Zobacz pełną wersję : Wiola i Marika - z opóźnieniem witamy:)
wiola_wd
14-09-2008, 02:43
Witajcie :)
Mam na imię Wiola, mieszkamy z mężem i córeczką Mariką (2,5 roku) w Warszawie, na Mokotowie.
Przygoda z chustą, tak na poważnie zaczęła się w dniu, w którym przeprowadziliśmy się do Warszawy, czyli 15 miesięcy temu. Miałam już poucha używanego sporadycznie, na szybkich zakupach w markecie, używaliśmy wózka albo rąk bo córka obraziła się na wózek jak miała niecały rok:)
Jak Marika się urodziła kupiłam Premaxxa :oops: - sprzedałam od razu :D ,później nabyłam drooogie nosidło Red Castle :oops: - płacz, wrzask - więc sprzedałam :D i zostaliśmy z trzymiesięczniakiem w wózku:)
Oglądałam wtedy na
a pochwal sie nam swoim uszytym MT i kółkową 8))
Witajcie, i zapraszam do działu "radosna twórczość" :)
a pochwal sie nam swoim uszytym MT i kółkową 8))
tak tak chwal się!!! Witamy :D
piękna fabuła!
witaj i wsiąkaj.
cześć!
Wita mama prawie rówieśnika :)
Mój Ysiek urodził się 15 dni po Twojej Marice, a i gabaryty ma podobne - idealne do noszenia :wink:
Pokaż swoje dziełka!
Iwanna.T
14-09-2008, 19:55
Witaj :D
polaquinha
14-09-2008, 20:15
Moj Manuelek jest rowiesnikiem Twojej Mariki.
Tyz pamietam te czasy jak ciezko bylo coskolwiek dostac. Wtedy Kasia z chustomanii pomogla wielu osobom w nabyciu pierwszej wiazanki w Niemczech! :D
Witajcie,
bardzo miło Was tu widzieć :D Moja Michalinka to rówieśnica Mariki i od razu się przyznam, że pamiętamy Was jeszcze z Marcóweczek 2006 (chocaż ja od dawna tam nie zaglądam :wink: ).
Witam mamę z Mokotowa :) my też z tych okolic, konkretnie Wilanów :)
wiola_wd
16-09-2008, 03:30
Baaardzo dziękuję za miłe powitanie :)
Justyna - też pamiętam cię z forum marcóweczek, twoja Michalinka z tego co pamiętam była wielkim niejadkiem i drobna jak moja Marika. Teraz pewnie Marika jest w ogóle najdrobniejsza z całego pokolenia marcóweczek 2006, ale to nic :) zdrowieje, jest radosna, zaczyna powoli rosnąć no i wygodnie się ją nosi:)
A Michalinka zaczęła ładnie jeść?, drobina czy kawał baby z niej :D
Co do mojego MT i kółkowej - postaram się jak najszybciej wrzucić jakieś fotki :)
Wiola_wd,
Misia nadal je niewiele i waż coś około 11kg, ale przy tym ma "końskie" zdrowie (sprawdzaliśmy na wiele sposobów). Także odpuściliśmy sobie trochę i pozwalamy jej jeść co chce. Dobrze, że Franek nie poszedł w jej ślady :wink:
Witam was Wiolu i Mariko :)
Tymianka
16-09-2008, 13:14
Witaj, miłego noszenia :)
Witaj :D i duuuuużo zdrowia dla Mariki
Witajcie dziewczyny, fajnie że jesteście z nami :hey:
miedziana
17-09-2008, 23:19
Witajcie serdecznie :) Dużo zdrówka i miłego noszenia :)
kashinka
27-09-2008, 09:45
witaj wiolu :)
marynamaj
29-09-2008, 09:00
witaj :lol:
ale masz wielowątkową historie chustową :lol: