Zobacz pełną wersję : artykuł o chustach w czasopiśmie gaga
Anna Nogajska
10-09-2008, 22:25
jak w tytule. zapraszam was serdecznie do lektury.
najnowsza gaga już w empikach i innych "dobrych" kioskach.
Wlasnie, warto zajrzec - jest tam piekny artykul Agi o chustach w roznych czesciach swiata!
o
ithilhin
10-09-2008, 22:46
zdaje sie, ze Aga z pewnym Marcinem go pisala :-)
fajnie wyszlo.
Inicjatorką artykułu była Aniamamaalexa, podała nawet WSZYSTKIE linki do sklepów w polsce. A ten niewielki dodatek o historii noszenia faktycznie niezły...
szkoda, że w artykule Bebelulu i chustomani w Dziecku był adres jedynie do Klubu kangura... ale cóż, nie wszyscy są tacy sami, prawda?
ithilhin
10-09-2008, 23:09
na szczescie nie wszyscy :-)
wybor linkow w przypadku "Dziecka" nalezal do redakcji.
brawo Ania! mam owa gage i swietnie ze takowy artykul napisany
i jakie ladne forumowe dziewczyny na zdjeciach 8))
szkoda ze nie zrobilysmy zdjec striktr pod ten tekst
ale zdradze ze w nastepnej gadze szykuje sie artykul o piluchach wilorazowych :D
Gratuluje-wszystkim autorom, wszystkich atykulow.
czukczynska
11-09-2008, 08:25
Gratulacje!!
O chustach staje się głośno!
Gratuluję Aniu artykułu. :applause: zawsze mówiłam że ładnie piszesz :)
zdaje sie, ze Aga z pewnym Marcinem go pisala :-)
fajnie wyszlo.
Aga pisała sama, Marcin robił zdjęcia :) .. po tym jak Gaga otrzymała artykuł Ani - "pamiętnik noszącej mamy" zostałam poproszona o niejakie "uzupełnienie" go opisem noszenia na świecie.
Twoje Vego słowa są mocno krzywdzące- radzę się czasem zastanowić przed napisaniem posta czy odpowiedzi na forum - twoje wypowiedzi są mam wrażenie mocno nieobiektywne i przesadzone.
Wszystkie linki są co prawda chaotycznie ( bo redakcja pogubiła się co blogiem a co sklepem jest ;) ale są :) dzięki naszym sugestiom są linki i do Klubu i do stowarzyszenia i do masy sklepików i sklepów :)
i o to chodzi :) oby tak dalej :thumbs up:
dziewczyny jakos staralam sie to olewac i generalnie nie jestem na czasie co kto komu i gdzie ale juz mnie to zaczyna razic
albo dajcie sobie po razie i skonczcie te glupie docinki i gadki albo kloccie sie gdzie indziej
mam wrazenie ze trwa tu jakas potajemna wojna ktora szczerze mowiac malo mnie obchodzi i wyglada baaardzo srednio
nie jestem w zadnym stowarzyszeniu i z zadnym frontem ale mam tego dosyc
troche klasy
podobno tak fajnie nosi sie w chuscie
wiec moze robmy to RAZEM
bez wyszczegolniania kto kogo gdzie zalinkowal
wiec moze robmy to RAZEM
:high: :thumbs up: :bliss:
popieram :)
ithilhin
11-09-2008, 13:19
o wlasnie.
tez popieram.
bo to wszystko juz mnie bardzo doluje
http://klubkangura.com.pl/forumkangura/images/smiles/sadwalk.gif
ech, Aga, ithilhin, po uszach dostajecie i entuzjastycznie popieracie... moze to i chwalebne ale czy nie lepiej po prostu posluchac dobrej rady zamiast klaskac pod publiczke...
wanderluster
11-09-2008, 13:41
Wracając do meritum - czy ktoś może powiedzieć ogólnie, co to za pismo? Jakieś dzieciowe? Więcej tekstu czu fotografii? Innymi słowy - kupić, czy przeglądnąć w kiosku?
