Winoroslinka
21-01-2011, 12:41
Czy zauważyłyscie u siebie ze chusty, ktore kiedys Wam sie nie podobaly i w zyciu byscie nie kupiły w pewnym momencie, nie wiadomo dlaczego zaczynaja być piekne? I nie chodzi mi o przekonanie sie do nich bo ponosilyscie w nich i pod wplywem nośnosci nabraly wdzięku, czy tez zobaczylyscie na zywo. Tylko ot, tak po prostu pewnego dnia stwierdzilyscie ze jednak wzor jest piekny i kupujecie?
Jak tak mialam z Jade i Grecją. Szczegolnie z ta druga - zarzekalam sie ze w zyciu nie kupie bo nudna, nic w sobie nie ma, i dziwilam sie jaki ma popyt. A tu wzielam na czasowa wymiankę!! Potem kupiłam ale sam fakt ze sie wymienilam..
Podobnie Jade, zawsze rpzegrywala z Zarą, obecnie mam jade, wszystkie zary sobie poszły!
Co sie ze mną dzieje, to choroba jakas taka niestałość
Jak tak mialam z Jade i Grecją. Szczegolnie z ta druga - zarzekalam sie ze w zyciu nie kupie bo nudna, nic w sobie nie ma, i dziwilam sie jaki ma popyt. A tu wzielam na czasowa wymiankę!! Potem kupiłam ale sam fakt ze sie wymienilam..
Podobnie Jade, zawsze rpzegrywala z Zarą, obecnie mam jade, wszystkie zary sobie poszły!
Co sie ze mną dzieje, to choroba jakas taka niestałość