Zobacz pełną wersję : Dobry wieczór :)
carissima
30-11-2010, 23:33
Witajcie! Mam na imię Justyna. Przygodę z chustami i pieluchami mam zamiar dopiero zacząć, za jakieś dwa i pół miesiąca, kiedy to na świat przyjdzie nasze Maleństwo. Jestem teraz na etapie poszukiwania i wybierania pieluch eko, oraz rozglądania się za chustami. Szczerze napiszę, że myślałam, że sprawa pieluch będzie łatwiejsza, a tu tyle rodzajów, firm itp..... przestraszyłam się trochę, ale myślę, że trafiłam w dobre miejsce i moje wszelkie wątpliwości zostaną rozwiane. Pozdrawiam serdecznie!!
Mamamaria
01-12-2010, 01:15
Witaj i rozgość się :-)
Witaj rozsiądź się wygodnie i czytaj, czytaj, pytaj :) Jest tu mnóstwo pomocnych mam które pomogą rzwiać wątpliwości :) Na szczęście masz jeszcze chwilkę :)
:hello::hello::hello:
witaj!
A na czytanie masz jeszcze sporo czasu ;)
carissima
01-12-2010, 19:59
Od tygodnia jestem na zwolnieniu lekarskim, więc rzeczywiście ogrom czasu będę mogła poświęcić na czytanie :)
agnesjan
01-12-2010, 21:33
:hello: witaj!
bardzo dobrze trafiłaś! znajdziesz tu wszystko czego szukasz! milego czytania i szcześliwego rozwiązania!
pszczoła
01-12-2010, 21:42
Witaj i nie zrażaj się:) Pamiętam, że kiedy się zalogowałam, żeby trochę się o chustach dowiedzieć, byłam przygnieciona wielością informacji i miałam wrażenie, że nigdy tego wszystkiego nie pojmę....Dziewczyny jawiły mi się jako mistrzynie, które o chustach wiedzą wszystko, bo macały pawie:))))
Ogarnęłam temat szybciej, niż się spodziewałam. Miłej lektury!
rhodiana
07-12-2010, 17:31
:welcome:
szczęśliwego rozwiązania :hello:
Luthienna
10-12-2010, 00:25
Cześć i czołem :)
carissima
10-12-2010, 22:40
Dziękuję za miłe przywitanie :) rozglądam się po forum codziennie i czytam.....czytam.... :)
pomidore
11-12-2010, 08:55
Witaj:hello:
Odkopię wątek.
Łatwiej odnależć kogoś na forum niż spotkać na żywo... niesamowite!
Gratuluję maluszka Justyno:)