Zobacz pełną wersję : czy wielo mogą powodowac ból?
Młody od paru dni pokazuje, że boli go coś na linii siusiak-odbyt. Zrobiłam mu badanie moczu, nic złego nie wyszło. Dziś mąż był z nim u urologa, dr Gastoła. Dr. obejrzał Młodego, powiedział, że medycznie nic mu nie jest i że może uciskają go pieluchy?
Dla mnie to bez sensu, ale mąż się zaparł i chce go przesadzić na jednorazówki. Przynajmniej, żeby zobaczyć.
Jest to mozliwe?:roll:
a jakich uzywacie?
bo moze np bambusowe Wam bardzo zesztywnialy i powoduja jakis ucisk?
poza tym co pisze Olapio to nic innego mi nie przychodzi na myśl. Mogłyby go najwyżej gdzieś uciskać, ale chyba raczej nie na linii siusiak-odbyt
a moze za ciasno zapinacie? lub rzeczywiscie zesztywniały i to go uciska?
moze spróbujcie inne wielo?
ostatnio kupiłam AIO real easy i kieszonki apple cheeks. Formowanki suszę w suszarce, więc sa mięciutkie.
ja bym sprobowala jakis czas z jednorazowkami
PodwójnaMama
15-02-2011, 22:28
Ja też- żeby sprawdzić. Może to nie ból tylko niewygodnie mu jest?
mój synek nieraz skarżył się na podobny ból i zazwyczaj wychodziło, że to pupka jednak i kupę chciał ;) może i u Twojego wypełnione jelitka uciskają i powodują dyskomfort? ;>
PodwójnaMama
15-02-2011, 23:27
mój synek nieraz skarżył się na podobny ból i zazwyczaj wychodziło, że to pupka jednak i kupę chciał ;) może i u Twojego wypełnione jelitka uciskają i powodują dyskomfort? ;>
to fakt. Mi lekarz kiedyś powiedział, ze od zaparć młody się na ból siusiaka skarżył.
Zwróce na to uwage. Faktycznie Młody chyba nie robił 3ej wieczornej kupy już ze 3 dni. Narazie jest na jednorazówkach.