PDA

Zobacz pełną wersję : Nie wiem co wybrać!

rebelka
26-08-2008, 00:21
Dobre kobiety pocieszcie mnie! Dzisiaj miałam nieoczekiwany przypływ gotówki i stać mnie w końcu na drugą chustę. I tu jest problem. Nie mam pojęcia co wybrać! :confused: Wchodzę na strony sklepów, oglądam, porównuję i normalnie porażka... Dlaczego jest tyle pięknych chust????[/i]

petisu
26-08-2008, 00:23
Zawsze mozesz kupic ktoras z wytypowanych, ponosic, sprzedac, a potem kupic kolejna. :)

rebelka
26-08-2008, 00:29
No wiem, ale zdecydować się na tą jedną jest mi ciężko właśnie

andziulindzia
26-08-2008, 00:38
Gdybym mogła wybrać jedną dla siebie, to wybrałabym neobulle manon w różu. albo inną ale noebulle... Ehhh......

joawoj
26-08-2008, 00:50
Kup Indio :D .

babolek
26-08-2008, 00:51
ja proponuję losowanie :) nie mogą przecież Ci się podobać wszystkie :) wybierz kilka i losuj :D

rebelka
26-08-2008, 01:02
Pod uwagę biorę chusty z niebieskościami. I nie wiem, Katja, Inka, Johannes jakieś indio może ale na jedno indio to bym się nie umiała zdecydować bo albo biało czarny albo biało niebieski albo gdby był to ziegelrot 6... Manon w różu jest boski ale mam fruit coctail, a są podobne więc odpada. Co do losowania to mam tak, że nigdy nie jestem z wyniku zadowolona :lol:

nitka
26-08-2008, 01:47
jak z niebieskosciami to moze Nati Marsylia, albo Indio Smaragd? albo wlasnie bialo-niebieskie? Ja bym Ci proponowala Didymosa - indio albo johannesa ;)

kamilcia.xt
26-08-2008, 02:18
pasiaka juz masz więc teraz wypadałoby :D mieć jakąś jednokolorową (leo marine?) lub Indio (tiefblau/weiss?) lub jakis żakard (elipsy klee/blau?)
no chyba że najbardziej podobają ci sie pasiaki

babolek
26-08-2008, 02:23
Co do losowania to mam tak, że nigdy nie jestem z wyniku zadowolona :lol:

to losuj do bólu :D aż wynik Cię zadowoli ;)

moj typ INKA :high: - a zawsze mi się wydawało że to ja jestem niezdecydowana :D

joawoj
26-08-2008, 11:44
Pod uwagę biorę chusty z niebieskościami. I nie wiem, Katja, Inka, Johannes jakieś indio może ale na jedno indio to bym się nie umiała zdecydować bo albo biało czarny albo biało niebieski albo gdby był to ziegelrot 6... Manon w różu jest boski ale mam fruit coctail, a są podobne więc odpada. Co do losowania to mam tak, że nigdy nie jestem z wyniku zadowolona :lol:

Ja niezmiennie głosuję za Indio :D - koor pozostawiwam do wyboru, chociaż i tak uważam, że Sky najładniejsze :)
Pasiaka już masz jednego, więc inne opcje w niebieskościach to Paul albo Jonas Didka albo jeszcze cudowne Znaki Zodiaku Bebiny :D

babolek
26-08-2008, 11:48
eeee tam

INKA ;)

babolek
26-08-2008, 11:51
eeee tam

Inka ;) :D

----

a swoją drogą to niesamowite jak różne są gusta bo ja w żadne Indio bym się nie ubrała :roll: (mam nadzieje że nie zostane zlinczowana :D ;)

26-08-2008, 11:59
eeee tam

----

a swoją drogą to niesamowite jak różne są gusta bo ja w żadne Indio bym się nie ubrała :roll: (mam nadzieje że nie zostane zlinczowana :D ;)

tez tak myślałam... :)
i kilka indio ostatnio sobie wyhodowałam.

rebelka
26-08-2008, 12:36
Jednokolorowej bym nie chciała, chyba jednak pasiaki podobają mi się najbardziej. Co do indio to planowałam kupić na jesieni od donkaczki jakieś ładne.

joawoj
26-08-2008, 12:37
eeee tam

----

No to chyba nie za wiele w Indio nosiłaś :)
Jeżeli chodzi o aspekt wizualny, to uważam, że pasiaki są ładniejsze, ale jeżeli chodzi o komfort, to Indio nie ma sobie równych :)

babolek
26-08-2008, 13:00
tez tak myślałam... :)
i kilka indio ostatnio sobie wyhodowałam.

zdradź czemu zmieniłaś zdanie ?

No to chyba nie za wiele w Indio nosiłaś Smile
Jeżeli chodzi o aspekt wizualny, to uważam, że pasiaki są ładniejsze, ale jeżeli chodzi o komfort, to Indio nie ma sobie równych

no ja rozpatruje głównie aspekt wizualny, wiem że INDIO jest The Best, przynajmniej takie ma opinie ... a czy są przesadzone to nikt nigdy się tego nie dowie :)

tonieja
26-08-2008, 13:39
Ja proponuje Neobulle Simon niebiesko-turkusowy połączony z brązem. Wymieniłam Indio na Simona i to jest właśnie to co tygryski lubią najbardziej :D

marza
26-08-2008, 17:30
To może nową Babylonie Blue Curacao :wink:

rebelka
27-08-2008, 00:35
BB już mam ;)
Wiecie co tak przeglądam niemiecki -bay i indio ultramarin coraz bardziej do mnie przemawia. Ma go któraś? Bo bym chciała foty w akcji zobaczyć.