PDA

Zobacz pełną wersję : Karmin Fishe

demona
30-01-2011, 17:57
Jak wrażenia? Co się napociłam dziś, żeby zamotać :hide:

monika999
30-01-2011, 18:01
ja jestem zadowolona:) chusta odejmujaca kilogramow. zdjecie wstawilam w galerii:)

macierzanka
30-01-2011, 18:04
Moja Mała przy pierwszym motaniu ryczała, ze Ją piłuje:).
Twarda, ale fajnie się prasuje, szeroka, trzyma super, a mam co nosić:)
Po złamaniu powinna być super. U nas na razie robi za hamak:)

IwontaG
30-01-2011, 18:06
Mój M miał kiedyś guraminy księżycowe i jak zdechły to wyglądały jak te karpie, z czerwonymi skrzelami ;)

macierzanka
30-01-2011, 18:08
Mój M miał kiedyś guraminy księżycowe i jak zdechły to wyglądały jak te karpie, z czerwonymi skrzelami ;)
Iwonta, to taki super limit, że musi się nam podobać;)
Kolor oczywiście miałam na myśli, bo sama chusta jest OK!

IwontaG
30-01-2011, 18:11
Asia chusta pewnie jak najbardziej ok, komu jak komu ale Wam wierzę, ale jak na nią patrzę to za nic nie mogę pozbyć się widoku tych zdechniętych ryb :) ja ogólnie czerwony bardzo lubię ale zdecydowanie nie w tym wydaniu. :)

demona
30-01-2011, 22:48
Mi się wizualnie bardzo podobają, szczególnie na lewej stronie, a wszystkie foty na forum są strony prawej:P
Edit: i na TBW się cenią :hide:

tsumiko
31-01-2011, 00:22
Znaczy,ze tanio sprzedalam chyba,ja sie straasznie meczylam z wiazaniem,niemalze mialam zakwasy,koloru nie moglam tez zdzierzyc,ale to bylo akurat do przeskoczenia,niemniej jednak moje odplynely,byc moze nie dalam im szansy?

demona
31-01-2011, 00:26
Sprzedałaś tanio, jak na sytuacje obecną. Ale mnie też męczy ta szerokość. Nie mogłam dobrze dociągną plecaka i wcale mi nie było wygodnie. Jutro spróbuję w 2x.

tsumiko
31-01-2011, 00:29
Sprzedałaś tanio, jak na sytuacje obecną. Ale mnie też męczy ta szerokość. Nie mogłam dobrze dociągną plecaka i wcale mi nie było wygodnie. Jutro spróbuję w 2x.
Tanio sprzedalam ryby (choc nadal z niewielkim zyskiem),bede miala niedrogie pawie,rownowaga zachowana:),probowalam tylko 2x (bo pleacka z moja corka nie da sie zawiazac),dziewczyny u nas na forum niemniej jednak w wiekszosci chuste sobie chwala,zwlaszcza te,ktore maja wieksze dzieciaki.

demona
31-01-2011, 00:31
Tanio sprzedalam ryby (choc nadal z niewielkim zyskiem),bede miala niedrogie pawie,rownowaga zachowana:)
I to jest biznes:P

green_naranja
31-01-2011, 00:57
ja moje tez sprzedalam, choc zysk byl wiekszy bo za odbarwienie i pomalowanie na szaro policzylam;P
ale nie moglam ich uzywac, to byl koszmar! moze trzeba bylo zachowac, puscic w dluuuuuga podroz...(i taki mialam zamiar).
no coz, ale albo rybki albo akwarium (nomen omen), karminowce pomogly mi sfinansowac cesarza wszystkich chust , ktory wlasnie do mnie idzie;)

demona
31-01-2011, 07:32
Co nabyłaś :ninja:???
Edit: stawiam na silkowe nino :P

green_naranja
31-01-2011, 10:29
Co nabyłaś :ninja:???
Edit: stawiam na silkowe nino :P

o nie nie....przescieradlo bardziej takie babcine...;)

tsumiko
31-01-2011, 10:31
o nie nie....przescieradlo bardziej takie babcine...;)
ja wiem ja wiem,to nie przescieradlo,tylko narzuta z IKEA:):)

demona
31-01-2011, 10:36
aaaa Pamira:)

green_naranja
31-01-2011, 10:57
ja wiem ja wiem,to nie przescieradlo,tylko narzuta z IKEA:):)
ha ha, no wlasnie, bardziej przypomina te narzuty, jak one sie zwa...
w kazdym razie juz organizuje w glowie wyprzedaz reszty stosiku w razie "W" i nie wiem jak to zrobic zeby byc psychicznie zdolna sie ich pozbyc-choroba jakas czy co??:D
chyba ze mi sie narzuta zupelnie nie spodoba, to wtedy problem z glowy!