wydaje ją valkea media, szefową jest zuza ziomecka (aktivist)
magazyn fajny, ciekawe teksty (biegun przeciwny do "dziecka", nie kupki, zupki, kolka tylko raczej gdzie pojechać z dzieckiem, co czytać etc)
szkoda tylko, że nie mają swojej strony internetowej :/
strona chyba w przygotowaniu wiec pewnie niedlugo bedzie :D
i niestety zgadzam sie z hexi
ale juz basta i koniec tego tematu
przynajmniej dla mnie
wanderluster
11-09-2008, 15:06
Czy to to?
http://gagamagazyn.blogspot.com/2008/06 ... nek-3.html (http://gagamagazyn.blogspot.com/2008/06/w-gaga-wiosna-znajdziesz-ganek-3.html)
andziulindzia
11-09-2008, 15:17
A ile kosztuje ta gazetka? Nie kupuję dzieciowych gazet bo mnie z lekka irytują, a to się zapowiada dość przyjemnie
Andzia
ithilhin
11-09-2008, 15:27
ech, Aga, ithilhin, po uszach dostajecie i entuzjastycznie popieracie... moze to i chwalebne ale czy nie lepiej po prostu posluchac dobrej rady zamiast klaskac pod publiczke...
popieramy ten fragment:
Lulka napisał:
wiec moze robmy to RAZEM
ja sie obawiam, ze to nie my dostalysmy tutaj po uszach.
koniec tematu.
a ja sie obawiam ze chyba juz zakonczono ten temat wiec skoncz droga ithilin i TY
gazetka kosztuje 9,90
cena jak na ta polke , papier kredowy i jakosc artykolow , grafi i zdjec standardowa
mozna sobie przejrzec w empiku najpierw :D
wanderluster
11-09-2008, 16:23
Właśnie poczytałam trochę i wsiąkłam!
Chcę poczytać :) Dzieciowych gazet nigdy nie kupuję, ale kiedy byłam w szpitalu kuzynka przyniosła mi coś w tym stylu z brytyjskiego rynku i fajnie było poczytać. To teraz będzie coś z rodzimej półki.
Przy okazji na stronie są linki do innych gazet dziecięcych, zagranicznych, zaraz pędzę przeglądać.
kiedy byłam w szpitalu kuzynka przyniosła mi coś w tym stylu z brytyjskiego rynku i fajnie było poczytać.
wanderluster - a co to byla za gazetka z brytyjskiego rynku :?:
wanderluster
11-09-2008, 17:22
Poszłam sprawdzić - Pregnancy&Baby, z dopiskiem Junior.
O maluchach :)
Ranking pieluch wielorazowych, ekologiczne wychowanie etc. Stary numer, ale ciekawy był.
dzieki, zajrze do sklepu przy okazji i poprzegladam nowsze nry co w nich maja :)
Poszłam sprawdzić - Pregnancy&Baby, z dopiskiem Junior.
O maluchach :)
Ranking pieluch wielorazowych, ekologiczne wychowanie etc. Stary numer, ale ciekawy był.
fajna ta gazeta, kupowałam w Anglii a potem prosiłam znajomą o przysyłanie:)
A gaga też zakupiłam:) ładne zdjęcia :)
Gratuluję :)
A co do gazetki czytałam w edukado nr 1 i byłam załamana... dawno takiej broszurki reklamowej i kilku bzdurkowych art nie widziałam... ale może się wyrobiło :D trzeba sprawdzić...
jak dla mnie cena ciut przyduża :)
wanderluster
11-09-2008, 20:29
A "Marmolade" za 25 zeta, widać zamożny target mają
Przeczytalam artykuly w Gadze-super. Gatuluje raz jeszcze. :)
Gaga bylaby fajna, gdyby bylo w niej wiecej normalnych artykulow np o podrozach z dziecmi, zdrowym jedzeniu dla dzieci (no 5 przemian), ciekawych bajek, a nie jak ta o orle i wietrze (no, sorki, ale ani ladna, ani ciekawa, ani ksztalcaca), normalnych dzieci na okladkach, a nie udziwnionych corek Figury.
Ogolnie dziura w rynku jest i fajnej dzieciowej gazety nie ma. Jest Dziecko i a la ono, ktore ratuje jedynie Talko, jest Gaga - katalog i reklamowka dla b drogich i wydumanych przedmiotow, ale nie ma czegos normalnego i rozsadnego. Ciekawego, a nie, ze warto kupic to i smo, a wszystko za gruba kase dla artystowskich nowobogackich. Przerost formy nad trescia.
Dlaczego nie ma tam wywiadu z Ania od pieluch o EC? Normalnego i bez zadecia, jak to Ania potrafi opowiadac.
Tekstu o chustach nie widzialam, bo nie maja porzadnej strony www, tylko taki mini-sklepik netowy z odnosnikami do wydumanych sklepow.
Moze ten tekst ich ratuje.
Dlaczego nie ma wywiadu z Magdalena o noszeniu dzieci i pieluchach wielorazowych?
Dlaczego nikt nie chce zrobic wywiadu z Hanti, 4szczesciami o zyciu w wielodzietnej rodzinie, ze moze byc fajnie, cieplo, tworczo i bez ideologii zbednej?
A takze bez patologii.
Dlaczego nikt nie robi wywiadow z Mart o zywieniu?
A o nadmiarze chemii w naszym srodowisku czemu nikt nie pisze?
Czemu nikt nie pisze, ze warto sie wysilac przy wychowaniu dzieci i nie trzeba tego odwalac po najmniejszej linii oporu w imie jakze modnej ostatnio wyrodnosci? Czy dziecko ma byc wciaz postrzegane jako dodatek, ktory sprzyja kupowaniu nowych gazetek i gadzetow, a nie czlowiek, ktory ma swoje potrzeby i wymagania. I jednak zmienia zycie rodzicow, ale zmienia na plus.
Dzieki takim ostatnio modnym ujeciom rodzicielstwa duzo osob oczekuje, ze dziecko bedzie jak z reklamy Pampersa, albo wrecz ma podejscie a la Brigdet Jones do tematu.
Jestem na NIE do Gagi i do Dziecka. A powinnam byc ich targetem.
andziulindzia
11-09-2008, 22:22
Czyli jednak nie kupię. Nie lubię wydawać pieniędzy na gazetki tylko po to żeby obejrzeć reklamy namawiające mnie do kolejnych wydatków. Gazetkę przejrzę w empiku i przeczytam artykuły dziewczyn
Andzia
aggi, bardzo dobrze ze piszesz, napisz do nich maila z propozycjami, na takich wlasnie czekaja
artykul napisala w do ostatniej gagi aniamamaalexa i pomysl tez wyszedl od kogos spoza
agata nowicka byla kiedys nawet z nami na spotkaniu w 100P i stad cala sprawa
mysle ze strona internetowa jest malo miarodajna sprawa
artykuly o podrozach z dziecmi byly jak najbardziej
czytalam osobiscie dwa duze artykuly w 1 numerze, jeden dziewczyny ktora byla z dwuletnia coreczka az w tajlandii a drugi o rodzinie ktora bez podrozowania nie wyobraza sobie zycia
oprocz opowiesci, takze wskazowki , namiary etc
jakbys czytala uwazniej to zauwazylabys ze w nastepnej gadze szykuje sie artykul o pieluchach wielorazowych wlasnie :D
i napisze ja jedna nasza forumowiczka ktora sama takowy pomysl zapodala
a dalej takie tematy jak EC czy rozmowy z multimamami to juz kwestia pomyslu i podpowiedzi
to pierwsze tego typu czasopismu na polskim rynku i grunt bardzo jeszcze nieznany, potzreba rady i krytyki czytelikow
ale uwazam ze to super sprawa ze oprocz dziecka, maluszka czy Twoich rodzicow mozna przejrzec fajne i ladnie wydane pismo dla rodzicow
co do reklam to nie widzialam tam reklam pampersow czy innych chusteczek
i jakos specjalnie reklamy nie rzucaja mi sie w oczy wiec nie zgodze sie ze stwierdzeniem ze to folder reklamowy
najlatwiej jest krytykowac i wieszac psy, czasami wystarczy troche wysilku
redakcja to ludzie bardzo otwarci na wszelkie pomysly i propozycje i droga aggie jesli chcialabys podrzucic im kilka tematow na pewno byliby wdzieczni, bo o to chyba chodzi prawda?
krytykujemy ale nic poza tym... to zadna sztuka
pozdrawiam
calineczka
11-09-2008, 23:38
Muszę przyznać, że zaintrygowałyście mnie :D . Jutro idę i kupię. Mam nadzieję, że nie skończy sie na tym jednym numerze. Faktycznie fajnych pisemek to brak... Kupuję Dziecko od 3 mies.-naprawdę ładny folder, ale przynajmniej wiem gdzie co i jak :wink: . Zakupy to fajna rzecz w końcu :wink: Jak sie tam człowiek tych wszystkich rzeczy naogląda to przynajmniej wie, że to wszystko... no napewno nie jest niezbędne :wink:
http://www.ticker.7910.org/an1cCqT0g410010MTI2NzUwZHw3NjA4MDRkYXxLb25yYWQgbWE ganW-.gif (http://www.ticker.7910.org/eng)
o i to jest zdrowe podejscie calineczka :lol:
a gaga juz 3 numer wydala :D
rozmowy z multimamami
piękna nazwa - nie wpadłabym na to a tak fajnie brzmi !
PS. a gage kupię ;-)
wanderluster
12-09-2008, 00:08
Poczytałam wywiady z naczelną i podoba mi się jej podejście:
"[...] tyle pism, a żadnego nie czytam. To dlatego, że one wszystkie oparte są na formule poradnikowej, co akurat moim potrzebom nie odpowiada. Jeżeli potrzebuję porady, to nie chcę czekać miesiąc na magazyn, który może ją będzie zawierał, a może nie - tylko wskakuję do Internetu, albo dzwonię do znajomych. Poza tym wydaje mi się, że porady są potrzebne w momentach kryzysowych, albo na samym początku, kiedy jesteśmy zagubien i zaskoczeni swoim rodzicielstwem. Pomiędzy tymi kryzysami, jednak nadal jestem mamą czy rodzicem, i to jest temat, który zaczął mnie pomalutku pasjonować - nie jako problem do rozwiązania, tylko jako pasja, hobby, zajawka, coś co weszło do mojego życia i je bardzo wzbogaciło. A jak mnie coś zainteresuje, to chcę zgłębiać.
Magazyny są idealną forma takiego zgłębiania, ale nie było do tej pory pisma, które by inspirowało, zamiast instruować."
i podoba mi się jeszcze to:
"po pierwsze jest to magazyn kierowany do rodziców, a nie do mam, co już samo w sobie jest odejściem od pewnego schematu, który u nas funkcjonuje, przynajmniej na rynku wydawniczym. Z naszego doświadczenia wynika, że coraz bardziej ojcowie interesują się wychowaniem dzieci."
hm, ciekawa jestem, jak to wyszło.
aggi, bardzo dobrze ze piszesz, napisz do nich maila z propozycjami, na takich wlasnie czekaja
artykul napisala w do ostatniej gagi aniamamaalexa i pomysl tez wyszedl od kogos spoza
agata nowicka byla kiedys nawet z nami na spotkaniu w 100P i stad cala sprawa
mysle ze strona internetowa jest malo miarodajna sprawa
artykuly o podrozach z dziecmi byly jak najbardziej
czytalam osobiscie dwa duze artykuly w 1 numerze, jeden dziewczyny ktora byla z dwuletnia coreczka az w tajlandii a drugi o rodzinie ktora bez podrozowania nie wyobraza sobie zycia
oprocz opowiesci, takze wskazowki , namiary etc
jakbys czytala uwazniej to zauwazylabys ze w nastepnej gadze szykuje sie artykul o pieluchach wielorazowych wlasnie :D
i napisze ja jedna nasza forumowiczka ktora sama takowy pomysl zapodala
a dalej takie tematy jak EC czy rozmowy z multimamami to juz kwestia pomyslu i podpowiedzi
to pierwsze tego typu czasopismu na polskim rynku i grunt bardzo jeszcze nieznany, potzreba rady i krytyki czytelikow
ale uwazam ze to super sprawa ze oprocz dziecka, maluszka czy Twoich rodzicow mozna przejrzec fajne i ladnie wydane pismo dla rodzicow
co do reklam to nie widzialam tam reklam pampersow czy innych chusteczek
i jakos specjalnie reklamy nie rzucaja mi sie w oczy wiec nie zgodze sie ze stwierdzeniem ze to folder reklamowy
najlatwiej jest krytykowac i wieszac psy, czasami wystarczy troche wysilku
redakcja to ludzie bardzo otwarci na wszelkie pomysly i propozycje i droga aggie jesli chcialabys podrzucic im kilka tematow na pewno byliby wdzieczni, bo o to chyba chodzi prawda?
krytykujemy ale nic poza tym... to zadna sztuka
pozdrawiam
1) daleka jestem od krytykowania czegos, czego nie widzialam - kupilam pierwszy numer z ciekawosci, rozczarowal mnie
2) b chetnie im cos podrzuce
3) folder reklamowy nie, ale pseudoreklama jest, czyli artykuly o rzeczach, ktore mozna kupic - jakos nie chce mi sie za cos takiego placic - mam abonament na internet w tym celu i sama sobie wyszukuje rozne rzeczy :D
4) artykul o Berlinie tylko smak mi zrobil i zostawil na lodzie, bo b po lebkach pisany
Ja rozumiem, ze mozesz sie czuc z Gaga zwiazana, ale tez Ci, ktorzy mnie znaja, wiedza, ze ostatnia rzecza, jaka robie w zyciu jest krytykowanie dla krytykowania :p Tak wiec napisalam ten elaborat nie w celu wyzycia sie na pismie, ale w celu podrzucenia paru tematow, moze ktos z nich to przeczyta?
A w wolnej chwili niewatpliwie do nich skrobne.
o i to jest zdrowe podejscie calineczka :lol:
a gaga juz 3 numer wydala :D
Lulka, a Ty jakos z Gaga jestes zwiazana? ;)
i podoba mi się jeszcze to:
"po pierwsze jest to magazyn kierowany do rodziców, a nie do mam, co już samo w sobie jest odejściem od pewnego schematu, który u nas funkcjonuje, przynajmniej na rynku wydawniczym. Z naszego doświadczenia wynika, że coraz bardziej ojcowie interesują się wychowaniem dzieci."
hm, ciekawa jestem, jak to wyszło.
Coz moj zaangazowany w wychowanie dzieci maz, obszedl i to pismo szerokim lukiem ;) I nie calkiem prawde pisza, bo tacy zdaje sie Rodzice sa adresowani prawie 50-50 do obojga rodzicow, choc tate zajmujacego sie dzieckiem wciaz traktuje sie jak ciekawostke zoologiczna, wiec tu plus dla Gagi za brak szkla powiekszajacego na 'dziwnym' osobniku plci meskiej przejetym swa progenitura.
mnie sie akurat artykuly o rzeczach ktore mozna kupic podobaja :D
w czasopismach jest tak ze redaktorki dostaja gadzety ktore sobie testuja i potem te najfajniejsze wrzucaja do numeru
fajna to sprawa
moj malz wydawal dlugi czas rozne gazety i fajnie bylo sobie np ponosic nowy tiszert czy popstrykac aparatem
poza tym rzeczy ktore tam pokazuja sa naprawde fajne i nieszablonowe w wiekszosci
a tego na naszym rynku brakuje
wanderluster
12-09-2008, 00:35
Tu niestety łatwo popaść w pułapkę pseudoreklamy.
