PDA

Zobacz pełną wersję : APEL DO SPRZEDAWCÓW!!!

Winoroslinka
05-12-2010, 22:55
Kochani, przeglądajac bazarek wpadłam na pomysł petycji do Was: proszę, wstrzymajcie wszelka sprzedaż, a zwłaszcza wypuszczanie na rynek jakichkolwiek nowości do czasu "uspokojenia" bazarku i sprzedania wiekszosci chust ktore tam wiszą!!! Toż to szalenstwo istne, zlitujcie sie... ;)

wrapsodia
08-12-2010, 11:52
hahahaah :) To nie nowości. Przed świętami nikt nie ma kasy, dlatego nikt nie kupuje, a wystawiający są w staniue bardzo obniżyć cenę, by wrzucić cokolwiek do świnki na święta. W zimę też mniej osób nosi. Co roku ten sam kryzys. Gdybym była bogata to bym wykupywała te chusty za grosze i sprzedała latem z zyskiem :D Niestety u mnie też pusto w portfelu... Jak kogoś nie pili radziłabym poczekać ze sprzedażą do wiosny.

luliluli
08-12-2010, 11:57
To ja lece na bazarek:) u nas najwiecej zabawy jest z chusta, chowam sie pod nia, skacze po niej :ninja:, falujemy nia w powietrzu, turlamy sie a dziec sie smieje w nieboglosy - wiec zamiast zabawek beda chusty pod choinka:D

Winoroslinka
08-12-2010, 12:40
hahahaah :) To nie nowości. Przed świętami nikt nie ma kasy, dlatego nikt nie kupuje, a wystawiający są w staniue bardzo obniżyć cenę, by wrzucić cokolwiek do świnki na święta. W zimę też mniej osób nosi. Co roku ten sam kryzys. Jak bym była bogata to bym wykupywała te chusty za grosze i sprzedała latem z zyskiem :D Niestety u mnie też pusto w portfelu... Jak kogoś nie pili radziłabym poczekać ze sprzedażą do wiosny.

to roazsądne ale ja nie potrafie utrzymać takiego zastoju. Teraz chce oczyścic półke bo mało nosze (praca...) a to lezy i mi drażni oczy :) Poza tym obawiam sie ze wiosną bedzie zxnowu tego tyle, bo przeciez nie próznuje sie i kupuje nowości...

pati291
08-12-2010, 13:17
Myślę, że u sprzedawców też szału nie ma;)
Byle do wiosny:D