Zobacz pełną wersję : Pieluszki wielo w aptece!
maminkastasinka
08-02-2011, 22:49
Dziś wybraliśmy się do centrum handlowego. Jakież było nasze z m. zdziwienie gdy tam w witrynie apteki zobaczyliśmy wystawkę z pieluszkami Tots Bots. Było wszystko: otulacze, pieluszki, wkładki, proszki do prania, worki i ulotki nt. wielo pieluchowania i produktów. Poprosiliśmy o cennik, ale jeszcze nie porównywałam cen.
Co Wy na to? A może ja wcale nic nowego nie odkryłam?
ale macie fajnie!!!! Zazdroszczę, a gdzie to takie cuda? znaczy w której aptece, jezeli to nie tajemnica?
Kot.w.paski
08-02-2011, 23:00
We Wro nigdzie nie widziałam :)
Która to apteka, które centrum? Aż mam ochotę się tam przejechać;-)
Na stronie Tots Botsa jest informacja, gdzie można kupić stacjonarnie produkty.
Mi jakiś czas temu koleżanka mówiła, ze widziała jak ktoś kupował w aptece - myslałam, ze coś jej się pomyliło. Muszę ją dopytać w której.
Lucy van Pelt
08-02-2011, 23:32
Jeśli to ta sama, to ja widziałam w aptece w Sferze II. Oni(znaczy z Tots Bots) chyba na południu/Śląsku w aptekach działają o ile dobrze się orientuję.
rafandynka
09-02-2011, 00:26
W Sferze
maminkastasinka
09-02-2011, 01:08
Tak, tak w Sferze II, a apteka nazywa się bodajże Beauty pharm, czy coś takiego.
A mi się wydawało, że te galerie handlowe to samo zło;-) Powiem szczerze, że to dla mnie zaskoczenie.
dla mnie to też zaskoczenie... ja w Łodzi nie zauważyłam w żadnej aptece ;)
Wiewiórka
09-02-2011, 10:48
fajnie, że są. Może pracuje w aptece przyjazna wielorazowa dusza i je ściągnęła, bo uważała, że jak w aptece można kupić pampersy to i wielorazówki też być powinny
W Sosnowcu w aptece w Plejadzie tez jest Tots Bots.
jamamajka
09-02-2011, 11:17
Na stronie Tots Botsa jest informacja, gdzie można kupić stacjonarnie produkty.
Dokładnie. Jak na razie mało tego i tylko na Śląsku, ale nie od razu Kraków zbudowali :D
Właścicielka polskiego TB miała pomysł żeby wyjść z wielo do ludzi, ale apteki były średnio zainteresowane, bo towar raczej nie schodził ;)
kasia_mb
09-02-2011, 11:51
no nieźle, bardzo fajnie że ludzie zaczną się stykać z tym tematem. A nie specjalnie szukać.
niestety jeśli chętnych nie będzie to apteki też zrezygnują... a prawda taka... że zainteresowani tematem kupują w inny sposób ... ciekawe jak się kształtuje różnica w cenie...
Ceny muszą być takie jak w sklepach internetowych, tylko koszty przesyłki odpadają.
ale bomba :) to mnie zaskoczyłyście z tymi aptekami :) TAAAKI pozytyw :)
niestety jeśli chętnych nie będzie to apteki też zrezygnują... a prawda taka... że zainteresowani tematem kupują w inny sposób ... ciekawe jak się kształtuje różnica w cenie...
no właśnie niekoniecznie!!!! gdyby w mojej mieścinie wielo były aptece to moze by miały wzięcie, bo spotkałam taką jedną dziewczynę, która widząc moje pieluszki ( w żłobku) stwierdziła: ja to małą w domu w tetrze trzymam, ale do żłobka pampersy... na co ja kontynuowałam temat, a ona, ze na tetrę daje taką ceratke szwedzka z apteki... wiec ja jej o otulaczach i w ogóle jak to działa... posłuchała, ale maiałam wrażenie, że nieprzekonana. więc mysle, ze gdyby poszła do takiej apteki i zobaczyłaby, że jest cos innego niż ceratka, na pewno by wypróbowała, no i moze skusiła sie nie tylko na otulacz... :)
kasia_mb
09-02-2011, 16:10
no no, co innego słuchać a co innego dotknąć i złapać bakcyla ;)
maminkastasinka
09-02-2011, 16:29
Miejmy nadzieję, ze takich miejsc będzie jednak przybywać. Bo rzeczywiście możłiwość dotknięcia i zobaczenia na żywo to co innego niż oglądanie w internecie.
A ceny kształtują się podobnie.
z tego co wiem na śląsku działają apteki i sklepy partnersie Tots Bots - zaopatruję się w jednej z nich w proszek i papierki:)
miałam ich listę ale gdzieś mi się zapodziała - jak znajdę to wkleję:)
swojego czasu w fido w belgu w katach byl spory wobor bambino mio. a taki ocik ;)