Zobacz pełną wersję : I ja witam serdecznie wszystkie chusto-mamy.
Podczytywałam forum od prawie roku odkąd nosze w chuście moje siódme i ostatnie dziecko. Chusto forum było dla mnie skarbnica wiedzy i w końcu zmusiłam samą siebie ,żeby sie zalogować. Nie mam jeszcze odwagi żeby pisać, ale może z czasem się ośmielę. Mój młody był chustowy , teraz noszę go mniej bo wróciłam do pracy i woli mei -tai. Chusty sa dla mnie objawieniem. Szkoda tylko ,że tak póżno, o 24 lata. Bardzo dużo dał mi wątek o dzieciach , które w pewnym momencie buntują sie i nie chcą być noszone. Mój dzięki waszemu nieświadomemu wsparciu znów chce. Zobaczymy czy uda mi sie w dniu wolnym od pracy zamotać w chustę.
Witaj! Jako mama 7 dzieci to Ty dla nas skarbnicą wiedzy będziesz :D
pozdrawiam!
macierzanka
09-03-2011, 15:54
Witaj:)
maria.wiktoria
09-03-2011, 16:02
7 dzieci - mistrzostwo swiata! Zawsze podziwialam takie rodziny :)
Witaj Matysiu:)
Moja Magda tez bunt chustowy przechodzi, w domu nie pozwala się nosić, chodzić chce.
ale myslę że jej przejdzie:)
Mayka1981
09-03-2011, 16:08
Siódemeczka - szacuneczek, a na mnie patrzą jak na wariatkę jak o trzecim mówię :)
Witaj i jeszcze Ci się nieraz dziecię nawróci, miłego noszenia :D
mleczarenka
10-03-2011, 09:00
ooooooo.....witaj:lol:
truscaffka
10-03-2011, 13:58
Jako mama szczęsliwej Siódemki, to Ty nas możesz niejednego nauczyć. Nie krepuj się, i pisz, dziel sie doświadczeniem :)
A jak ja mówie, że chcę trzecie, to budzę grozę w znajomych kurcze ...;)
opolanka
10-03-2011, 14:39
:hey:
Oj chciałabym mieć przynajmniej 4 ale mężuś patrzy się dziwnie(mamy 2)
Tak będziesz skarbnicą wiedzy rad i pomysłów.....
serdecznie pozdrawiam:D
Witam i podziwiam:)
Chylę czoła :applause::applause::applause:
Wow, siódemeczka dzieci :) Pięknie :beat: Gratuluję serdecznie :) Witam pieknie i odwagi w pisaniu na forum życzę ! :)
Tu nie gryzą i jest całkiem miło (też jestem niedawno... ;) )