PDA

Zobacz pełną wersję : witam...

kalimba-sweeta
15-11-2010, 08:56
jestem mamą siedmiotygodniowego Antka, oboje mieszkamy w Bielsku, a raczej pod ;) wczoraj kupiłam swoją pierwszą chustę. od dzisiaj zaczynamy swoją przygodę.

Ajka
15-11-2010, 08:59
witamy na forum i miłego motania :)

IzaBK
15-11-2010, 08:59
zazdroszczę!! tyyyle noszenia przed Tobą.. i największe chustowe uniesienia :D
witaj:hello:

rhodiana
15-11-2010, 09:43
:welcome:

ellie
15-11-2010, 09:56
Śliczne imię ma Wasz synek :) Witamy :)

mi.
15-11-2010, 09:58
ale Ci fajnie! taki maluszek!
witaj :hello:
a co kupiłaś? :ninja:

ledunia
15-11-2010, 10:06
Witaj

Karusek
15-11-2010, 10:13
:hello::hello::hello:
Miłego i udanego motania! :D

annya
15-11-2010, 10:15
Wiataj! Przyznam, że ja też odczuwam małą nutkę zazdrości, bo mój czas powolutku dobiega końca...

anqa
15-11-2010, 11:18
Witaj :hey:

Wiataj! Przyznam, że ja też odczuwam małą nutkę zazdrości, bo mój czas powolutku dobiega końca...
niestety u mnie to samo :cryy:

Mayka1981
15-11-2010, 11:21
WItaj i miłego noszenia i forumowania:)

i mów co masz za chustę :D

Mika
15-11-2010, 11:55
oo witam, ja również zazdroszczę , taki okruszek i maleństwo :)

uma
15-11-2010, 11:57

witaj serdecznie!

Ania, ja właśnie wróciłam z Krakowa, i tam się okazało, że córka woli "ba barana" niż w chuście :(

kalimba-sweeta
16-11-2010, 08:50
kupiłam chustę cybex bo miałam to traktować tylko jako nosidło a nie jako kulturę życia;D ale się nie udało, bo zaczęłam czytać o chustach i jestem oszołomiona wzorami kolorami strukturami i formami. Moja ma chyba 4,7 m. dość gruba jest, taka zimowa. ale mam problem bo wczoraj Antek po kilku minutach był zdecydowanie zdegustowany, przez pięć minut rozglądał się dookoła ciekawymi oczkami, ale potem zaczął stękać i na końcu się rozdarł jak szaleniec po wyjęciu z chusty i wzięciu na ręce znowu się uspokoił i teraz mam dylemat czy są dzieci niechustowe? chociaż nie ukrywam, że bardzo bym żałowała.

anoli85
16-11-2010, 11:32
witaj
myślę ze po prostu twojemu dziecku jest niewygodnie
pierwszy raz widze te chuste cybex i raczej nie jestem do niej przekonana szczegolnie ze pozwalaja nosić tak
http://cybex-online.com/site/fileadmin/content/pictogramms/ugo/300dpi/uGO_6_sitting_position_facing_forward.jpg

a tak absolutnie nosic nie wolno
poczytaj sobie troszke na forum o chustach:)
a w bielsku masz fajne miejsce dla mam
idz tam i pogadaj z dziewczynami

SUPER WIEŚCI :):):)

Od GRUDNIA powracamy do spotkań w Bielsku :):):) - trzeci poniedziałek miesiąca od 15:00 w Akademii Tere Fere ( Sfera 1 na drugim piętrze ). mamy z maluchami nie chodzącymi z darmo i dodatkowo 20% rabatu w kawiarence Tere Fere, dzieciaki chodzące 10zł za wejście, bo spotkania na terenie figlo parku więc maluchy mogą szaleć do woli.... cena jest za cały czas trwania spotkania :):):)
( myślę że nam się tam spodoba i będzie to nasze nowe miejsce na dłużej ) Do zobaczenia 20-go GRUDNIA :):):)

z bielska tez jest kilka dziewczyn na forum ktore napewno chetnie sie z toba spotkaja i pokaza jak wiazac i pokaza ci dobre chusty, jak chcesz wiecej wiedziec pisz na PW dam ci znac kto jest z bielska :)

Limonka
16-11-2010, 11:50
Cześć!

moim zdaniem niechustowych dzieci nie ma. Za to wiązanie ma ogromne znaczenie :) Moja też na poczatku się niecierpliwiła i marudziła a chodziło właśnie o złe wiązanie. Trochę praktyki... i problemy znikneły :) Powodzenia!

Brrr co za wiązanie na tym zdjęciu... Od samego patrzenia mam wrażnie, że to zwyczajnie niewygodne, o zdrowotności nie wspominając.