Zobacz pełną wersję : witam z Lublina-jest tam kto?? :)
Witam na imie mam Zuzanna jestem ama 2 letniej Anieli i 3 miesiecznego Ignacego, poszukuje mam z dziecmi do towarzystwa na spacerach :) nudno i smutna tak kisic sie w 4 scianach, odzywajcie sie lubelskie mamy :)
:hey::high::lool::jump::bliss::applause::hello::to ddler:
madorcia
18-03-2011, 20:24
hej,
miło Cię poznać :-) a z jakiej jesteś dzielnicy?
hej ja jestem z nalkowskich a ty ??
madorcia
18-03-2011, 22:17
a ja bywam czasem na /czubach, w sumie niedaleko :-)
macierzanka
18-03-2011, 23:41
hej ja jestem z nalkowskich a ty ??
Na Nałkowskich pracuję i widziałam ostatnio dwie dziewczyny.
Jedna w niebieskim pasiaku, druga z wózkiem i w kolorowym pomarańczowym pasiaku.
To mogłaś być Ty?
nie to nie bylam ja, ja chadzam obecnie w zielonym bambusie nati a czesciej z wozkiem podwujnym britaxsie :) a gdzie mieszkasz??? a gdzie pracujesz na nalkowskich???pozdrawiam
macierzanka
19-03-2011, 12:00
nie to nie bylam ja, ja chadzam obecnie w zielonym bambusie nati a czesciej z wozkiem podwujnym britaxsie :) a gdzie mieszkasz??? a gdzie pracujesz na nalkowskich???pozdrawiam
Pracuję w bibliotece. Teraz przenosimy się, otworzymy ok. 7 kwietnia.
Ja, to taka starszawa dość nieprzystępna kobita. Przyjdź w chuście, zmięknę:)
czemu tak o sobie piszesz?? :) a gdzie sie przenosicie??
Cześć Zuzia- w końcu i ty na forum zawitałaś:D Witam!!
Pracuję w bibliotece. Teraz przenosimy się, otworzymy ok. 7 kwietnia.
Ja, to taka starszawa dość nieprzystępna kobita. Przyjdź w chuście, zmięknę:)
:lool: macierzanka - aż normalnie odwiedzę tę bibliotekę bez chusty żeby Cię poznać :lol:
macierzanka
19-03-2011, 19:05
czemu tak o sobie piszesz?? :) a gdzie sie przenosicie??
Do lokalu po GetinBanku
macierzanka
19-03-2011, 19:08
:lool: macierzanka - aż normalnie odwiedzę tę bibliotekę bez chusty żeby Cię poznać :lol:
Zapraszam:)
Takie mam przemyślenia po ostatnim tygodniu.
Byłam sama, ludzi cała masa, kolejka jak za dawnych lat w mięsnym:)
Pod koniec dnia miewałam dość:(
E tam całkiem miła z ciebie osoba Macierzanko :)
Witaj Zazu, chyba widziałam cię ostatnio jak szłam odebrać dziecko ze żłobka. Mama z chuścioszkiem, dzieckiem i jej koleżanka z dzieckiem. To była zielona chusta więc opis by się zgadzał. Chciałam zagadać ale obawiałam się jak zareagujesz. My już teraz niechustowi (chustę pożyczyłam jednej mamie), głównie nóżkowi :) czasem nubigowi. Chętnie się spotkam ale raczej popołudniem albo w weekend. Mieszkam koło BRW. A tak w ogóle to mamy podforum lubelskie na chustach http://www.chusty.info/forum/forumdisplay.php?f=135 i kroi się niedługo spotkanie.
E tam całkiem miła z ciebie osoba Macierzanko :)
Witaj Zazu, chyba widziałam cię ostatnio jak szłam odebrać dziecko ze żłobka. Mama z chuścioszkiem, dzieckiem i jej koleżanka z dzieckiem. To była zielona chusta więc opis by się zgadzał. Chciałam zagadać ale obawiałam się jak zareagujesz. My już teraz niechustowi (chustę pożyczyłam jednej mamie), głównie nóżkowi :) czasem nubigowi. Chętnie się spotkam ale raczej popołudniem albo w weekend. Mieszkam koło BRW. A tak w ogóle to mamy podforum lubelskie na chustach http://www.chusty.info/forum/forumdisplay.php?f=135 i kroi się niedługo spotkanie.
o to blisko siebie mieszkamy zapraszam na herbatke:) codzennie od 9 do 17 siedze sama z dziecmi w chalupie na samsonowicza 45 nudzi mi sie okropnie a na lubelskie spotkanie pisze sie oczywiscie:)
Zapraszam:)
Takie mam przemyślenia po ostatnim tygodniu.
Byłam sama, ludzi cała masa, kolejka jak za dawnych lat w mięsnym:)
Pod koniec dnia miewałam dość:(
nie martw sie kazda z nas ma gorsze dni na pewno cie odwiedze w bibliotece z dziecmi, a sa ksiazki o swince peppie??? :D
macierzanka
20-03-2011, 00:31
nie martw sie kazda z nas ma gorsze dni na pewno cie odwiedze w bibliotece z dziecmi, a sa ksiazki o swince peppie??? :D
Peppy nie mam:(
halo zazu
ja mieszkam kolo saskiego
wiec w razie czego moge w parku na spacer dolaczyc.
no i dawno w chuscie nie nosilam i juz sie nie moge doczekac
choc na najblizsze kilka tyg nie mam planow- termin mam na pojutrze :D
kasku - ja też z Centrum, chociaż bliżej Litewskiego;)
To tak bliżej lata może zorganizujemy spotkanie w Saskim?:D Pierwsze spotkanie na jakim byłam i się zetknęłam z chustami było właśnie w parku i było SUPER:thumbs up:
macierzanka- a masz dużo Jodi Picoult?:ninja: bo jak masz to przyjeżdżam! hehe...u nas tylko 4 mają i już przeczytałam wszystkie...
Sory Zuzka za OT:hide:
halo zazu
ja mieszkam kolo saskiego
wiec w razie czego moge w parku na spacer dolaczyc.
no i dawno w chuscie nie nosilam i juz sie nie moge doczekac
choc na najblizsze kilka tyg nie mam planow- termin mam na pojutrze :D
a ja to cie kojaże chyba, chodzilas moze do IX lo na Struga???
czekam na wiadomość o szczesliwym twym porodzie i czy babelek to on czy ona ?? :)