Zobacz pełną wersję : wysokie obcasy extra nr 3
w felietonie karoliny domagalskiej na ostatniej stronie magazynu (jak w tytule) jest troche przewrotnie, ostatecznie z aprobata o ekomamach (na przykladzie reni jusis), o wielorazowych pieluszkach, o praniu w orzechach, o eko odzywianiu i jedno zdanie o chustach :) generalny przekaz jest taki; cytuje: "bo ekorodzicielstwo to również zaufanie naturze. w tym wlasnej". ladnie :)
O - nowe WO - uwielbiam to wydawnictwo - jedna z nielicznych gazet dla kobiet o czymś. dzięki za przypomnienie, że jest już w kioskach. I miło, że z tematem bliskim sercu!
Dr.Obinka
28-11-2010, 20:46
Mam nadzieję, że jutro jeszcze będą :)
widzialam :) super. i dziecisawazne poleca! :)
ekomummy
29-11-2010, 00:23
Super. mam nadzieje, ze uda mi się jeszcze dostać numer.
Mam nadzieję, że jutro jeszcze będą :)
Super. mam nadzieje, ze uda mi się jeszcze dostać numer.
w empiku jeszcze duuuuzo bylo :)
no to jadę do empiku, bo w kiosku pod domem sztuk było 4y i się skończyły w czwartek :(
Ja w Łodzi widziałam jeszcze mnóstwo!
martajotka
29-11-2010, 14:04
obym dostałam! Nie tylko ze względó eko i chustowych!
O - nowe WO - uwielbiam to wydawnictwo - jedna z nielicznych gazet dla kobiet o czymś. dzięki za przypomnienie, że jest już w kioskach. I miło, że z tematem bliskim sercu!
OT ja tez jestem wieeelka fanka WO. od pierwszego numeru. sobotni poranek nie istnieje bez tej lektury :) a WO extra sa jeszcze fajniejsze :)