Zobacz pełną wersję : Kieszonka w hoppku, hmm...
Nie wiem czy tak to ma wyglądać, jakoś 2X mi bardziej pasuje...
ithilhin
28-08-2008, 09:25
bardzo ladnie.
moze byc ciut ciasniej nawet i wlaeczek moze byc szerszy.
ale jest super :-)
a 2x pewnie Wam bardziej pasuje bo mlody na spotego wyglada :-)
Iffi - gratuluję kolejnej chusty - ślicznie wygladacie :)
dzięki dziewczyny :)
myrra - Twoja chusta i tak była naszą pierwszą :) a oprócz niej dorobiliśmy się już hoppka, polekonta i czekamy na ellaroo maiję :)
zastanawiam się co dalej - ale to wciąga!!!
a synek przed chwilą zasnął w chuście w 3 minuty, szok... zawsze o tej porze marudzi i zasypia czasem przez godzinę - kocham chusty!!!
Superzasto jest - ja bym tylko zmniejszyła rozkrok w jakim siedzi dzidzia - zbliż do siebie kolanka, żeby nie było więcej niż jakieś 90 stopni między nóżkami i będzie całkowicie super :)
wanderluster
28-08-2008, 21:53
To spore dzieci można wcześniej w 2x? Pytam, bo czekam z tym wiązaniem, aż młodzież będzie głowę trzymała stabilnie - można wcześniej, jak spore dziecko??
To spore dzieci można wcześniej w 2x? Pytam, bo czekam z tym wiązaniem, aż młodzież będzie głowę trzymała stabilnie - można wcześniej, jak spore dziecko??
W podwojnym X mozna nosic od urodzenia, to wiazanie, ktore sie dociaga na dziecku. Nie kazdy rodzic je lubi, bo trzeba umiec dociagac, ale jest alternatywa. Dla noworodkow nadaja sie kieszonka, podwojny X, kangurek, siodelko z dlugiej chusty (kangurek na biodrze i siodelko z petelka).
o
ithilhin
29-08-2008, 12:18
napisalam , ze spore w kontekscie wygody :-)
mi sie mlodego jak podrosl wygodniej nosilo w kieszonce niz w 2x.
ale to tez kwestia preferencji :-)
a 2x wystarczy dobrze podociagac i nie trzeba czekac do stabilnego trzymania glowy.