Zobacz pełną wersję : Czy ja chcę sprzedać pawie rocznicowe?
Chcę czy nie? Bo nie mogę decyzji podjąć:) Kasy nie potrzebuję, ale okazja się nadarza do redukcji:duh:
a jest cos czego jeszcze nie probowalas? ;) jak jest to sprzedaj, ale nie wydaje mi sie ;)
IMO rocznicowe coraz trudniej (i drożej) się kupuje. Ja bym potrzymała, ewentualnie z czego innego się redukowała. Ja prawie o połowę się zredukowałam i wcale nie jest mi z tym szczególnie dobrze.
a jest cos czego jeszcze nie probowalas? ;) jak jest to sprzedaj, ale nie wydaje mi sie ;)
Pewnie by sie znalazło, ale jak pisze to nie kwestia kasy.
IMO rocznicowe coraz trudniej (i drożej) się kupuje.
Ja mam własnie odwrotne wrażenie Aniu, stąd moje pytanie. Mogę sprzedać za tyle po ile chodziły na forum za dobrych czasów.
Lubię je bardzo, mam od nowości, porządna to szmata. Ale mało je nosze bo mi się ciężko do nich ubrać.
green_naranja
19-01-2011, 14:12
demona, nie sprzedawaj:)
ja wlasnie kupilam, i trafily mi sie nowki sztuki niesmigane w pudelku trzymane od dziewczyny, ktora chyba je kupila w ramach inwestycji.i dobrzy myslala...
teraz co prawda jest ich zatrzesienie na FSOT i na NM, i na TBW, ale ta struzka zaraz sie chyba skonczy, a i teraz juz widze, ze coraz drozej sa wystawiane...
Moje tez nówki, kupione rok temu ze sklepu :mrgreen:
green_naranja
19-01-2011, 14:34
a czytalam przy okazji innego watku jak je kupilas,szczesciaro:)
kusi mnie porownawcza fota tych ptaszorow z tymi czarnymi z 2010 co to je mam ale boje sie ze zostanie to zle odebrane, wiec chyba sobie daruje;)
Green, zrób fotę. Bardzo chętnie looknę!
:)
A tam źle odebrane:) przecież się chwalimy stosidłami.
macierzanka
19-01-2011, 14:48
Z moich rak wyszły czarne 6, czarna 5 i fioletowa 5 i jeszcze jedna czarna 5.
Do tej pory żałuję:(
a czytalam przy okazji innego watku jak je kupilas,szczesciaro:)
kusi mnie porownawcza fota tych ptaszorow z tymi czarnymi z 2010 co to je mam ale boje sie ze zostanie to zle odebrane, wiec chyba sobie daruje;)
green,dawaj!
edit - ale dlaczego źle odebrane, bo się chustofanka mądrzyć będzie ;) czy chwalić?
a tak z ciekawosci, po ile teraz pawie sa na tbw?
green_naranja
19-01-2011, 16:18
" ale dlaczego źle odebrane, bo się chustofanka mądrzyć będzie :wink: czy chwalić?"
i jedno i drugie:D
zrobilam foty, wstawie pozniej, teraz musze na poczte szmaty powysylac;/kocham stac w kolejkach!
a tak z ciekawosci, po ile teraz pawie sa na tbw?
Zastój jest:(
4 wisiała po 190 funtów
nie sprzedawaj! ja żałuje ze swoje sprzedałam! tzn żałuję fioletowych, bo bordowych nie żałuje heheh
Zastój jest:(
4 wisiała po 190 funtów
jak by byla 5tka lub 6tka w tych okolicach to pewnie bym kupiła hehehehehe :)
No wlasnie się sklaniam ku sprzedaniu bordowych a zostawieniu fioletowych....
No wlasnie się sklaniam ku sprzedaniu bordowych a zostawieniu fioletowych....
aaaaaaaaa to sprzedawaj!!!!!!!!!!!! :)
" ale dlaczego źle odebrane, bo się chustofanka mądrzyć będzie :wink: czy chwalić?"
chrzanić to,wstawiaj i chwal się,masz czym,do tego nijak Cię przyatakować z pożyczkami czy macaniem,dobijaj nas ile wlezie,my to lubimy:)
nie sprzedawaj, to jedyna chusta której żałuję...
Pawie są tak inne od innych chust, że oba (i nowe i stare) są u mnie absolutnie niesprzedawalne. Wiem, że bardzo szybko żałowałabym tego. No dobra, czarnych bardziej ;).
nie sprzedawaj.
ale gdybys sie jednak zdecydowała, to daj mi znać :P
Kocham Was :kiss: wiecie??? :ninja:
w kwestii drugiego - nie wyobrażam sobie, żeby na NM albo TBW taki wątek porównawczy mógłby zostać odebrany jako chwalenie. a z naszego forum pamiętam co najmniej jeden wątek, gdzie sobie dziewczyny pojeździły po tych, co swoje chusty pokazują. do dziś się we mnie gotuje, jak sobie pomyślę.
a ja sprzedałam pawie i nie żałuję. Mam niestety Monia podobne odczucia co i Ty... Co miałam się w nich nanosić to się nanosiłam, potem już tylko leżały. Mnie się ten wzorek nie za bardzo podoba - taka cepelia niemiecka, noszą fakt, super i są inne niż pozostałe chusty, ale jak dla mnie każda chusta jest inna ;)
Naranja, wklejaj zdjęcia, nie widzę powodu dla którego miało by to zostać źle odebrane
green_naranja
19-01-2011, 23:36
wkleje wkleje, jeno męża odkleje od stacjonarnego, bo tam zdjecia mam:ninja: a on sie chwilowo zasiedzial tam...
a co do wypowiedzi Karoliny -no wlasnie, tez mam w pamieci kilka takich sytuacji, no i niedawne rozmaite rozwazania na tematy stazu etc....
a z drugiej strony mysle sobie: naprawde mam gleboko w trzewiach fakt, ze ktos o mnie zle pomysli/napisze z jakiegos powodu (najwyzej sie odgryze:)-to nie moje zle emocje w koncu. a poza tym, hm, owszem, jestem "chustofanka", ale ze stazem 100%, dziecia nosze od poczatku,a ze mam na razie tylko jedno, to coz...plany sa szeroko zakrojone;)
Monia, sprzedaj :) Po co mają leżeć ;)