Jak piszą, że noszenie chust fajne, a obok dużo linków to ok, a jakby był 1 link to artykuł do wyrzucenia?
Z drugiej strony fajnie by było polecać dobre rzeczy, jak na forum sobie polecamy.
tam sa linki nie tylko do sklepow chustowych nieprawdaz?
a linki podal osobiscie ania
ithilhin
12-09-2008, 08:36
tam sa linki nie tylko do sklepow chustowych nieprawdaz?
a linki podal osobiscie ania
to jednak temat sie nie skonczyl ;-)
czytaj ze zrozumieniem ithilin
i najlepiej calosc watku a nie wybrane posty
ithilhin
12-09-2008, 11:01
czytaj ze zrozumieniem ithilin
i najlepiej calosc watku a nie wybrane posty
alez czytam ;-)
i jakos te lin,ki ciagle wylaza.
a za co Ty mnie nie lubisz? bo jakos nie przypominam sobie abysmy mial jakie s osobiste zle doswiadczenia.
Anna Nogajska
15-09-2008, 15:02
z ogromnym zainteresowaniem przeczytalam wasza dyskusje. przeprasztam z gory za brak polskich znakow, ale nie mam dostpeu dzisiaj do polskiej klawiatury.
kazde czasopismo ma swoich zwolennikow i przeciwnikow. gaga ma taka nie inna formule, jednym bedzie odpowiadac innym zupelnie nie.
redaktorki i naczelna same maja dzieci wiec wiele tematow je interesuje. mnie przekonaly tym, ze w ogole tematem chust, pieluszek itd...zainteresowaly sie na serio i na tzw. pniu.
to ze artykuly musza sie wpisac w konwencje pisma to zupelnie inna sprawa. wybor jest dla piszacych w zasadzie prosty: zaistniec z tematem albo nie. osobiscie uwazam, ze tematy z tego forum sa tak nowe, ze warto o nich pisac zawsze i wszedzie. jesli kogos cos powaznie zainteresuje to po prostu poszuka informacji glebiej. zreszta nmie sposob na 2 stronach zawrzec calej wiedzy na temat chust, pieluszek, czy berlina. zreszta nie takie zadanie gaga sobie stawia.
to co sie chce i jak sie chce mozna opisac na swoim blogu czy stronie internetowej. w innym przypadku trzeba dopasowac sie do oczekiwan redakcji.
niestety w wielu czasopismach odmowiono mi publikacji, no bo np. kilka firm produkujacych to czy tamto sie w nich intensywnie reklamuje...niektore panie redaktor mowia to nawet wprost.
takze jeszcze raz dziekuje redakcji gagi za umozliwienie mi publikacji.
wanderluster
15-09-2008, 16:41
Aniu, odniosłam wrażenie, że się tłumaczysz, dlaczego tam napisałaś... Uważam, że całkiem słusznie zrobiłaś!!!!
Nawet gdyby Fakt i Superekspres chciał wydrukować artykuły o chustach i pieluchach, a także bezpieluchowym, dobrze by było, by znalazł się ktoś, kto będzie chciał im taki artykuł dostarczyć!
A że jestem już po lekturze Gagi, to mogę powiedzieć, że to fajne czasopismo, choć widać, że dopiero się rozkręcają i jeszcze nie jest dopracowane. Ja liczę na to, że będą wierni temu, co zapowiadają - wychowanie i życie rodzinne z pasją. Ostatnio brakuje mi prasy do czytania, więc pewnie sobie zaprenumeruję.
A artykuł o chustach jest bardzo fajnie napisany, bo skupia się na tym, co najważniejsze, nie rozdrabniając - daje wiedzę dobrą na start, a jak ktoś już złapie bakcyla, to ma obok wszystkie linki. Wg mnie bardzo dbry system!
andziulindzia
15-09-2008, 23:35
Aniu! Moim zdaniem trzeba o chustach i EC mówić i pisać wszędzie gdzie będa chcieli wysłuchać czy wydrukować. I bardzo dobrze, że ty i Aga wykorzystujecie takie okazje.
