Zobacz pełną wersję : Witam z Krakowa :)
cranberry
10-03-2011, 23:23
Witajcie!
Jestem Aga, mam 5-miesiecznej Hani. Do tej pory nosilysmy sie w elastycznej limonce, teraz przenosimy sie na chuste tkana :) ach i jak widze kolkowa to mnie kusi kusi.. :)
pozdrawiam cieplo
Aga
Witamy :hello:
Na chustowe spotkania w Kraku zapraszamy :)
To i ja się po krakowsku przywitam :) motamy się z Wicusiem w chustę od miesiąca a Wicuś ma 1,5 ;) też poluję teraz na tkaną. A zaczęło się u nas wszystko od....w sumie juz niepamiętam ;) Chyba od pieluszek wielorazowych. Temat wciąga jak rzeka, zakupy pieluszek jeszcze bardziej, teraz przymierzam się do szycia formowanek. W międzyczasie okazało się, że żona kuzyna jest zapaloną chustomamą i ona dała mi link do forum, z którego już nie mogę wyjść!!!!!!
A spotkania chustowe to gdzie i kiedy, bo mnie zainteresował temat? (jest jakiś link to tematu?) :) pozdrawiam gorąco!!!
Witajcie!
Oficjalne spotkania chustowe odbywają się w Famidze na Lea - jest wątek na podforum krakowskim a nieoficjalnie coraz częściej chustomamy zaglądają do Mufinki (Mufinka Cafe na rogu Dajworu i Wawrzyńca) ;-)
Hej, tez witam z Krakowa :)
Witajcie Krakowianki :) Zapraszamy do podforum krakowskiego :)
hej hej! witajcie :)
Zapraszamy na podforum krakowskie i do Famigi :mrgreen: