Zobacz pełną wersję : Hej
lillavivi
10-03-2011, 11:37
Hej, postanowiłam w końcu się przedstawić, podczytuję Was od jakiegoś czasu i zrobiłam też na bazarku trochę zkupów pieluszkowych. Mieszkam w Poznaniu. mam 2 córeczki, ta młodsza ma 2 miesiące i na wiosne chciałabym ją zacząć nosić. Mam w domu jakąś chustę i cazsem prubuję ją zamotać, nasz rekord to 10 minut bez marudzenia/płaczu.:D
Hej:) Powodzenia z noszeniem maleńkiej:)
truscaffka
10-03-2011, 13:56
Hej ho!! Witam krajankę :) Ja też mam dwie córeczki, tak jak Ty :) Zapraszam na nasze stowarzyszeniowe spotkania, co prawda na marzec nie ma już wolnych miejsc, ale może chociaż na kwiecień się załapiesz ? :)
Fajnie, ze tylu rodziców z Poznania teraz nosi...:)
lillavivi
10-03-2011, 18:08
Właśnie to fajne, w Poznaniu często widzę dzieci w chustach, może niebawem też się odważę. Ale chyba muszę w inną chustę zainwestować.
A te spotkania to co to takiego? Gdzie i kiedy?
mleczarenka
10-03-2011, 18:51
hej:lol:miłego motania
P.S.
mile wspomina Poznań
truscaffka
10-03-2011, 19:09
Właśnie to fajne, w Poznaniu często widzę dzieci w chustach, może niebawem też się odważę. Ale chyba muszę w inną chustę zainwestować.
A te spotkania to co to takiego? Gdzie i kiedy?
zajrzyj tu: www.chusty.net :)
zajrzyj też i tu: www.gauganek.pl :)
i jeszcze na podforum "Poznań" na chusty.info (w dziale: warsztaty,spotkania) :)
jako stowarzszenei prowadzimy spotkania informaycjno-szkoleniwoe dla rodziców, oraz takie nieformalne luźne spotkania przy kawie na plotach, min. w gauganku własnie :) mozna tam sobie naprawdę miło czas spedzić, pogadać o chustach, noszeniu i nie tylko :)
Przyjdź koniecznie :)
mamaslon
10-03-2011, 23:39
witamy witamy!!!:high:
i do naszej paki zapraszamy :D
lillavivi
13-03-2011, 09:11
Hej ho!! Witam krajankę :) Ja też mam dwie córeczki, tak jak Ty :) Zapraszam na nasze stowarzyszeniowe spotkania, co prawda na marzec nie ma już wolnych miejsc, ale może chociaż na kwiecień się załapiesz ? :)
Fajnie, ze tylu rodziców z Poznania teraz nosi...:)
Dziękuję, bardzo chętnie wpadnę w kwietniu na spotkanie.
Witaj :hello: i cierpliwości, mój skubaniec dopiero po 3 miesiącach dał się zamotać :mrgreen: a teraz tylko to by w chuście siedział ;-)
Dziękuję, bardzo chętnie wpadnę w kwietniu na spotkanie.
Witaj! I czekamy na jakieś spotkanie, by się zobaczyć :)
Będziemy pewnie też z mamaslon spotykać się gdzieś na mieście na kawkę, może wpadniesz? Pewnie jakieś jeszcze inne chustomamy też wpadną :)
lillavivi
18-03-2011, 15:15
Witaj :hello: i cierpliwości, mój skubaniec dopiero po 3 miesiącach dał się zamotać :mrgreen: a teraz tylko to by w chuście siedział ;-)
U nas już sukcesy, w domu było nie bardzo, ale jak tylko wychodzę, to zaraz zasypia Malutka, to takie milutkie.
lillavivi
18-03-2011, 15:15
Witaj! I czekamy na jakieś spotkanie, by się zobaczyć :)
Będziemy pewnie też z mamaslon spotykać się gdzieś na mieście na kawkę, może wpadniesz? Pewnie jakieś jeszcze inne chustomamy też wpadną :)
A dziękuję, bardzo chętnie.
Aniamama
18-03-2011, 15:24
Witaj i nie zniechęcaj się tym płaczem.Pozdrawia Bydgoszcz