Zobacz pełną wersję : TV Trwam, wczoraj o północy
:omg:
pykałam pilotem, i wypykałam TV trwam. W programie był elastyk, plecak z tkanej i pieluchy wielo. :thumbs up:
Wow! Na Trwam...? zmieniają profil, czy co...? :D
moze uspokajaja starszych ludzi co by im ofiarodawcy za zawał nie popadali jak zobaczą wnuczke z prawnukiew chuście
Wow! Na Trwam...? zmieniają profil, czy co...? :D
Czemu zmieniają? Nie oglądam w ogóle TV, więc nie widziałam, ale to już któryś wątek, że tam było o chustach, więc żadna zmiana.
słyszałam o tym, ale nigdy nie widziałam, bo.. kurczę... skąd wiadomo, czy ma się TV Trwam? :hide:
macierzanka
03-02-2011, 08:37
słyszałam o tym, ale nigdy nie widziałam, bo.. kurczę... skąd wiadomo, czy ma się TV Trwam? :hide:
Trzeba sobie kupić. Mój mąż kupił w pakiecie cyfrowego polsatu;)
OOOOO to mam nadzieję że teściowa i inne babcie widziały ;)
macierzanka
03-02-2011, 10:01
OOOOO to mam nadzieję że teściowa i inne babcie widziały ;)
Nie licz na to, o północy spały:)
A swoja drogą, to ciekawe, że taki program można obejrzeć o 24.00:)
Magdailena
03-02-2011, 11:13
A co maja puścic? Erotyka??;)
pewnie powtorka
ja z kablówki mam Trwam, ale gdyby nie piękny plecaczek, jaki ukazał się moim oczom w trakcie pykania pilotem, nadal nie zauważyłabym, że mam Trwam ;)
już wiem, to był program "dla mamy dla taty". Przeanalizowałąm ich propozycje programowe, ten program znów będzie we wtorek po południu, obejrze z ciekawości, Już sobie ustawiłam przypomnienie:mrgreen:
Mają tez jakiś cykl o wychowaniu, ale chyba nei będe sprawdzać czy w duchu AP :cool:
mnie to w sumie nie dziwi skoro mają audycje o szkodliwości szczepionek
trwam juz od dawna pokazuje chusty itp
nawet zdazylo mi sie dla nich pokazywac wiazanie plecaka - bylam w ciazy wiec chyba byl to plecak hanti :lol:
Paprotka
03-02-2011, 14:31
Oo, a można to gdzieś w necie zobaczyć? Ja nie mam tiwi :>
Niestety oni nie są AP. Za czasów mieszkania z mamą słuchałam z nią audycji dla małżonków i rodziców w RM. Później też z ciekawości takie audycje, jak były na temat wychowania i nie tylko (można posłuchać w necie). Niestety nie byłam zachwycona tymi audycjami.
skrzywka
03-02-2011, 20:40
Niestety oni nie są AP. Za czasów mieszkania z mamą słuchałam z nią audycji dla małżonków i rodziców w RM. Później też z ciekawości takie audycje, jak były na temat wychowania i nie tylko (można posłuchać w necie). Niestety nie byłam zachwycona tymi audycjami.
moze wredna i uprzedzona baba ze mnie ale zdziwiłabym się, gdybyś byłą zachwycona ichnimi audycjami :D
o północy.... normalnie prawie prime time ;)
kiedyś wszystkie odcinki były tu http://www.tv-trwam.pl/index.php?section=mtnew§io=o50
szkoda- dużo karmieniu naturalnym, chustach, itd według mnie całkiem profesjonalne to programy były, choć moherowa wcale a wcale nie jestem :D
a dziś szukałam i odkryłam, że mam tę TV :)
trwam jest darmowa... mój dzadek oglada
trwam jest darmowa... mój dzadek oglada
a nie trzeba miec jakies anteny specjalnej kablkowki czy cos?
brumhilda
06-02-2011, 22:18
Albo trzeba mieć ichni dekoder albo jakiś pakiet kablówki/ tv cyfrowej który ich nadaje.
albo mieć internet i oglądać online :D
panthera
07-02-2011, 11:39
Trzeba sobie kupić. Mój mąż kupił w pakiecie cyfrowego polsatu;)
żartujecie?
zawsze miałam w podstawowych pakietach tv kablowej (również analogowej). no chyba ze na tym polega "kupienie"
czyli jednym słowem trzeba mieć kablówkę.
a jak kiedyś sie pojawiłam z maleńkim Maciusiem w elastyku w Kościele - to usłyszałam jak starsze małżeństwo za mną szepcze " o jak fajnie, na wsi kiedyś tez się nosiło" a ta pani " tak i Kościół to popiera - bo to bliskość jakiej dziecko malutkie potrzebuje - słyszałam w radiu Maryja"
no moja mina bezcenna zapewne :)
ale to dobrze niech mówią o chustach wszędzie gdzie można - byle prawdę :)