PDA

Zobacz pełną wersję : najkrótsza kółkowa?

pulcheria
29-08-2008, 15:48
Podpowiedzcie mi proszę, czy jest jakaś chusta kółkowa (z materiału skośnokrzyżowego), która byłaby krótsza niż 2 m?

Zapałałam miłością do kółkowych (mam teraz testową Nati), ale ogon wisi mi do samej ziemi :cry: Jestem niska i bardzo drobna i o ogon się po prostu potykam. Wiem, ze można go zawinąć, ale w Nati jest taka fajna przydatna kieszonka na końcu i ona trochę utrudnia manewry.
A w ogóle to zaraz wrzucę recenzję Nati kółkowej, bo nosi się suuuper :D
Ciekawe, że sensację na ulicy budzę większą niż w wiązance :shock: Dzisiaj dwa razy przepuszczono mnie w kolejce (że taka umęczona czy co?). Nie powiem że mnie to zmartwiło, bo bardzo się spieszyłam :lol:

Natalia
29-08-2008, 16:05
Mam tez krótsze kółkowe, poniżej 2 m. :D
Ta, co poszła do testów jest raczej z tych dłuższych. Ja też jestem drobnej budowy i też muszę krótszą chustę, a ostatnio głównie w kółkowych noszę Michałka.

pulcheria
29-08-2008, 16:43
Oooo, Natalio, czyli mój problem się rozwiązał :D
To już teraz myślę tylko nad kolorem :wink:

mart
29-08-2008, 17:28
Najprawdopodobniej będę mieć na sprzedaż kółkową krótką z leo natura - 180-170cm.
szczegóły za kilka dni jak chusta trafo w moje ręce:)

pinaska
29-08-2008, 17:36
Najprawdopodobniej będę mieć na sprzedaż kółkową krótką z leo natura - 180-170cm.

wow mart, będziesz sprzedawać chustę ;)?
to chyba pierwszy raz pójdzie chusta od Ciebie ;)

ps. Babylonia krótkie chusty ma kółkowe i nic się nie majta
a didki mają trzy rozmiary chust
Größe 0: 160-170 cm
Größe 1: 170-180 cm
Größe 2: 200-210 cm

mart
29-08-2008, 17:39

wow mart, będziesz sprzedawać chustę ;)?
to chyba pierwszy raz pójdzie chusta od Ciebie ;)

hehe kochana, to nie do końca tak.
leoś poszedł pod nóż, a raczej nożyczki i jak porachowałyśmy odkładnie z martą to nam wyszły 3 a nie 2 chusty. jedna dla niezapominajki, jedna dla mnie i jedna na ..... straganik:) a swojej nie sprzedam, coś czuję. :roll: