Zobacz pełną wersję : Witam :)
Witam!
Jestem mamą trzymiesięcznej Kingi :) Od miesiąca nosimy się w chuście elastycznej :) Już jakiś czas temu się zarejestrowałam... dopiero teraz odważyłam się napisać :) Prędzej chłonęłam wiedzę z forum :) Obecnie czekam niecierpliwie na kuriera, który ma przywieźć chustę tkaną :D
Poza tym używam dla małej pieluszek wielorazowych i jestem nimi zachwycona :D
:hello::hello::hello:
witamy!
Pochwal się, jaka chusta do Ciebie leci? :)
truscaffka
22-12-2010, 16:39
witaj!1
no i własnie - zdradź, co kupiłaś :)
Nati Colorado przed chwilą do mnie przyjechała :high: Już spróbowałam zrobić kieszonkę, ale młoda zaczęła się po 10 minutach wydzierać... chyba jej za ciepło bo mocno grzeją kaloryfery oraz głód męczył (musiałam ją odessać, żeby otworzyć kurierowi :lol: )
mamaslon
22-12-2010, 21:31
super pasiak! :D
rhodiana
23-12-2010, 18:03
:welcome:
madziurka
09-01-2011, 16:52
Hejka!!!!! miło cię widzieć i tutaj ;-) Ja dopiero teraz się ujawniłam, choć podczytuję od dawna. Mam nadzieję, że Olindzie chustowanie też się spodoba tak samo jak Kingusi :D
rafandynka
19-01-2011, 10:35
Jak miło widzieć kogoś z rodzinnego miasta mojego męża :) Pozdrawiam
Piękna i bardzo energetyczna chusta! Udanego chustowania (mój najmłodszy się darł przez kilka pierwszych dni, dopóki nie zasypiał ;) po czym spał 2 godziny ciągiem - w łóżeczku nie udawało mu się dłużej niż 5-10 minut. Niektóre typy tak mają widocznie ;))
witaj! chusta faktycznie śliczna... :)
witam serdecznie
dopiero zaczynam przygodę z forum więc trochę po omacku się tu poruszam ;)
chustujemy się z Laurenką już 6 miesiąc ;)
Agata witaj! nie bój się pisać:) tutaj same pomocne kobity sa:)