie podobne, że hej :mrgreen:
edit: oczywiście widać, że chusta zdała egzamin, bo dzieciaczek zadowolony ;)
pieknie Wam w tej chuscie :)
Wow, super! A fota cudna!!!
eeeeee no koleżanko - szacun wielki ! :D
OT - ładna fryzura