Zobacz pełną wersję : Dzień Dobry wszystkim.

Czytam forum już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz postanowiłam się zarejestrować.
Jeszcze nie mam maleństwa do noszenia, ale to już długo nie potrwa (jakieś 3 miesiące :wink: ). 
Postanowiłam  już teraz kupić chustę i trochę poćwiczyć na jakiejś martwej materii, zanim zacznę wiązać moje dziecię.
Sporo już się dowiedziałam dzięki Waszym wypowiedziom, linkom i zdjęciom, ale jeszcze dużo przede mną.
Na razie ćwiczę chustowanie na misiu i mam nadzieję, że maleństwo polubi ją tak ja, kiedy już zjawi się na świecie.
Pozdrawiam chustowe mamy.
MałaMi.
Witaj :D
Maleństwo noszenie w chuście polubi na pewno,
O.T. mała Mi to moja ulubiona postać z muminków  :lol: 
pozdrawiam :D
miedziana
30-08-2008, 10:36
Racja - nick masz świetny, też uwielbiam Małą Mi :) Bo to taka kobietka z charakterkiem hihi.
Życzę miłego chustowania - na razie na Misiu a później z Twoim Maleństwem. I dużo dobrego na ten czas oczekiwania:) Zaglądaj tu do nas koniecznie :)
witaj :)
fajowy nick  :D  a Mala Mi to jedna z moich ulubionych postaci z Muminkow, ktore w ogole baaardzo lubie...
witaj :) i milego noszenia! :)
czukczynska
30-08-2008, 16:46
:welcome: A widziałś już Małą Mi na MT od Nubik?Cudo!
Cześć!
ja też jestem fanką Małej Mi.
agrescik
31-08-2008, 00:00
Witaj Mała Mi :lol:
Witaj kolejna gimblówko (nie mylę się? ;) )
Nawet nie przypuszczałam, że tak się Wam mój nick spodoba  :shock:   :D 
@myrra - raczej się mylisz, bo zupełnie nie wiem o czym piszesz:oops: 
@czukczynska - widziałam, widziałam - ale na MT to u nas duuużo za wcześnie, najpierw muszę siebie (a potem maleństwo) z chustą oswoić, zobaczyć jak nam się to będzie sprawdzać na co dzień... A tak poza tym, to trwam w postanowieniu, że będziemy mieć tylko jedną chustę :whistle: 
@ all - dziękuję za miłe przyjęcie :oops:
A tak poza tym, to trwam w postanowieniu, że będziemy mieć tylko jedną chustę :whistle: 
jak Ci sie uda to napisz, co  :wink: 
a moze zaklady zaczniemy obstawiac, kiedy sie zlamiesz??  :lol:
anette27
03-09-2008, 11:05
witaj :D 
ot i swoim nickiem zdobyłaś nasze serca :wink:
anette27
03-09-2008, 11:08
A tak poza tym, to trwam w postanowieniu, że będziemy mieć tylko jedną chustę :whistle: 
 :lool:  :lool:  :lool:
witaj MałaMi :welcome:
powodzenia  :lol:  :lol:  :lol: 
niech żywi nie tracą nadziei... :D
MałaMi_0.2
17-10-2008, 07:48
Ekhem, ekhem...
Wygląda na to, że aktualizacja była dla mnie zabójcza :evil:  ale postanowiłam nie dać się i oto pojawiam się w nowej, odświeżonej wersji 0.2.
Witam więc szacowne grono po raz drugi i ulepszony.
Dodam jeszcze, że coraz bliżej już memu dziecięciu do podjęcia decyzji o wyjściu na świat, więc pewnie niedługo będziemy się motać.
Pozdrawiam,
MałaMi_0.2
witaj nowa, lepsza wersjo  :lool: