Zobacz pełną wersję : zara czy kalahari z wełną?
Nastka55
23-12-2010, 15:27
pomozcie bo mam ogromny dylemat. nie wiem ktora sobie sprawic. zara blue albo blueberry czy kalahari z wełenka? wszystkie okropnie mi sie podobaja ale nie moge sie zdecydowac. moze jakies sugestie dla zbłądzonej duszy? ;)
Jeżeli stawiasz na wygląd, to zara(za), a jak na nośność, to kalahari.
martuszka
23-12-2010, 17:13
Przy takim maluszku to bawełniana zara:)
Nastka55
23-12-2010, 17:51
hmm, maly wazy juz prawie 9 kg i jest co ponosic ;) kurde no dylemat jak nie wiem co ;)
Ja Ci tylko powiem - on już lżejszy nie będzie - więc jak dla mnie dylematu nie ma :P
w zarze klocusia długo nie ponosisz, wełna lepsiejsza:)
choć wizualnie...;) sama wiesz:)
Nastka55
23-12-2010, 20:18
podjelam decyzje, zakupiłam jednak wełenke. w sumie chcialo mi sie jakiejs wlasnie domieszki, a wełna jak nie teraz to kiedy, pora zimowa jak nabardziej pasuje ;) a jak oszaleje to i zare za miesiac kupie chociazby z czystej ciekawości:mrgreen:
ovejablanca
23-12-2010, 20:18
wełna, bo wełna świetnie nosi ;)
martuszka
23-12-2010, 20:57
zarki śliczne są:)
Nastka55
03-01-2011, 14:25
powiedzcie mi ze to normalne :) zastanawialam sie ktora wybrac zare czy kalahari. wybralam kalahari, a zanim jeszcze doszla do mnie kalahari kupilam zare:roll: czy ze mna wszystko jest w porzadku? :duh:
powiedzcie mi ze to normalne :) zastanawialam sie ktora wybrac zare czy kalahari. wybralam kalahari, a zanim jeszcze doszla do mnie kalahari kupilam zare:roll: czy ze mna wszystko jest w porzadku? :duh:
Na tym forum to normalne ;)
Winoroslinka
03-01-2011, 14:36
no "nasza" jesteś "nasza" :)
ja kiedys zamówiłam w jednym tygodniu: dwie na raz u nemhain, jedna Girasola u Oli, a marza wysyłała mi kółkową :)
Nastka55
03-01-2011, 15:04
no "nasza" jesteś "nasza" :)
ja kiedys zamówiłam w jednym tygodniu: dwie na raz u nemhain, jedna Girasola u Oli, a marza wysyłała mi kółkową :)
ach to mi ulzylo, to w sumie z dwiema chustami w jednym tygodniu to i tak jestem do tylu ;)
o dziewczyno, to syndrom typowy dla tego forum :D
Nastka55
03-01-2011, 15:40
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: choroba normalnie :)
i to przenoszona drogą internetową. Wirus jakiś, czy co? (u mnie dziś listonosz przyniósł dwie paczki - aare o lori i gradację od Agut, więc jestem w temacie ;) a mąż mało nie zemdlał jak zobaczył zawartość przesyłek)
Wciągasz się, przejdzie po xx chustach ;)
Nastka55
03-01-2011, 18:15
i to przenoszona drogą internetową. Wirus jakiś, czy co? (u mnie dziś listonosz przyniósł dwie paczki - aare o lori i gradację od Agut, więc jestem w temacie ;) a mąż mało nie zemdlał jak zobaczył zawartość przesyłek)
hehe moj maz juz nawet nic nie mowi, za glowe tylko sie bierze :) raz mnie podsumowal i powiedzial ze chustoswir ze mnie:mrgreen:
green_naranja
04-01-2011, 09:06
dobrze ze kupilas Zare, wcale nie sa gorsze do noszenia wiekszych dzieci!
Nastka55
04-01-2011, 10:10
dobrze ze kupilas Zare, wcale nie sa gorsze do noszenia wiekszych dzieci!
tez jestem zadowolona z decyzji, a co lepsze chce drugiej zary:roll:
green_naranja
04-01-2011, 10:31
o tak, zary uzalezniaja potwornie!
tak, w zupelnosci
nazywa sie to.... zlapanie bakcyla
a coś wiadomoo wełenkach Zarowych? beda? kiedy?