Zobacz pełną wersję : Toscania
kajkasz1
11-09-2008, 00:19
Postanowiłam zrobić wielkie pranie i na sznurku zawisły wszystkie moje zieleninki i nowe indio (które też wydaje się lekko zielone mimo błękitnej nitki). A jutro mam wolny dzień z Młodym, więc mogę ponosić ile dusza zapragnie (chyba, że się zbunci dziecię). Tyle że nie wiem w czym? W chusto-miętku z Toscanii? A może w czerwieniach? Buuuu, co ja zrobiłam, mam humor na zielone, buuuu!
No dobra, Toscania też w końcu zielona :twisted:
czukczynska
11-09-2008, 07:24
A może już wyschło?
kajkasz1
11-09-2008, 07:24
Pasja, na dodatek jakaś cho.era u mnie zaklepała na dzisiaj DESZCZ, psia jego :evil:
psia jego :evil:
no psia... (zmień może awatar? :))
Biedna Kajka... :dunno:
a może Ci jakąś moją podesłać? Tylko u mnie z zieleni to tylko papryka w sumie jest... ale RÓŻOWĄ jakąś to mogę podesłać :D
Wzbogaciłam się wczoraj o Hortesję i Muryamę :D
kajkasz1
11-09-2008, 07:27
Tak Vega, podepcz leżącego, podepcz ... :twisted:
Dowiedziałam się kto (lub co) zamawiało tą straszną pogodę. To moje zapuszczone mieszkanie woła o pomstę do nieba :twisted:
kajkasz1
11-09-2008, 07:32
Ja - Kubuś, chcesz sie ubrać? (mamy z tym ostatnio DUŻE problemy)
Kubuś - Niecałkowicie?
Translate poproszę :shock:
Kajkasz bierz żelazko do ręki i prasuj prasuj prasuj, w końcu wyschnie. Tylko: a) wybierz jedną chustę do suszenia podczas pasowania, b) nie wiem czy ci się opyla bo może zająć mnóstwo czasu :lol: :wink:
Niecałkowicie? moze nie chce założyć spodni :lol:
Kajka naturysta Ci rosnie :shock: :twisted: :lol:
I jak schnięcie chust? Mozna jak nie zelazkiem, to suszarką do włosów je potraktowac ;)