PDA

Zobacz pełną wersję : Rozmiarówka Tots Bots

kubutkowa
11-01-2011, 01:26
Dziewczyny, do ilu kg wam starczał rozmiar 1 Tots Bots? Na stronie jest napisane coś na temat 8kg, ale nie chce mi się wierzyć.Pamietam ,że Magda1980 pisała coś o 12kg.Czy ktoś moze potwierdzić?

beannshi
11-01-2011, 01:34
Ja mialam przez chwile 1 wlasnie. To zalezy czego oczekujesz od pieluchy. One sa baaaaaaardzo rozciagliwe i jak dziecko nie jest pulpetem to zalozysz nawet o powyzej 10 ale bedzie to raczej zgrabna biodrowka. Bo w zwiazku z tym ze sie mocno naciaga i ma specyficzna budowe to w pasie wystarczy na dlugo. Ale czesc zasadnicza nie urosnie :)

ewaibartek
11-01-2011, 10:59
no moze 12 to nie,ale wg mnie 9 to max,mam na mysli bamboozle

Mag
11-01-2011, 11:15
o 12 kilo nowych flexi z wyciąganym jęzorem tak pisałam:).
moja Maryla słusznej postury mając 12 kilo spokojnie w nie wchodziła i nic nie cisnęło,ale jak beannshi pisze-to przy 12 kilo właśnie taka zgrabna biodrówka była i 12 to maksymalna granica.
stąd wiem bo kupiłam 5 jedynek okazyjnie i jak się okazało,że to jedynki to załamka była,bo przecież 11 kilo w nie nie mogłoby wejść,a potem założyłam młodej i tu siurpryza:),sprzedałam dopiero jak doszła do 12,5kg.a Maryla ma budowę zawodnika sumo,wielki brzuch i uda niewspółmierne do reszty ciała.
z totsa miałam tylko kieszonki PUL kolorowe (te z wyciąganym jęzorem) ale to chyba onesize był.
ze stretchie tots nie wiem też.
z flexi to chyba polega na tym,że ten materiał faktycznie jest mega rozciągliwy,ale jeśli to dla Antosia,to chyba nie ma już sensu kopować,bo w dwójkach są napy zmniejszające pieluchę,więc chyba ekonomiczniej jest kupić dwójkę i ją spinać na razie:)

Blanka_1982
11-01-2011, 14:29
My mamy nowe i stare TB Flexi roz. 1 Stare są trochę mniejsze, ale jeszcze spokojnie dają radę. Moja młoda jak na razie waży 8kg i klocek z niej jest, tzn, w pasie i udach ma dużo. Myslę, że te stare Flexi wystarczą tak do 9/10kg spokojnie, te nowsze, to może do 12 nawet starczą.