Zobacz pełną wersję : Ranczo i Womar... :(
Wczoraj przypadkiem oglądałam Ranczo, a tam główna bohaterka pomyka w Womarze... Przykry widok, do tego z fabuły wynikało że spędziła w ten sposób całe popołudnie do późnego wieczora. Biedne dziecko :( Może ktoś ma jakieś wpływy w TVP żeby nakierować twórców na właściwą drogę? Czy może to taka strategia womara żeby tu pokazać swoją chustę, tam wisiadło....?
http://www.womar.com.pl/graphic/pictures/ranczo_womar_5_2.jpg
Mayka1981
16-12-2010, 21:07
a to nie są powtórki? bo już to gdzieś widziałam... no i wiesz nie ma tragedii, przynajmniej nie przodem do swiata...
pszczoła
16-12-2010, 21:27
Ja tam myślę, dobrze że promują noszenie:)))) Dzięki temu chusty stają sie popularne i my, doradcy, mamy pole do popisu:)
Ja tam myślę, dobrze że promują noszenie:)))) Dzięki temu chusty stają sie popularne i my, doradcy, mamy pole do popisu:)
No nie wiem... to już lepsza była ta koszmarnie zamotana chusta w "Majce"... bo jak ktoś zielony widzi i tez tak chce to szuka doradcy bo jednak chusta wydaje się trudna...
A z wisiadłem łatwiej, proste to jak konstrukcja cepa więc świeżo upieczona mama widzi kupuje wsadza dziecia i w świat :(
Ale jest nadzieja że firma W jednak teraz będzie promować chusty bo reklama w Majce świeższa jest, to chyba powtórka.
Ale te nóżki krzywo, aż mnie boli. Pewnie to lalka, ale i tak kiepsko :(
Choc faktycznie dobrze, że nie przodem do świata :roll:
a nie zauważyłyście, że coś szeroko między tymi nóżkami jest? zupełnie inaczej niż w standardowych womarach... :bduh: jeszcze jakby plecki zrobili miękkie i usunęli ten beznadziejny odwietrznik (bo kapturem czy zagłówkiem tego nie nazwę) to byłby prawie ergonomik...
a nie zauważyłyście, że coś szeroko między tymi nóżkami jest? zupełnie inaczej niż w standardowych womarach... :bduh: jeszcze jakby plecki zrobili miękkie i usunęli ten beznadziejny odwietrznik (bo kapturem czy zagłówkiem tego nie nazwę) to byłby prawie ergonomik...
ależ oni mają swoje śliczne pachnące hinami nosidła ergonomiczne, identyko jak manduka, coś jak 'podróbka ergo z allegro za 40zł' :D
ależ oni mają swoje śliczne pachnące hinami nosidła ergonomiczne, identyko jak manduka, coś jak 'podróbka ergo z allegro za 40zł' :D
już mają? z tego co wiem to jeszcze nie, tylko w katalogu a nie w produkcji :ninja:
ech....prawie fajnie bo promocja noszenia i brzuch do brzuszka....
ale prawie - robi duza roznice
yanettee
16-12-2010, 23:36
pomijając wszystkie inne fakty
- przecież to jest okropnie brzydkie !!
luliluli
16-12-2010, 23:44
taki jakby pancerz czy cus...
yanettee
16-12-2010, 23:46
a ja widze jakąś drewnianą szafkę zawieszoną na szyi tej kobiety
mamaHani
16-12-2010, 23:49
najważniejsze że jakoś media jednak starają się promować noszenie. To ważne bo to dobry sposób żeby uświadomić jak największą liczbę osób.
A mi się to nie podoba i nie próbuję tego tłumaczyć. Oczywiście - promocja noszenia, ale w czym? W wisiadle. I żadna zielona mama nie wpadnie na pomysł żeby wypróbować chustę, tylko sięgnie po jedno z wielu dostępnych na rynku i tanich wisiadeł, nawet nie po ergonomika - bo drogi no i po co? I to jest bardzo przykre :(
A czy to powtórka serialu? Nie wiem bo nie oglądam, a wpadłam na ten odcinek przypadkiem.
