PDA

Zobacz pełną wersję : Która z nich najlepsza na upały?

filcia
17-01-2011, 23:42
Może doradzicie..
a) Vatanai Maruyama
b) Didymos Rosalie
c) Babylonia Strawberry Stripe

Ania
17-01-2011, 23:53
maruyama

MartaS
18-01-2011, 00:53
Maruyama, choć w upały to generalnie w chuscie cieżko wytrzymac

rzufik
18-01-2011, 08:49
ale rosalie to ta w paski ona typowo na lato i dosć cienka jest. ta też by sie nadała.
z uwzględnieniem postu marty - że naprawdę nawet w 100% jedwabiu ciężko wytrzymać...

Karusek
18-01-2011, 09:00
maruyama, choć niektórzy mają opory żeby nosić w różowym chłopców ;)
i dziewczyny mają rację - w najgorsze upały ciężko wytrzymać, ale my się całe lato nosiliśmy w perle nati i girasolu (dosłownie kilka dni tylko przerwy mieliśmy).

Bonita
18-01-2011, 11:56
Maruyama i Rosalie są bardzo podobne grubością. Mam Maru, nosiłam latem tylko w niej, ale duże upały sobie całkowicie odpuszczałam bo nie dałam rady nosić w ogóle.
Ale dla chłopca można przecież znaleźć piękną niebieską Kipawę Vatka :) Grubość ta sama, prawda?

nemhain
18-01-2011, 12:04
maruyama, choć niektórzy mają opory żeby nosić w różowym chłopców ;)
.

Ja nosiłam i było mu w różu cudnie :D
żakardy Vatanai też są cieniutkie albo indio cienkie z lnem dobre na lato ale nie na upały.

lola_22
18-01-2011, 12:14
uwielbiam posty z pytaniem o chusty na upały !!! - pojawiają się niezmiennie co roku (zreszta co roku, bez wzgledu na to co na rynku sie pojawiło odpowiedz jest zawsze podobna ;-) - ja tez jestem za maru ! ) - i SA DLA MNIE OZNAKĄ ZE OTO ZIMA SIE KONCZY I ZMIERZAMY W STRONĘ LATA !!!
dzięki !!!

Karusek
18-01-2011, 12:17
Ja nosiłam i było mu w różu cudnie :D
.

Sama też bym nie miała oporów, bo u mnie chusta pod noszącego dobierana, nie pod płeć dziecka ;)
mamru ma ślicznego vatka czerwonego w swoim wątku sprzedażowym (tylko musisz do niej na maila pisać jakby co )

edit: Lola :thumbs up: poczułam lato :lol:

myszka
18-01-2011, 13:58
My sie w selendangu nosilysmy cale lato i moge szczerze polecic. cieniutki jest bardzo i przewiewny, bo to chusta indonezyjska wiec robiona wlasnie z mysla o upalach. Jedyna wada to ze malo mozliwosci motania - w zasadzie tylko na biodrze.

Bonita
18-01-2011, 21:13
uwielbiam posty z pytaniem o chusty na upały !!! - pojawiają się niezmiennie co roku (zreszta co roku, bez wzgledu na to co na rynku sie pojawiło odpowiedz jest zawsze podobna ;-) - ja tez jestem za maru ! ) - i SA DLA MNIE OZNAKĄ ZE OTO ZIMA SIE KONCZY I ZMIERZAMY W STRONĘ LATA !!!
dzięki !!!
:applause::applause::applause:OBY DO LATA bo już tej zimy nie zdzierżę dłużej.... tak mi się chce znowu nosić :D