PDA

Zobacz pełną wersję : Piaseczno

Strony : 1 [2]

agucha
10-01-2013, 12:47
Ja bym chyba mogła w czwartek i w piątek, chyba, że starszaki się na dobre rozchorują, dzisiaj w nocy zaczęli gorączkować :(

madzia.witkowska
10-01-2013, 13:53
wstępnie wole czwartek, bo wtedy starsza dłużej w przedszkolu siedzi i młody zdąży sie wyspać jakby co :-)

tysiula
10-01-2013, 18:41
O tej porze pasuje nam każdy dzień w przyszłym tygodniu, więc dostosujemy się :)
agucha, zdrówka dla Twoich starszaków, oby ich nie rozłożyło :).

Ale co, robimy wymiankę, przynosimy klamoty???

Karo.
10-01-2013, 22:20
Mi czwartek by pasował, mogłabym zaprowadzić Asię na rytmikę i byłoby ciut spokojniej ;)

A co do wymianek - hmm, musiałabym do szafy zajrzeć, generalnie dla Adasia to większość ciuszków mam pożyczonych. Swoich troche właśnie oddałam. Chust mało i raczej niewymienialne ;) (o kółkowych moge pomysleć bo mam dwie)

dominiq
11-01-2013, 11:20
Witajcie,
Mieszkam pod Piasecznem (Nowa Wola) i szukam jakiś form spędzania czasu z małym dzieckiem (3 miesiące). Czy mogę podpytać co to jest ten klub mam i czy jest to inicjatywa prywatna dla wtajemniczonych czy dla takich obcych świeżaków również? :ninja:

Karo.
11-01-2013, 16:35
dominiq, jeśli jesteś mobilna to Ci moge też polecić spotkania dla rodziców z maluszkami w kluboksięgarni "Za rogiem" w Nowej Iwicznej. Na stronie int są informacje o tych spotkaniach.

No i na spotkanie chustowe też zapraszamy :)

Anque
11-01-2013, 17:51
dawno mnie tu nie było :)

Do końca stycznia zapraszam do mnie:) jestem uziemiona bo skręciłam noge i chętnie przyjmę gości :D na ile to możliwe hihi

edit jak nie macie gdzie zrobić wymianki to zaprszam do mnie hihi

Karo.
11-01-2013, 20:26
Oj, współczuję kontuzji!
Ale miło byłoby Cie zobaczyć ;) A ile osób jesteś w stanie pomieścić? :D Zważywszy na to że kazda min z 1 dzieckiem???

tysiula
11-01-2013, 21:29
O witaj Anque :D!!! Pewnie na tych naszych chodnikach pięknych się przejechałaś? Łączę się w bólu :kiss:.

Dziękujemy za zaproszenie :) Miło byłoby się spotkać :) a dodatkowo jest ten plus, że bliżej nam do Ciebie niż do Karo :lol:
ale ja z dwójką, więc przemyśl kochana czy chcesz w domu robić taki dziki zlot :)

Karo, to zajrzyj do szafy, mam trochę ciuszków dla dziewczynki na potem (ok. 8 lat) może coś wybierzesz dla Asi :)

Karo.
11-01-2013, 22:33
Karo, to zajrzyj do szafy, mam trochę ciuszków dla dziewczynki na potem (ok. 8 lat) może coś wybierzesz dla Asi :)
Ok, coś tam mam po Adasiu, może dla Karola się przyda ;) Swoje też mogę przejrzeć, czy coś mi zbywa, chociażby jakieś szale / apaszki / czapki - mam za dużo tego :)

dominiq
11-01-2013, 23:36
Karo_B dzięki wielkie :) Do kluboksięgarnii "Za rogiem" mogę się nawet pieszo wybrać :hide: Wchodziłam na ich stronę w okolicy września i nic wtedy nie znalazłam dla siebie :duh:

madzia.witkowska
12-01-2013, 21:52
Witajcie,
Mieszkam pod Piasecznem (Nowa Wola) i szukam jakiś form spędzania czasu z małym dzieckiem (3 miesiące). Czy mogę podpytać co to jest ten klub mam i czy jest to inicjatywa prywatna dla wtajemniczonych czy dla takich obcych świeżaków również? :ninja:
dominig - spotykaja sie w klubiku mamy z dziecmi, ciut starszymi niz twoje bo same sie bawią :-) dzieci sie bawia zabawkami które zostały przyniesione przez mamy, integruja sie z innymi dziećmi, uczą sie dzielenia i wspólnej zabawy, a my mamy sobie pogadamy, wymieniamy sie swoimi spostrzeżeniami i radami... mama odpowiada za swoje dziecko, nikt sie tym dzieckiem nie zajmie... no i czasem trzeba zainterweniować :-)
osoby chętne na spotkania muszą sie u mnie wpisać na listę, bo jest podpisywana w poniedziałki w Domu Kultury, taki wymóg za udostępnienie salki... we wtorki spotykamy sie w ten sam sposób, ale juz bez listy i na luzaka w salce na parafii... jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz na pw :-)

dominiq
13-01-2013, 13:01
madzia.witkowska - dzięki za wyjaśnienie :) Pewnie odezwę się do Ciebie za jakiś czas jak mała podrośnie.

madzia.witkowska
14-01-2013, 00:09
madzia.witkowska - dzięki za wyjaśnienie :) Pewnie odezwę się do Ciebie za jakiś czas jak mała podrośnie.
spoko, pewnie kolejny rok szkolny tez bede nad tym czuwać, bo Mateusz nie idzie jeszcze do przedszkola...

Anque
14-01-2013, 23:21
wiecie co tak to jest, że jak człowiek chęci ma to życie swój scenariusz pisze :)

Na razie musze odwołać zaproszenie, bo u mnie szpital :? Mąż angina, Córa kaszel ja połamana......ciekawie prawda? :twisted:

madzia.witkowska
14-01-2013, 23:24
wiecie co tak to jest, że jak człowiek chęci ma to życie swój scenariusz pisze :)

Na razie musze odwołać zaproszenie, bo u mnie szpital :? Mąż angina, Córa kaszel ja połamana......ciekawie prawda? :twisted:

oj to zdrowia dla rodzinki....
a mnie czwartek w tym tygodniu nie pasuje, bo mam w domu męża, bo babcia zmarła i pogrzeb jest z rana.... wiec jeszcze nie wiem jak to zrobimy z autem, bo mamy jedno, a ktos musi zawieźć Wiki do przedszkola...

Karo.
15-01-2013, 07:31
Ech, no niestety życie :neutral: Zdrowia dla chorych!
My sie jakoś wygrzebaliśmy - nie wiem na jak długo, nie mam złudzeń ;)

Mam taką propozycję żeby jednak spróbować się spotkać u mnie, kto może - tysiula? agucha - nie wiadomo; moja znajoma póki co chętna. Oczywiście do czwartku milion rzeczy sie może wydarzyć ;) także zgadajmy sie w środe wieczorem, tysiula ma do mnie telefon jakby co. A dalej zobaczymy.

agucha
15-01-2013, 09:06
Ja odpadam. Teraz mnie naparza gardło. Może kiedyś się uda...

dominiq
15-01-2013, 10:55
Ojoj, jaki pogrom :roll: to dużo zdrówka wszystkim życzymy ;)

tysiula
15-01-2013, 21:38
Anque, to niezły macie hospital w domu, zdrówka życzę, agucha, dla Ciebie też - oby do wiosny...

My się trzymamy na razie :), więc póki co wybieramy się do Ciebie Karo_B, bo taka okazja, żeby się spotkać nie wiadomo kiedy się znowu trafi :lol:, chociaż nie chwalę jeszcze dnia "przed zachodem" ;-)

Karo.
15-01-2013, 21:52
Jasne :) Jutro / czwartek rano jeszcze będziemy potwierdzać ;)
Jeśli miałabyś ochote na krótką zamianę chust, tak na jakieś 2-3 tyg powiedzmy, to ja chętnie :)

tysiula
15-01-2013, 22:42
hmm... na Inkę??:lol:
tęczę czy flamingi z bambusem??:rolleyes:

Karo.
16-01-2013, 09:34
Raczej tęczę, bo bambus może nie dać rady Adasiowi :)

A oprocz inki mam jeszcze japana z wełną, to pomyśl co wolisz ;) (chyba że będzie wymiana totalna 2-2)

madzia.witkowska
18-01-2013, 00:50
Dzieki Karo za miłe spotkanie :-) mam nadzieje, ze kiedyś znów to powtórzymy...
tysiula miło było cie poznać :lol:
i te co nie były niech żałują :razz:

Karo.
18-01-2013, 21:41
Też mam nadzieję że to nie ostatnie spotkanie ;)

I jaką mam śliczną chustę, jak na nią patrzę od razu mi lepiej :)

tysiula
19-01-2013, 09:31
Dzieki Karo za miłe spotkanie :-) mam nadzieje, ze kiedyś znów to powtórzymy...
tysiula miło było cie poznać :lol:
i te co nie były niech żałują :razz:

Madzia, Ciebie również :D
Karo, miło było gościć u Ciebie :)

Też mam nadzieję że to nie ostatnie spotkanie ;)

I jaką mam śliczną chustę, jak na nią patrzę od razu mi lepiej :)

Moja też jest cudna, bardzo dobrze mi się mota w nią :)

CzarownicaSa
31-01-2013, 22:21
Witajcie!
Jestem młodą mamą z Konstancina, aktualnie duuużo siedzącą w domu z małą :) Bardzo chętnie dołączyłabym do jakiegoś grupowego spotkania- jeśli oczywiście jest możliwość :)

Karo.
31-01-2013, 23:15
Cześć :) Jasne że jest możliwość, w niedługim czasie planowałyśmy kolejne spotkanie. Póki co u nas znow początek kataru :hide: ale mam nadzieję że szybko sie wygrzebiemy.

Karo.
10-02-2013, 19:18
Hop hop, próbujemy się spotkać w tym tygodniu? Kto może, kto nie, kiedy i w ogóle?

madzia.witkowska
10-02-2013, 22:18
Hop hop, próbujemy się spotkać w tym tygodniu? Kto może, kto nie, kiedy i w ogóle?

no my mamy kontrole u lekarza w czwaretk, bo Wiki ma zapalenie ucha... jesli powie, ze juz jest ok. to pewnie podjedziemy do Fiki na zajecia... ale ja bede musiała z nimi tam byc, potem w razie co mogę wpasć z dzieciakami na herbatke :-)

tysiula
11-02-2013, 00:05
Hejka,

Karol ma jutro szczepienie, więc jutro na pewno odpada, no i zależy jak kolejne dni zniesie, jeśli ok, to czwartek po rytmice nam odpowiada jak najbardziej. Zapraszamy do nas tym razem ;-).

Karo.
11-02-2013, 15:38
Tak sie zastanawiam czy to dobry pomysł jeśli chodzi o porę, rytmika sie konczy o 11, zanim sie wyjdzie z klubiku bedzie co najmniej 11.30, czyli spotkanie wypadnie koło południa... Ja bym chyba bardziej przed południem wolała, podejrzewam że może Ewa też? (chociaż u nas ze spaniem to i tak nieregularnie). A ewentualnie piątek?

agucha
12-02-2013, 13:52
Moze i nam by sie udalo tym razem... Ja moglabym w tym tygodniu w srode do 13, w czwartek do 11.30, w piatek do 12.

Karo.
12-02-2013, 19:44
Fajnie by było Cie w końcu poznać, agucha... Mi by piątek przed południem pasował, a co reszta na to?

tysiula
12-02-2013, 21:16
Dla mnie piątek przed południem OK :)

madzia.witkowska
12-02-2013, 23:03
a ja dopiero w czwartek odpowiem, bo muszę mieć pewność ze z Wiki juz ok, a lekarz w czwartek o 10.00

Karo.
13-02-2013, 07:18
No dobra, to wstępnie planujmy ten piątek, poki co jest nas 3 - calkiem nieźle, Madzia jak sie uda też, nie wiem jak Ewa bo też nie do końca zdrowi

tysiula
14-02-2013, 17:15
No to umawiamy się u nas około 10:30 :) Okazuje się, że Madzia będzie, więc mam nadzieję, że Wy agucha też dacie radę. Idę na PW. Do zobaczenia jutro :)

madzia.witkowska
14-02-2013, 17:20
ano bedziemy, bedziemy :-)
do jutra!!!!

agucha
15-02-2013, 00:52
I my chyba tez!

madzia.witkowska
15-02-2013, 00:57
I my chyba tez!
Agucha - ja bede z córką, która tez jest z 2008 roku :-)

agucha
15-02-2013, 11:22
Madzia - przecież ja Was znam :ninja:

A ja na szczęście będę w promocji tylko z Lilą, reszta w "placówkach".
Zaraz jadę, tylko dobudzę Liliankę.

madzia.witkowska
15-02-2013, 16:58
Dzięki dziewczynki za miłe spotkanie :-)
do następnego razu....

