PDA

Zobacz pełną wersję : dzięki Ci Chusto :)

rafandynka
05-01-2011, 18:56
Hania dziś znów zapłakana - zęby. A ja już siły nie mam by nosić na rękach, bo noszę od soboty praktycznie od rana do wieczora. Śpi w kółkowej, tak słodko, że nie mogę oderwać oczu. Antek pojechał na noc do babci. Nie wiem, co mam zrobić ze szczęścia i nadmiaru wolnego czasu.
Wychwalam chustę po raz n-ty. Znów uratowała mi życie. Ostatnio kiedy oboje zasnęli w samochodzie bez niej nie wyszłabym do domu, bo jak wnieść Antka 14kg, Hanię 11kg i plecak, zamknąć auto bez centralnego zamka i otworzyć sobie drzwi, a potem wtargać dzieci na drugie piętro? No jak, proszę Państwa od wózków ;)

anmuszka
05-01-2011, 18:59
Super! chusta rządzi.

budzynskamila
05-01-2011, 19:53
Egac! Jesteś gościówa! Chyba kupię kółkową w końcu :)

camee
05-01-2011, 20:16
oj, jak ja Cie rozumiem:) wielokrotnie mialam ochote pisac hymny pochwalne i ody do chust;)))a my dopiero na poczatku tej pieknej przygody:) nie wiem jak niektorzy ludzie moga zyc bez chust;)

opiuuum
05-01-2011, 20:23
oj, jak ja Cie rozumiem:) wielokrotnie mialam ochote pisac hymny pochwalne i ody do chust;)))a my dopiero na poczatku tej pieknej przygody:) nie wiem jak niektorzy ludzie moga zyc bez chust;)

mogą,ale co to za życie?:p
a tak z pierwszym dzieciem przeżyłam, nie było łatwo :)

mynia
05-01-2011, 21:09
Oda do chusty :D
podłączam się

charlie
07-01-2011, 19:59
I ja się podłączam - moja córa to typowa przylepa i tulić mogłaby się cały dzień. Gdyby nie chusta, to ręce by mi odpadły i nic bym nie mogła zrobić. A kółkowa świetna na "krótkie przytulanki przedkąpielowe" ;)