Zobacz pełną wersję : witam witam :)
Jestem mamą już 6 i pół miesięcznej Uleczki :) Ale to zleciało :) Forum mnie wciągnęło ostatnio. Chustonoszenie również - nosimy małą mniej więcej od 8 tygodnia życia. Ciągle poprawiam technikę - na razie wiążemy kieszonkę, 2x, ostatnio kangura na brzuchu. Na biodrze coś mi nie wychodzi, mała też nie przepada, nie wiem czemu, może dlatego że mam za długą chustę? Aaa.. chustę mam tylko jedną na razie - Storcha Leo natur - bardzo się lubimy :) Przymierzamy się do noszenia na plecach, ale na razie mam stracha - jeszcze nie próbowałam. No i przymierzamy sie do zakupu MT, tylko poczekamy aż Ulka usiądzie.
Witam ciepło wszystkich!!!!!
mamaslon
08-02-2011, 23:40
wita kruszynka z mamuśką :D
witaj :)
no, strach przed pierwszym wrzuceniem na plecy jest duży ;) Ale z pomocą drugiej osoby da się :)
Powodzenia :)
Maciejowa
15-02-2011, 18:04
Hej!
Parę dni temu wrzuciłam też niesiedzącego malca na plery.
Pomogły mi filmiki z linków wrzuconych tutaj.
Powodzenia.
Jest jest !!! :) :) Hurra!!! Chciałam się pochwalic, że dziś siedziała pierwszy raz na plecach :) Wprawdzie wrzucona z pomocą Małżona, ale udało się !!! Mała wniebozwięta :) Najpierw rozglądała się wszędzie dookoła, a później słodko zasnęła!! :)
Witaj na forum, pewno wkrotce kupisz kolejna chuste ;-)