Winoroslinka
17-12-2010, 09:25
najważniejsze że jakoś media jednak starają się promować noszenie. To ważne bo to dobry sposób żeby uświadomić jak największą liczbę osób.
promocja "na opak" to IMO zadna promocja a antyreklama. W tym dziecko tak wyglada ze w zyciu by mnie to nie zacheciło. Promocja bedzie działać tylko wówczas kiedy bedzie prawidłowe noszenie/motanie. Ja to tak odbieram
luliluli
17-12-2010, 10:40
promocja "na opak" to IMO zadna promocja a antyreklama. W tym dziecko tak wyglada ze w zyciu by mnie to nie zacheciło. Promocja bedzie działać tylko wówczas kiedy bedzie prawidłowe noszenie/motanie. Ja to tak odbieram
Tez mi sie wydaje, ze zasada "niewazne jak, byleby o nas mowili" nie jest najlepsza. Tak patrze na to zdjecie i patrze i teraz widze cus jakby skrzynke na klucze obita tapicerka:roll:
Kilerek_81
17-12-2010, 12:10
do mnie nie przemawia taka zasada. Bo ok jak ktoś wie coś o chustach to może jeszcze zapali mu się zielona lampka, że prezentowany sposób noszenie nie jest ok. A jak ktoś jest w temacie zielony to nawet nie będzie wiedział czego szukać i że coś innego poza wisiadłami-nosidłami jest.
roneczka
17-12-2010, 21:08
a nie zauważyłyście, że coś szeroko między tymi nóżkami jest?
Nie zauważyłam :-( Nadal dziecko wisi na kroczku,,,
Nie zauważyłam :-( Nadal dziecko wisi na kroczku,,,
wisi wisi ale już nie na 5 cm :ninja: tylko na jakichś 20 hehehe
już mają? z tego co wiem to jeszcze nie, tylko w katalogu a nie w produkcji :ninja:
hehehe no cicho cicho, na targach niby mieli :P
btw z nimi się nie da porozumieć, nijak :(
hehehe no cicho cicho, na targach niby mieli :P
btw z nimi się nie da porozumieć, nijak :(
tak wiem, bo pytałam o to już od dawna i kompletnie ignorują majle (ostatnio znowu próbowałam i nic)
tak wiem, bo pytałam o to już od dawna i kompletnie ignorują majle (ostatnio znowu próbowałam i nic)
sluchaj, ja do niech napisalam w 2009 roku jakoś w lutym (?) i pani po roku do mnie zadzwoniła, może nawet lepiej.
sluchaj, ja do niech napisalam w 2009 roku jakoś w lutym (?) i pani po roku do mnie zadzwoniła, może nawet lepiej.
do mnie ze dwa razy dzwoniła i nawet miała testową chustę i nosidło podesłac i nic..
do mnie ze dwa razy dzwoniła i nawet miała testową chustę i nosidło podesłac i nic..
ja z 5-6 razy rozmawiałam, nawet kilka majli wymieniłyśmy (trochę o nosidłach ergonomicznych, co zrobić żeby były dobre), chustę na testy przysłała (po kilku miesiącach i przypomnieniach) i ... urwał się kontakt. Od kilku miesięcy cisza, mimo obietnic kontaktu w sprawie tych ergo. A szkoda, bo już się łudziłam, że coś im tam się poprawiło w myśleniu. Ale jednak ich PR mnie przerasta - tak olewać potencjalnych klientów i pisać w katalogu nieprawdę (że nosidła są, nawet trzy modele :ninja:) to chyba podchodzi pod paragraf działania na szkodę firmy :mad: No ale właścicielka jawnie mi powiedziała, że nosidła to tylko działalność uboczna i sentymentalna (? nowe znaczenie tego słowa jak dla mnie) bo oni zajmują się głównie resztą (pościel, śpiwory etc.) :ninja: