PDA

Zobacz pełną wersję : powiadomienia o priwach niewidoczne...

rzufik
03-03-2011, 21:20
trochę nie wiem gdzie to zamiescic...
chciałam się pozalić że powiadomienia o nowych priwach są zupełnie niewidoczne. na tym niebieskiem tle zero pogrubienia, a białe litery nawet jakby były pogrubione to i tak tego nie będzie widac

droga administracjo. chciałabym spytać czy mozna liczyć na jakąs poprawę? czy muszę sie po prostu przyzwyczaic?

bo nie zawsze mam otwartą skrzynkę mailowa i nie widzę powiadomien, a czasem jak cos pilnego jest to..... :(

przepraszam jesli nie trafiłam z działem...

Aniamama
03-03-2011, 21:29
ja często loguje się przez tel i tam nie mogę wejść w wiadomości a wcześniej dostawalam powiadomienie i nie było problemu teraz nie wiem czy mam wiadomość czy nie.

Olapio
03-03-2011, 21:32
ja sobie zrobilam w formie pop up'u bo tez nic nie widzialam na komputerze
zbyt jasny napis

rzufik
03-03-2011, 21:44
dzięki Olu :)
tak zrobiłam, acz nie lubie popupów (a jesli mam w przegladarce zablokowane popupy to zadziała?

no i sam juz folder wiadomosci za jasno - na pierwszy rzut oka nie widze tego subtelnego pogrubienia...

ehh

Meta
03-03-2011, 21:52
rzuf, zadziała nawet z blokadą, tylko trzeba w przeglądarce/adblocku czy co tam masz wpisać wyjątek

rzufik
03-03-2011, 22:00
spoko, działają..
damn czyli sie nie uda zmienić kolorystyki? :cryy:

Meta
03-03-2011, 22:18
Ja nic nie wiem o kolorystyce, pewnie się da, ale trzeba mieć na to czas, żeby poszperać...

Ja prawdę mówiąc nie zauważyłam problemu, bo na fora mam zawsze poustawiane popupy, inaczej przegapiam co do mnie piszą

Co mi przypomniało, że parę dni temu dostałam od kogoś priva i miałam odpisać później i zapomniałam, nosz w mordę ale ja mam sito z mózgu...

rzufik
03-03-2011, 22:20
Ja nic nie wiem o kolorystyce, pewnie się da, ale trzeba mieć na to czas, żeby poszperać...

Ja prawdę mówiąc nie zauważyłam problemu, bo na fora mam zawsze poustawiane popupy, inaczej przegapiam co do mnie piszą

Co mi przypomniało, że parę dni temu dostałam od kogoś priva i miałam odpisać później i zapomniałam, nosz w mordę ale ja mam sito z mózgu...

oj tam sito od razu... niestety w mózgu też przestawia wszystko to karmienie.. :P

Fiona
07-03-2011, 16:22
czy nie dałoby się ciut poprawić tych powiadomień?
ślepnę, patrząc na nie:hide:

belfe
07-03-2011, 20:54
ja tez bardzo prosze o wyostrzenie , naprawdę nie widać powiadomień :)