Ja osobiscie nie cierpię pisemek przepełnionych reklamami, nie kupuję ani tych dzieciowych ani tzw kobiecych ale to wynika z mojego podejścia do reklam w ogóle.
I jeszcze raz gratuluję artykułu i samozaparcia :D
Andzia
Kupilam, przeczytalam (oczywiscie zaczynajac od artykuly Ani - brawo !!!) i przekonalam sie. Pomysl na czasopismo ciekawy i obiecujacy na przyszlosc. Jesli tylko niektorzy auyorzy pozbeda sie pretensjonalnosci maniery pisania krotkich tekstow jezykiem z artykulu naukowego to bedzie bardzo smacznie i pokusze sie na prenumeratę ! Poziomu humoru i dystans do wlasnego rodzicielstwa prosze utrzymac - zbawienny !!!
z ogromnym zainteresowaniem przeczytalam wasza dyskusje. przeprasztam z gory za brak polskich znakow, ale nie mam dostpeu dzisiaj do polskiej klawiatury.
kazde czasopismo ma swoich zwolennikow i przeciwnikow. gaga ma taka nie inna formule, jednym bedzie odpowiadac innym zupelnie nie.
redaktorki i naczelna same maja dzieci wiec wiele tematow je interesuje. mnie przekonaly tym, ze w ogole tematem chust, pieluszek itd...zainteresowaly sie na serio i na tzw. pniu.
to ze artykuly musza sie wpisac w konwencje pisma to zupelnie inna sprawa. wybor jest dla piszacych w zasadzie prosty: zaistniec z tematem albo nie. osobiscie uwazam, ze tematy z tego forum sa tak nowe, ze warto o nich pisac zawsze i wszedzie. jesli kogos cos powaznie zainteresuje to po prostu poszuka informacji glebiej. zreszta nmie sposob na 2 stronach zawrzec calej wiedzy na temat chust, pieluszek, czy berlina. zreszta nie takie zadanie gaga sobie stawia.
to co sie chce i jak sie chce mozna opisac na swoim blogu czy stronie internetowej. w innym przypadku trzeba dopasowac sie do oczekiwan redakcji.
niestety w wielu czasopismach odmowiono mi publikacji, no bo np. kilka firm produkujacych to czy tamto sie w nich intensywnie reklamuje...niektore panie redaktor mowia to nawet wprost.
takze jeszcze raz dziekuje redakcji gagi za umozliwienie mi publikacji.
Aniu, ale pieknie, ze napisalas i ja sie z tego ciesze i z calego serca gratuluje.
I uwazam, ze skoro sa otwarci na takie mamy jak my, to powinni pojsc jeszcze dalej :) Bo tu jest mnostwo ciekawych dziewczyn i warto ich posluchac, bo madrze i ciekawie mowia o malo znanych przecietnemu zjadaczowi 'Dziecka' ;)
Anna Nogajska
17-09-2008, 14:02
jeszcze raz bardzo zachęcam was wszystkie do zgłaszania pomysłów do gagi. redakcja jest bardzo otwarta i na pewno chętnie będzie podtrzymywać kontakty z naszym "środowiskiem".
i naprawdę moja wypowiedź nie była tłumaczeniem się :). chciałam tylko przekazać parę informacji "zza kulis".
calineczka
23-09-2008, 12:00
Bardzo sie nam podobał artykuł Ani :D
babci Konrada i Konradowi też :lol:
http://images47.fotosik.pl/13/5f25276d442ef3a4.jpg (http://www.fotosik.pl)
http://images30.fotosik.pl/278/82d4397307e89c98.jpg (http://www.fotosik.pl)
:D :D :D
http://www.ticker.7910.org/as1cCqT0g410010NjA4MjY0b3w1NTk3NmR8S29ucmFkIG1hIGp 1vyA.gif (http://www.ticker.7910.org/eng)