Zobacz pełną wersję : w najnowszym "świerszczyku"
Jeżeli kupujecie dzieciom Świerszczyka, to zwróćcie uwagę na okładkę ;) Ja nie zwróciłam - zauważyłam cudnego lwa i piękną zyrafę, za to moje dzieci .. zobaczyły to :
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs964.snc4/75722_1707623372041_1281775267_1930308_4737635_n.j pg
zdjęcie telefoniczne (dodatkowo, to wycinek z okładki, więc lwa i żyrafy nie widać ;) , więc za jakość przepraszam ;)
Gazetkę tę zawsze polecam ;)
Mayka1981
14-11-2010, 23:10
OT to to jeszcze wydają? Moja mama robiła magisterkę ze "Świerszczyka" hihi :)
Super - taki product placement :)
wydają :) Jako jedna z niewielu gazetek dla dzieci jest warta zakupienia - dla cudnej grafiki choćby. I dla wierszyków i zgadywanek i dowcipów... I dlatego, że nie ma gratisów - sama gazeta w sobie jest przyjemnością. I jest niedroga. I na dobrym papierze. Reklamy w niej są, ale jakoś na uboczu i raczej nie zabawek, a np. książek ( w tym numerze reklamuje się np, seria książek o Basi)
a w jakim wieku dziecka zaczyna się kupować takie gazetki? Już nie mogę się doczekać!
Przyznam się ze nigdy "świerszczyka " nie kupowałam, ale pora to zmienić :)
świerszczyk to raczej dla dzieci od 3 - 4 w górę.. niektóre zagadki mój 4 latek rozwiązuje, a rebusy - moja 6-cio latka.. Miś jest dla młodszych, ale coś z nim miało być nie tak ( mieli kończyć druk chyba?? - nie jestem z Misiem na bieżąco ) A takie gazetki "bajkowe" jakich pełno w kioskach można i młodszym kupować, ale one raczej bardziej reklamowo-gadżetowe są.. do czytania niewiele i nic mądrego raczej.
Marza - Swierszczyk GENIALNY!! do kiosku!!!
mis zmienial wlasciciela i wydawce, po zmianie zmarnial, jest potwornie ogadzetowany, ale wciaz najbardziej wart uwagi w dziale gazet dla mlodszych dzieci, moim zdaniem, ofc
do swierszczykowego uzaleznienia sie przyznaje, mimo ze ostatni numer mamy o duchach :hide:
to przegapiłaś nr o facebooku i nowych technologiach. Najnowszy jest o księżniczkach. Właśnie przejrzałam dokładnie - w bajce o ksieżniczce bez korony ( co to za androny) też jest rysunek mamy z dzieciem na plecach). Edit - w kiosku na dole przy metrze co dwa tygodnie regularnie dowożą świerszczyki ;)
uwielbiamy świerszczyka ;) zawsze zaczynamy od bajeczki matematycznej :D
Oj ostatnio pytałam się w kiosku czy jeszcze wychodzą Miś i Świerszczyk. I pani powiedziała, ze tak:applause:. Powiem szczerze, że nie mogę się doczekać kiedy moje dziecko do nich dorośnie.
Dla mnie to prawdziwe piękne chwile dzieciństwa. To były bardzo fajne i mądre gazetki. Mam nadzieję, ze takie zostały. Moja siostra miała Misia a ja Świerszczyk. I z mamą czytałyśmy i rozwiązywałyśmy zagadki. Najczęściej w parku. Oj piękny to był czas...