Zobacz pełną wersję : Mam mojego Calyxa
Dzisiaj dotarł :)
I bardzo mi się podoba.
Old standard w pstrągi.
Co do noszenia - dla mnie super, nad Małym muszę jeszcze popracować ;)
http://images24.fotosik.pl/278/925c1171c9e0f8e2med.jpg
A tu razem z Calyxem Lindy (tak, tak mam dwa szczęscia w domu).
http://images23.fotosik.pl/276/02c40e9ecec79a74med.jpg
Zdjęcia w akcji.
http://images42.fotosik.pl/13/4d61ec54b76f5d07.jpg
śliczne.
ciekawe, jak ci się będzie nosiło na dłuższych trasach.
dlaczego nad małym trzeba popracować?
nowe kupowałaś? pożyczałaś?
Mały płacze w nosidle.
I nie jest to marudzenie. Linda zapewnia, że wszystko jest kwestią ćwiczeń i dogadania się z nosidłem. Zobaczymy, poćwiczymy.
Trochę mnie martwi ten płacz Malego :?
Ciemne nosidło pożyczone od Lindy, zielone moje - kupione, używane, ale jak nowe (nienoszone). Faktycznie nie ma śladów używania.
Mały płacze w nosidle.
a dlaczego? źle mu?
I nie jest to marudzenie. Linda zapewnia, że wszystko jest kwestią ćwiczeń i dogadania się z nosidłem. Zobaczymy, poćwiczymy.
no to jest bardzo dziwne.
Trochę mnie martwi ten płacz Malego :?
też bym się martwiła. tym bardziej, że mały aż tak mały nie jest i noszony, jak sądzę, od zawsze. więc wie, o co cho w noszeniu,
dziwne, dziwne...
Ciemne nosidło pożyczone od Lindy, zielone moje - kupione, używane, ale jak nowe (nienoszone). Faktycznie nie ma śladów używania.
oba śliczne. a pasy nie za długie? to new standard?
moj Kajtek w manduce plakal po 15 minutach
Ja rowniez planuje zakup nosidla, AngelPack odpada bo panel jest moim zdaniem za waski. Niedlugo bede miala okazje poogladac calyxa na zywo, jak nam sie spodoba, kupuje bez zastanowienia
Mały płacze w nosidle.
a dlaczego? źle mu?.
Chyba mu źle. Noszony jest od ponad 12 miesięcy (od 8 miesiąca) - więc Chłopak jest znawcą tematu i ma swoje gusty wyrobione. To on wybiera chuste czesto.
Jak pytałam czy mu niewygodnie, to odpowiadał "tak" :? Może to kwestia pasów, że zupełnie inaczej idą i mu to nie pasuje?
Kobra, ciekawa jestem - płakał ale potem się przyzwyczaił? Czy zmieniaś nosidło?
Jak na razie z noszonych nosideł APLX mi najbardziej przypadł do gusty. Calyx jest bardzo wygodny jak na razie tylko dla mnie. Kanga była super ale Młody w niej tonął.
no ciekawa jestem, jak wam się ułoży z calyxem. linda nie mówiła o podobnych problemach z orlandem :)
może twój synek musi po prostu dorosnąć do calyxa? (ale przecież już jest duży :))
Może ;)
A może jest bardziej chustowy niz nosidłowy.
Nic to na wszystko sa rozwiazania. najwyżej Calyx pójdzie cieszyc inne dzieci. A ja nabede kolejna chustę na otarcie łez ;)
Tez mnie zaskakuje.. dlaczego Pawelkowi moze byc niewygodnie??? Mysle i moze pasy za mocno zciagnelas... juz sama nie wiem...
Orlando bardzo lubi to nosidlo, ja tez lubie w nim nosic.... No ale Orlando nie umie sie dobrze wyslowic :wink: , wiec trudno mi go zapytac ktore nosidlo lubi najbardziej...
dziś miałam calyksa dionejki na sobie. i amelkę na sobie w calyksie.
to absolutnie najfantastyczniejsze coś, co miałam na sobie.
w kategorii nosideł. mart powiedziała, że jest na mnie troche za duże, ale to był własnie old standard. do mnie zmierza new standard. będzie super. :)
ps. amelia długo nie protestowała. podobało się. a później sie zirytowała. ale to była irytacja ontologiczna, a nie calyksowa :P
Kobra, ciekawa jestem - płakał ale potem się przyzwyczaił? Czy zmieniaś nosidło?
Jak na razie z noszonych nosideł APLX mi najbardziej przypadł do gusty. Calyx jest bardzo wygodny jak na razie tylko dla mnie. Kanga była super ale Młody w niej tonął.
manduca byla pozyczona, nie nosilam w niej duzo wiec Kajtek nie mial za bardzo kiedy sie do niej przyzwyczaic,. Wydawalo mi sie,ze jest mu w niej wygodnie, bo nie plakal od razu po wlozeniu, nawet po swojemu gadal,a bylo to takie zadowolone gadanie. Moze nie mial akurat ochoty na noszenie.
Po ponad tygodniowej przerwie wrocil nasz calyx, new standard lemongrass... Dzisiaj dziecie wyladowalo w tym nosidla i na nowo przypomnialam sobie dlaczego tak bardzo kocham to nosidlo :P
Pasjo, ciesze sie, ze bylo wam dobrze w tym calyxie... :D
przepiękne nosidło :-) chyba muszę się skusić na takie cudo :-)
Calyx jest cudowny! Jesli kiedys nawroce sie na nosidla, to pewnie takiego sobie sprawie :) Jest fantastycznie wykonane, a ja zakochalam sie juz na sam jego dotyk, zanim wlozylam dziecia ;)
Ania z Tulikowa
26-09-2008, 10:43
Irlaaa mam identycznego jak Twój tylko new standard :D
z wyglądu jest boski i te kolorki, ale jakoś do tej pory się do niego przekonać nie możemy :?
