Zobacz pełną wersję : Neobulle manon grise czy Katja
Jako, że mój Maluszek ma uczulenie na wełnę i muszę się pozbyć ukochanej dyńki to myślę co tu kupić. Zastanawiam się nad dwiema: Neobulle manon grise lub Katja, (5 lub 6). Jeśli macie doświadczenie to napiszcie czy one dają radę z większymi dziećmi np 13 kg wzwyż? Bo ja się do chusty przyzwyczajam i niechętnie pozbywam, teraz przechodzę katusze, że muszę sprzedać dynię. Skłaniam się ku Neobulle i myślę już o lecie :D
To żeby nie było Ci łatwiej powiem neobulle :mrgreen:
Miałam wprawdzie julie, ale dla mnie wypadła lepiej w porównaniu z katją. A próby robiliśmy na 20-kilówce, żeby nie było :)
sandy.pit
01-03-2011, 00:39
katja, zdecydowanie
ojej, no to zobaczymy która wygra
kto da więcej :P
brumhilda
01-03-2011, 09:06
Ja osobiście katji nie miałam ale mam neobulle a właściwie lilibule:) manon grise i zaskoczyło mnie nośnością, wygodniej mi w nim niż w grecji wełnianej. Z tym że ja mam na razie tylko 9kg do noszenia:) Neobulle pod względem kolorystycznym jest ciekawsze IMO oczywiście:)
która podoba Ci sie bardziej kolorystycznie.
ostroszyc
01-03-2011, 10:46
Katja :) 12 kg na razie bez problemu ale inne zalety to piękność, energetyczność i łatwe wiązanie. I dobrze trzyma jak już się zawiąże. Ale wybierz tą co Ci się bardziej podoba :)
ja mam neubulle i nosiłam w niej moja trzylatkę! Chusta świetna, śliczna i bardzo szeroka - ładnie można otulić nawet duże dziecko.
Super, dzięki dziewczyny za odpowiedzi :-)
no, to zabieram się do poszukiwań
ja mam neubulle i nosiłam w niej moja trzylatkę! Chusta świetna, śliczna i bardzo szeroka - ładnie można otulić nawet duże dziecko.
a jak Ci się w lecie nosiło?
a jak Ci się w lecie nosiło?
ale na prawdę w lecie upocisz sie nawet w maruyamie... kup taką, która najbardziej kolorystycznie Ci odpowiada
manon jest grubszy niz katja
wrapsodia
01-03-2011, 18:46
mnie było gorąco straszliwie w neobulle latem ale tak czy siak to najpiekniejsze chusty :)
Mayka1981
01-03-2011, 18:48
ja bym brała katję - bo manona już miałam ;)
ale na prawdę w lecie upocisz sie nawet w maruyamie... kup taką, która najbardziej kolorystycznie Ci odpowiada
manon jest grubszy niz katja
zgadza się - w lecie gorąco będzie w każdej chuście bo to głównie dziecko grzeje.... Nosiłam latem i nie czulam większej różnicy w czym noszę...
dzięki dziewczyny za odpowiedzi, jesteście niezastąpione :-)
ostroszyc
02-03-2011, 09:49
A co wybrałaś? :) bardzom ciekawa!
no wlasnie co co???
Ja osobiscie bym wziela neobulle bo to swietne chusty.. noo a katja nigdy mi sie kolorystycznie nie podobała :)
http://allegro.pl/chusta-didymos-model-katja-i1488479295.html
tu ktoś sprzedaje katje :)