Zobacz pełną wersję : to sie mi przysnilo...
smellson
22-11-2010, 22:39
:D:D:D
słuchajcie, ponieważ często zagladam na forum dopiero poznym wieczorem, to juz zdarzały mi sie jakies sny inspirowane lektura, a dzisiejszy może Was rozbawic- śnilo mi sie, że ktoś wpadł na pomysł zorganizowania WYBORÓW MISS FORUM:lool:- trzeba było nadesłac komplet zdjęć, w tym w chuście i kostiumie kąpielowym!!! Sie we snie mega oburzylam na taki pomysł, bo jakże to, my tu zazwyczaj jeszcze okołoporodowe, więc kostiumy może niekoniecznie no i do tego chusta jeszcze:lol:
pomidore
22-11-2010, 22:49
Dobre :) moze zrealizujemy Twoj sen:ninja:
trzeba by podrzucić Jazoo przy okazji kolejnego chustozlotu :D
ciekawy pomysł! było by zabawnie
na plaży w lipcu - proszę bardzo!
ciekawe co na to administratorki?
Aniamama
22-11-2010, 23:53
mnie się też podoba ten pomysł, a przyśniło ci się może kto wygrał?
rozumiem, że forumowi panowie też biorą udział? :D to te kostiumy koniecznie jednoczęściowe musza być :-)
smellson
23-11-2010, 15:30
mnie się też podoba ten pomysł, a przyśniło ci się może kto wygrał?
no nie bo się obudziłam na etapie zestawu kostium plus chusta, ale cos tam musialam w tym kierunku kombinowac, bo wyraźnie widze mojego Hopka na jakimś zakostiumowanym ciele;)
Nastka55
23-11-2010, 15:59
fajny sen :) mi to ostatnio nic sie nie sni, bo nie zdaze zasnac a juz maly sie budzi, no i tak jest ostatnio calymi nocami ... :(
smellson
23-11-2010, 22:46
a ja czesto przysypiam tak dosłownie na momencik podczas karmienia i wtedy mi się najfajniejsze rzeczy snia, takie turbosenki;)
roneczka
23-11-2010, 23:08
:D:D:D
Sie we snie mega oburzylam na taki pomysł, bo jakże to, my tu zazwyczaj jeszcze okołoporodowe, więc kostiumy może niekoniecznie no i do tego chusta jeszcze:lol:
To może chusta miała robić za pareo, coby tu i ówdzie ukryć.
Jak mi zacznie śnić się cokolwiek związanego z tym forum, to usunę swój nick. Tego byłoby za wiele...
A wybory mogą być, chętnie zasiądę w komisji :-)
Smellson, jak Tobie z takim krótkim stażem forumowym takie rzeczy śnią, to ja nie wiem..., łatwo nie będziesz miała :-(
:-)
Mayka1981
23-11-2010, 23:16
Sen piękny, ale z tym kostiumem kąpielowym to lekko przesadziłaś :)
Ja w każdym razie nie startuję, ale mogę zasiąść w jury :D