Zobacz pełną wersję : Widzialyscie ?? ...
hmmm... co to za nosidlo... wisiadlo ?? znacie to ??
http://images47.fotosik.pl/10/8f9566492b3d1e1d.jpg (http://www.fotosik.pl)
edit. na zdjeciu Martyna Wojciechowska i jej rodzina ... zdjecie pobrane z internetu ze strony dostepnej dla wszystkich ...
Biedronka
13-09-2008, 16:46
qrcze a byłam przekonana że Ona jako podróżniczka będzie nosić w chuście :evil: ...a nie w jakimś wisielcu :evil:
Oj , wstyd :wink: , tez bym ją raczej z jakąś chustą skojarzyła
Oj , wstyd :wink: , tez bym ją raczej z jakąś chustą skojarzyła
napewno byloby dziecku wygodniej ...
Dziecko śliczne, ale smętnie zwisa biedactwo :?
Nosidła nie znam, ale mi wygląda na niewygodne bardzo i nawet Magda1980 mnie nie przekona, że jest inaczej :x
Może ona nie zna chust?
Przyznam szczerze, że gdybym nie trafiła na to forum to pewnie tez moje dziecko byłoby noszone w wisiadle i to przodem do świata....
Może ona nie zna chust?
Przecież ona taka znawczyni świata, musiała się gdzieś na chusty natknąć.
zna chusty na pewno ;) to wiem na 100 %
może po prostu taki sposób wybrali i tak im wygodniej.. a nosidło to chyba quinny?? albo red castle biodrowe.. tak wygląda w kazdym razie..
polaquinha
13-09-2008, 18:03
szkoda...
No szkoda, ale w końcu nie każdy musi nosić w chuście 8))
polaquinha
13-09-2008, 18:06
Landa, no racje masz :D
Najwazniejsze, ze nosza i tyle :)
Bo znowu by wyszło, ze my sekta i chcemy wszystkich zmusić do naśladownictwa :wink:
Ja sobie odpuściłam nakłanianie :D
dużo lepszy lans by zrobiła paradując w chuście - no i reklamę rzecz jasna :wink:
jakoś mi nie pasuje do niej wisiadło, chusta owszem- jako, że kobitka po świecie paradowała i pewnie niejedno widziała
no ale jej wybór
a dzieć biedulek :roll:
to na pewno ona? gruba jak... :lol:
...ja.
taaa... widziałam Twoje zdjęcia :D
gdzie niby gruba jak M.W.?
jakoweś kompleksy się przyplątały? :lol:
taaa... widziałam Twoje zdjęcia :D
hehe.
fotoszop rulez.
przytyło jej się rzeczywiście, w sierpniu spotkałam ją w Mathercare, nawet się uśmiechnęła na widok Kini w kółkowej...ale widocznie wisiadło bardziej do nich mówi...szkoda :(
żeby chociaż jakies nosidło ergonomiczne ...
[quote="Joania":oc1a6ua9]
mam nadzieję, ja przynajmniej wiem to aż zbyt dobrze
Jasnie Pani :)
13-09-2008, 21:19
moze dlatego, ze jej sie tak przytyło to sie wstydzi chusta to jeszcze podkreslic?
Ja tam za czasów pociązowej grubosci nosiłam, ale na mnie apraty fotograficzne nie czekaly za kazdym rogiem.... :cry: :cry: :cry: :wink: