PDA

Zobacz pełną wersję : Multibabykino

lati
22-11-2010, 23:45
tak sobie zaglądam co w tym tygodniu i przeczytałam że:
"O Multikinobaby:
W salach kinowych rozłożone są przewijaki, pieluszki w każdym rozmiarze oraz chusteczki nawilżające marki Happy. Prócz tego rodzic może zostawić wózek w strzeżonych pomieszczeniach kinowych. W zamian otrzyma zaś bezpłatnie fotelik samochodowy (nosidełko), w którym podczas seansu filmowego, dziecko będzie mogło odpoczywać. Niektóre kina posiadają również na wyposażeniu podgrzewacze do butelek, krzesełka do karmienia oraz chusty do noszenia niemowlaków.":omg:

był może ktoś i widział te chusty?

Aniamama
22-11-2010, 23:48
nie nie widziałam chust cała reszta się zgadza ale utro będzie u mnie kuzynka która pracuje w multikinie to zapytam jestem w szoku.

tonya
22-11-2010, 23:53
jak mi się zdarzyło być kiedyś w multibabykinie to chust nie było tylko wisiadła :/

tzn. na wyposażeniu nie było, bo kilka mam w chustach widziałam ;)

metis1
23-11-2010, 11:47
Jeśli chodzi o Ursynowskie Multikino, a raczej MultiBabyKino, to chust jest porozkładanych całe mnóstwo! Czasem na podłodze, czasem na fotelach albo fotelikach dziecięcych - bo chustowych mam przychodzi naprawdę sporo. Pokuszę się nawet o krótką listę chustokinomaniaczek ursynowskich (forumowych):
*jul
*agnieszkazd
*metis1

Inne, jeszcze niezydetyfikowane, proszone są o ujawnienie się :mrgreen:

Natomiast jeśli chodzi o chusty jako wyposażenie Multikina, to duża przesada, bo nie ma tam żadnej (może są w planach? ale po co? mamy, które nie noszą i nie umieją motać, i tak z nich nie skorzystają, a te, co noszą, mają własne chusty...) Chyba ze kino traktuje nasze, jako swoje, hehe...:ninja:

jasminee
23-11-2010, 12:09
W krakowskim MBK chust na wyposażeniu sali nie widziałam. Ostatnio nawet chusteczek nawilżających nie ma :(

Asiolek
23-11-2010, 15:23
Ja jestem stala bywalczynia w Zlotych Tarasach i chust tam tez nie ma. Chociaz chusciochow jest zawsze gromadka.

metis1
23-11-2010, 16:11
W krakowskim MBK chust na wyposażeniu sali nie widziałam. Ostatnio nawet chusteczek nawilżających nie ma :(
W naszym tez zeszli na psy! Pieluchy tylko 2 i trochę wkładek piersiowych, nic więcej. Prawie nikt z nich i tak nie korzysta :(

Gula
23-11-2010, 20:10
my sie moze jutro wybierzemy :-)

Szczuru
23-11-2010, 20:14
też bym się wybrała a ile tych babykin jest w Warszawie,bo ja słyszałam o jednym :P

martajotka
23-11-2010, 21:20
W Poznaniu nigdy nie było żadnych kinowych chust. Mamy chustowe bywają, zwykle mi znane.

olka
23-11-2010, 21:27
Też nie widziałam nigdy chust. Ale jutro może się przejdę znów do kina i się rozglądnę!

Paprotka
23-11-2010, 22:48
U nas też chust nie ma - poza naszą własną :P Ale jest fajnie :D

metis1
23-11-2010, 23:48
też bym się wybrała a ile tych babykin jest w Warszawie,bo ja słyszałam o jednym :P

Przynajmniej 2: na Ursynowie i w Złotych Tarasach

To odezwijcie się :) Będę w Jesiennej polce :hello:

tonya
23-11-2010, 23:56

Przynajmniej 2: na Ursynowie i w Złotych Tarasach

Jest jeszcze na Targówku i w Wola Parku - ja byłam kiedyś na Targówku właśnie - teraz juz nie mam szans na kino, bo Jasiek nie wysiedzi 2h w jednym miejscu ;) i trzeba za nim latać

Foxy Lady
24-11-2010, 00:16
A u nas, to jest w kinie ADA dzieci sobie biegają w czasie seansu :)
Mój wątek jest tu (http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=39320).

jul
25-11-2010, 22:24
Jest jeszcze na Targówku i w Wola Parku - ja byłam kiedyś na Targówku właśnie - teraz juz nie mam szans na kino, bo Jasiek nie wysiedzi 2h w jednym miejscu ;) i trzeba za nim latać
ganiające po kinie dzieci są; raz (na razie, potem jakoś albo ja nie mogłam, albo filmy mało zachęcające były) namówiłam męża i poszliśmy nie tylko ja z małym, ale jeszcze mąż z naszą niedługo dwulatką i dało radę - nawet udało mu się coś z filmu skorzystać oprócz pilnowania małej damy :-)

Aniamama
25-11-2010, 22:36
hej, pytałam kuzynki i z tego co ona wie to chusty o ile są to tylkow warszawie, ale ją poprosiłam żeby szefostwa zapytała.

agnieszkazd
27-11-2010, 22:28
Hmmm... W Warszawie? Na Ursynowie na pewno nie.
W Złotych Tarasach dawno nie byłam. Dziewczyny - jest coś? Oprócz naszych szmat ofkors:-)

metis1
27-11-2010, 22:45
:hmm: Ni ma (oprócz naszych szmat, ofkors)... :dunno:

panthera
12-12-2010, 20:46
w gdańsku tez nie ma. A jak ja byłam z manducą to wzbudzałam sensację,
jak weszłyśmy do kina z koleżanką - obie w kurtkach koala - to tez przyciągałyśmy spojrzenia :D
a z czego to opis multibabykina? bo może ktoś poszedł zobaczył mnóstwo dzieci w chustach i uznał ze muszą być na stanie :)