Aniu... ciekawa jestem jaki jest powod dla ktorego nie mozesz sie przekonac...
bardzo ladne
ja chyba bym pokochala...
Irlaaa mam identycznego jak Twój tylko new standard :D
z wyglądu jest boski i te kolorki, ale jakoś do tej pory się do niego przekonać nie możemy :?
:)
Wieści z frontu calyxowego - jest już ok!
Młody po tygodniowej przerwie już darzy nosidło głębokim uczuciem.
Ufff.... ciesze się, bo faktycznie jest bardzo wygodny. :jump:
Powodem płaczu było chyba zbyt mocne dociągnięcie pasów.
Agnieszko, super wiadomosc :jump:
a ja od dzisiaj mam swojego :jump: cuuudo.
juliwek, chociaż zdjęcia wklej, bo w 100p nie będę :( pochwal się
juliwek, chociaż zdjęcia wklej, bo w 100p nie będę :( pochwal się
tez czekam na foty :) calyksy sa pieeeekne :)
juliwek i ja sie dołączam do prośby Poprzedniczek ;) zdjęć nigdy nie za wiele :)
file:///C:/Documents%20and%20Settings/JW/Moje%20dokumenty/Moje%20obrazy/Mateusz/PA092805.JPG
file:///C:/Documents%20and%20Settings/JW/Moje%20dokumenty/Moje%20obrazy/Mateusz/PA092805.JPG
bo chcialas pokazac zdjecie ze swojego dyku chyba... jak z dysku chcesz to sprobuj tym okienkiem na dole - Nazwa pliku - i wtedy przegladasz swoj komputer i mozesz dodac zdjecie :)
a jak nie, to trzeba to zdjecie wyslac na jakis zdjeciowy serwer - fotosik.pl czy inny :)
polaquinha
09-10-2008, 09:20
ach te calyxy!! :love:
Jak dobrze,ze teraz przede mna dopiero wybor elastyka 8)) i ze na cale szczescie chusty a szczegolnie nosidla maja preferencje wiekowe! Bobym chyba wydala cala kase od razu -a tak to sie troche na jedzenie uchowa.... 8)) :lol: :lol: :lol:
bo chcialas pokazac zdjecie ze swojego dyku chyba... jak z dysku chcesz to sprobuj tym okienkiem na dole - Nazwa pliku - i wtedy przegladasz swoj komputer i mozesz dodac zdjecie :)
a jak nie, to trzeba to zdjecie wyslac na jakis zdjeciowy serwer - fotosik.pl czy inny :)
później się za zabiorę i się nauczę, a co.
później się za zabiorę i się nauczę, a co.
:)
Czyżby CALYXofilki in statu nascendi 8)) ?????
JA juz tez sie nie moge doczekac,aż zaczne nosic. A moj od pasji,lezy ,przede mna i czeka,piekniasty :love:
Buuuuu....dlaczego ja o tych wszystkich cudach nie wiedziłam przy pierwszej córce?Od prawie 8 lat bym nałóg uskuteczniała,a tak musze wszystko wypróbowac przy ostatnim. Córcio w brzuszku, dziękuję Ci, skarbie :kiss: (Aczkolwiek nie wiem,czy czy na twoje pampersy starczy jak tak dalej sie matka nałogowi poddawac będzie chustowemu.... :oops: )
A co do zdjec, to dobrze zrozumiałam,że teraz z kompa można????BO ja mam Iplus. Kto ma ten wie,co to za masakra wysłać,przesłac zdjęcie, czy nawet przeglądac, zwłaszcza gdzies w połowie miesiąca, jak transfer opóxniają... :evil:
A chciaałabym sie w koncu tym czy owym pochwalić....
[attachment=0:2ibtd5xj]calyx.JPG[/attachment:2ibtd5xj]
no, to tak wygląda mój calyx :)
świetny jest. W akcji mam nadzieję na żywo popodziwiać:)))
To całkiem taki jak ja zamówiłam :lol:
To i ja wrzucę fotkę, tylko nie wiem, czy w dobrym wątku, bo calyx nie mój a mężowy. Mnie jakoś nie podszedł, za to mąż się z nim nie rozstaje i chyba się cieszy, że ma go na wyłączność :wink:
http://img80.imageshack.us/img80/3690/p1130155st3.jpg (http://imageshack.us)
http://img80.imageshack.us/img80/p1130155st3.jpg/1/w640.png (http://g.imageshack.us/img80/p1130155st3.jpg/1/)
Musze jednak przyznać, że na wakacjach calyx był niezastąpiony w chłodniejsze dni i na dłuższe wyprawy a Tosia chyba zaczyna go lubić bardziej niż chusty...
coś zdjęcia nie widzę a chętnie bym popodziwiała ;)
http://img133.imageshack.us/img133/8767/p1130155pk3.jpg
No w końcu udało mi się ;)
Piękny :)
Dzięki Aneta :D Nie zauważyłam, że zdjęcie się nie otwiera :oops: Przy okazji powiększyłam trochę zdjęcie, bo niewiele to nosidło było widać.