PDA

Zobacz pełną wersję : Koniec noszenia

monjan
10-09-2008, 14:29
:( moje dziecko dorasta
nie chce być noszone,przyleciało do mnie flamingo to anwet nie mogłam sie w nie zamotać buuu bo Młody uciekał
UNIERUCHAMIAM go w infancim ergonom. ale na bardzo krótko, bo "biegaj tutaj sam"
nie ma cierpliwości się motać...
chusta leży i czeka na następnego chyba chuściocha :pregmama:
BTW cyca też powoli porzuca :bf:

Jasnie Pani :)
10-09-2008, 14:40
No z tym sie chyba trzeba pogodzic, ze jak dziecko dorasta to chusta jest dobra tylko jak cos boli i trzeba sie do mamusi poprzytulac :wink:

My tez juz nie chustujemy tyle co przedtem, moze dwa razy w tygodniu uda mi sie mała "zagonic" do chusty. Naturalna kolej rzeczy chyba....

Przyzwyczaisz sie z czasem, ale nie pogodzisz z tym i nastepstwem bedzie drugi Chuscioszek :wink:

kajkasz1
10-09-2008, 14:43
Proszę mnie nie rozśmieszać Drogie Panie.
Dzieć prawie rok młodszy od Kuby i KONIEC noszenia?
Nie wiecie, że dziecko można zmuszać do noszenia w chuście i nie jest to czyn karalny? :twisted:

monjan
10-09-2008, 14:50
no wlasnie Kajka pomyslalam o Kubie twoim
moze to taki bunnt dwulatka??etap przejsciowy? :o

zulam
10-09-2008, 14:53
Eee, to bunt przejściowy-ja trzylatkę nosze częściej niz młodszego teraz 8)) A co do cyca to u nas wręcz przeciwnie, wolałabym żeby samoistnie porzucił a ten nieeee :wink:

marta
10-09-2008, 15:17
Mój prawie trzylatek te zcodziennie lubi się nosić. Byle wiazanie nie trwało za długo, czyli prosty plecak lub kółkowa na plecach.

hanti
10-09-2008, 15:29
moje starsze dziewczyny też nie odpuszczają :) noszone są często, póki co przez tatę ;)

aniakom
10-09-2008, 17:36
Dobrze, że pocieszacie :? Bo tyle jeszcze chust i nosideł zostało mi do wypróbowania :shock: . Muszę zdążyć, muszę! Na szczęście teraz codziennie noszę , bo starsza chodzi do starej szkoły z ciężką bramą i wysokimi schodami, a jakoś przecież muszę ją odprowadzić i odebrać, czyż nie? :wink:

buns
10-09-2008, 18:15
Moja Aga też chce wszędzie sama sama;) Chusty są na nie bo za długo się wiąże, ale pouch i Mt jak najbardziej:)