PDA

Zobacz pełną wersję : Niepozorne a fajne i niezawodne

ewaibartek
10-12-2010, 20:30
macie w swoich stosach pieluszki,które nie są za bardzo wyględne a świetnie spełniają swoja rolę?
ja mam AIO Kushies Baby,kiedyś kupiłam używana i byłam pewna ,że raczej nie będę jej używać,aż nadszedł dzień kiedy ją założylam i pasuje świetnie,dziec waży niewiele ponad 6 kg,pielucha 4-10kg i dopiero teraz dopasowana jest idealnie
nie przeciekła mi ani razu chociaż przy udkach te gumki wygladają na mocno średnie :roll:

chetnie poznam Wasze opinie :)

Mayka1981
10-12-2010, 21:08
ja mam te same ale mocno używane dostałam i nie są już AIO, n a6kg pasują ale pasowały i na 4, a na 12kg starszego szczuplaczka od biedy też :) zakładam na noc bo mi się łatwo przebiera i nie zakładam otulacza, na dzień otulacz by był niezbędny, gumki przy nózkach? to tam są jakieś gumki? :)

Olapio
10-12-2010, 21:12
kushies faktycznie niezawodne ale maja na wierzchu cerate :(
ja z takich niewyglednych to lubilam kieszonki nature babies, te falbanki przy nozkach sprawiaja ze nic nie wycieknie :D

kasia wska
10-12-2010, 21:15
ja tak miałam z aio thirsties - dla mnie żaden bajer estetyczny, bo pupa sporawa, kolory blade - ale awarii ani razu. rozprzedałam, bo u mnie nic nie schnie i za aio jednak dziękuję, ale ich nieprzeciekowość - szczególnie w połączeniu z dodatkową wkładką - jest w mych opowieściach już legendarna;)
też mają falbanki:)