tysiula
16-02-2013, 09:32
Dziewczyny, ja też dziękuję za spotkanie :kiss:. Tyle rozkrzyczanych buziek na raz moje cztery kąty nie gościły jeszcze :lol:. Było głośno, ale miło :mrgreen:. A gospodarz Franek po spotkaniu padł w poprzek kanapy jak długi :D.
A na dodatek całkiem niechcący niespodzianie wpadły w moje ręce piękne pawie :love: - dzięki agucha :kiss:, dziś dla odmiany zamotam się na kurtkę :vagen:.

agucha
18-02-2013, 11:27
Ja dziękuję za spotkanie, cieszę się, że udało nam się wpaść chociaż na godzinkę.
Mam nadzieję, że następnym razem też się uda.
Niech się pawiki dobrze noszą, my tęczę też już próbowałyśmy ;)

Karo.
18-02-2013, 20:27
Ja dziś walczyłam z plecakiem z krzyżem, PRAWIE wyszło. Tylko coś Młody ostatnio jakby wózek preferuje.

Cieszę się ze spotkania, choć z kontaktu z tysiulą wiem że jakiś zbiorowy glut nas dopadł :ninja:

tysiula
18-02-2013, 21:42
Ja dziękuję za spotkanie, cieszę się, że udało nam się wpaść chociaż na godzinkę.
Mam nadzieję, że następnym razem też się uda.
Niech się pawiki dobrze noszą, my tęczę też już próbowałyśmy ;)

Oj noszą pięknie, noszą...

Ja dziś walczyłam z plecakiem z krzyżem, PRAWIE wyszło. Tylko coś Młody ostatnio jakby wózek preferuje.

Cieszę się ze spotkania, choć z kontaktu z tysiulą wiem że jakiś zbiorowy glut nas dopadł :ninja:

No właśnie ktoś nam sprzedał gluty :ninja: .
Obydwaj mają, więc wszelkie spotkania wstrzymane do odwołania :frown.

madzia.witkowska
19-02-2013, 16:31
Oj noszą pięknie, noszą...

No właśnie ktoś nam sprzedał gluty :ninja: .
Obydwaj mają, więc wszelkie spotkania wstrzymane do odwołania :frown.

no to pięknie... u nas też się glut pokazał wczoraj...
to która sprzedała gluta?????

a w weekend urodziny Mateusza, mam nadzieje, ze sie wykurujemy z tego gluta...
i ze w nic sie nie przerodzi....
wszak dlatego Wiki nie poszła do przedszkola żeby nic nie złapać...

agucha
19-02-2013, 18:36
ups, Lila glutkowała co prawda, ale później już wcale nic się nie działo, więc chyba jednak koncepcja spłakania do zagilania była słuszna. My się więc nie przyznajemy ;)

Karo.
20-02-2013, 08:32
Hehe, czyli winnego brak :ninja: No mafia po prostu :D

Ale i tak było fajnie ;) I mam nadzieję na ciąg dalszy :razz:

madzia.witkowska
20-02-2013, 15:29
Hehe, czyli winnego brak :ninja: No mafia po prostu :D

Ale i tak było fajnie ;) I mam nadzieję na ciąg dalszy :razz:

a może coś w czwartek złapałyśmy w klubiku?????
bo akurat wszystkie byłyśmy...

ja jutro nie ide na zajęcia, muszę gluta wyleczyć do weekendu...

Anque
21-02-2013, 20:39
no dobra ..czy to któraś z Was była dziś u dr Paramonowa?:mrgreen:

mamę z chustoforum poznałam najpierw po bursztynowych koralach na dzieciach potem po bucikach u młodszego a potem juz zupełnie byłam pewna jak pojawiła się czapka krasnal z polaru :D

i Ciekawi mnie to bardzo..zapomniałam się zapytać :D

Karo.
21-02-2013, 22:05
:lool: a to ja wiem, to była duna23 czyli Aga z Matysią i Melą ;)

duna23
21-02-2013, 22:27
no ja to byłam :-). Dzięki Karolina :-).

Anque
22-02-2013, 15:06
hhihi fajnie :) (tzn nie fajnie, ze w takim miejscu, ale ogólnie fajnie)

Córa moja jak widać mniej społeczna od Matyldy:D

loonyme
24-03-2013, 18:17
Czesc dziewzczyny! Mam na imie Marta. Mieszkam w Mysiadle. Tak sobie przeglam ten watek i zastanawiam sie czy moglabym wpasc kiedys na jakies spotkanie lub umowic sie z ktoras z chustomam. Chcialabym skorzystac z pomocy przy motaniu dzieciatka w chuste. Jestem w trakcie zakupu chusty dla 6tyg corci, a nigdy nie motalam.. co prawda umowilam sie z kolezanka na swieta ale to bedzie u rodzixow 350km stad, mysle ze tak latwo nie zalapie techniki wiazania, a chcialabym sie nauczyc porzadnie zeby nie zrobic krzywdy dziecieciu.. to co przygarniecie mnie? Ew. jakies indywidualne odplatne spotkanie ze specjalistka... pozdrawiam i cieplo pozdrawiam!
Ach i to spotkanie najlepiej jakby sie odbylo po swietach

Karo.
24-03-2013, 18:47
Na spotkanie zapraszamy, jasne :) Przydaloby się po Swiętach coś zorganizować, nie? ;)
Ja chętnie pomogę, jak już pisałam w wątku Twoim powitalnym - koleżeńsko, czyli tyle na ile wiem z doświadczenia; czyli kieszonka i ewentualnie kangur.

dominiq
24-03-2013, 22:12
Dziewczyny, ja też by się bardzo chętnie spotkała :jump: Na chustowo, albo towarzysko. Do ludzi muszę wyjść. Poprzebywać z kimś kto ma więcej niż pół roku i nie jest moim mężem :P

loonyme
03-04-2013, 15:31
Na spotkanie zapraszamy, jasne :) Przydaloby się po Swiętach coś zorganizować, nie? ;)
Ja chętnie pomogę, jak już pisałam w wątku Twoim powitalnym - koleżeńsko, czyli tyle na ile wiem z doświadczenia; czyli kieszonka i ewentualnie kangur.

O dzięku dzięki!!
kieszonka jak najbardziej wystarczy mi na początek:) zachustowałam małą sama wgł. instrukcji ale chyba za słabo dociągnęłam bo muszę podtrzymywać główkę więc bardzo chętnie skorzystam z pomocy:)

madzia.witkowska
03-04-2013, 16:06
dziewczynki - to może w przyszłym tygodniu u mnie?
albo wtorek albo czwartek, w inne dni mam rozjechane bo po Wiktorie po 12 jade...

tysiula
04-04-2013, 22:20
Witaj, loonyme, przyjdź na spotkanie to coś doradzimy.
Madzia, dzięki za zaproszenie. Jeśli u nas zębiska odpuszczą to będziemy mogli przyjechać, póki co gorączka... Jestem za wtorkiem.

Karo.
04-04-2013, 22:40
No, ja nie wiem czy do wtorku gluta wyleczymy, Adaś dopiero dziś zaczął ale bardzo konkretnie, także dla mnie chyba czwartek bardziej realny...

tysiula
04-04-2013, 22:47
:frown
Skoro rytmika teraz w środy to i czwartek nam pasuje, oby choróbska zaleczyć :)
Zdrówka dla Adasia.

madzia.witkowska
05-04-2013, 00:06
ok, rezerwuje czwartek, ale z glutem nie przyjmuje...:nono: bo potem ja sie bede meczyc... dzieci wezmą leki a ja z tym brzuchem bede walczyc jak ostatnio 4 tygodnie...
:rolleye::rolleye::rolleye::rolleye::rolleye:

agucha
05-04-2013, 10:56
My z Lilą też byśmy się chętnie spotkały, ale to już rzeczywiście zależy od gluta ;-).

madzia.witkowska
05-04-2013, 12:49
jak nie ten to przyszły tydzien w razie co... leczcie gluta!!!!! :mrgreen:

madzia.witkowska
08-04-2013, 12:42
no i czwartek odwołuję... Mateusz ma zapalenie krtani i zaraża, wiec zapraszam w przyszłym tygodniu, może już pogoda będzie lepsza :-)

tysiula
08-04-2013, 21:34
Madzia, to zdrowia dla Mateusza - oby szybko się wykaraskał.
U nas zębiska przyciągnęły gile za sobą, więc do przyszłego tygodnia może, może się Karol wyliże.

Karo.
08-04-2013, 22:44
Czyli znowu zbiorowe chorowanie... Zdrowia dla wszystkich! U nas sytuacja raczej ustabilizowana, znaczy - glut jest, nic gorszego, powinni sie wygrzebać - pewnie do przyszłego tygodnia własnie.

Karo.
15-04-2013, 12:33
I jak tam? Moi tfu tfu zdrowi.

madzia.witkowska
15-04-2013, 14:10
pogoda sie ładna robi to może zamiast kisić się w domu to spotkajmy sie na placu zabaw na Fabrycznej? czwartek o 10.00?????

Karo.
16-04-2013, 10:16
Zastanawiam sie od wczoraj nad tym pomysłem ;) Sam w sobie niezły, z tym że wtedy na pewno dużo mniej pogadamy, bo bardziej trzeba bedzie uważać na dzieci - no przynajmniej mówie z własnej perspektywy. Ale jak reszta ma ochote to nie ma sprawy :)

madzia.witkowska
16-04-2013, 14:37
ha! no i kicha, teraz Wiktoria ma zapalenie krtani :-( niby wychodzimy na dwór, ale nie chce co by wam dzieciaki pozarażała.....
więc ja znów odpadam :-(

tysiula
17-04-2013, 09:16
Oby prędko się od Was odczepiło to zapalenie...

My i tak pewnie będziemy na tym placu, może w godzinach późniejszych trochę, Karo dołączysz? Może uda się jednak pogadać :)

Agucha będziesz? Chusty byśmy Ci oddały :) w końcu :)

agucha
17-04-2013, 13:22
No właśnie się wybieram, piorę tęczę na to konto ;) Mam do załatwienia sprawę w urzędzie, później mogę zajrzeć na plac zabaw.

madzia - współczuję, trzymajcie się jakoś!

Karo.
17-04-2013, 14:42
Ja moge być od około 10.30, jak zostawie wychodzenie z domu na później to mi Adaś może zasnąć jak np. dziś. Czyli koło 10 bym sie zbierala do wyjścia. Potem musze wrócić na obiad bo na 15 mam znowu wyjście.

Oj, sorry, ja nie pomyślałam o upraniu pawi :hide: Już nie zdążę.

tysiula
17-04-2013, 16:10
No właśnie się wybieram, piorę tęczę na to konto ;) Mam do załatwienia sprawę w urzędzie, później mogę zajrzeć na plac zabaw.

madzia - współczuję, trzymajcie się jakoś!

To super! Niestety zara też nie wyprana, szkoda mi było 3 dni noszenia zanim by wyschła :) Wybaczysz :mighty:.

Ja moge być od około 10.30, jak zostawie wychodzenie z domu na później to mi Adaś może zasnąć jak np. dziś. Czyli koło 10 bym sie zbierala do wyjścia. Potem musze wrócić na obiad bo na 15 mam znowu wyjście.

Oj, sorry, ja nie pomyślałam o upraniu pawi :hide: Już nie zdążę.

No w sumie 10:30 to jest dobra godzina, stwierdzam to po dzisiejszej rytmice w klubiku na 12. Zbieraliśmy się to Karol był już śpiący, niestety po drodze nie zasnął, w klubiku też wiadomo za dużo atrakcji. Zasnął w drodze powrotnej i miałam nadzieję, że pośpi i II danie ugotuję, a gdzie tam doszlismy do domu i koniec spania było, grrr...

No to umawiamy się o 10:30 na placu.

agucha
17-04-2013, 20:09
Spoko, dziewczyny, przyjmę nieprane, nie ma w ogóle sprawy. Spróbuję dotrzeć na 10.30.
Jeszcze powiedzcie, chodzi o duży plac zabaw przy Kusocińskiego czy ten mały przy Fabrycznej?

madzia.witkowska
17-04-2013, 21:57
ale wam fajnie... ten mały na Fabrycznej... bawcie sie super i może w następnym tygodniu nam sie uda....

Karo.
17-04-2013, 22:06
Madzia, zdrówka dla Wiki!

Na Fabrycznej, ja niestety za długo nie bede mogła zostać, ale na pewno spróbujemy dotrzeć. Spróbuje Młodego w piaskownicy usadzić zanim śmignie gdzieś, bo dziś odkrył uroki chodzenia po dworze i chwilowo mam dosć biegania za nim ;)

madzia.witkowska
18-05-2013, 11:55
halo halo... jakieś spotkanie na placu zabaw? czy wolicie do mnie we wtorek zawitać??????
w razie co tez mam plac zabaw na osiedlu jak będziemy chciały wyjść...

madzia.witkowska
22-05-2013, 00:53
gdzie was wywiało????

AKS
22-05-2013, 13:42
Mój poprzedni post sie nie wyświetla, widocznie coś zle zrobiłam.

Chętnie spotkam sie z doświadczonymi chustomamami - jestem nowa, mieszkam w okolicach Piaseczna (Mysiadlo).

Karo.
23-05-2013, 15:43
Ja jakoś ledwo ciągnę i szczerze to nie mam nawet sił na większe spotkania :hide: Poza tym Adaśko ma drzemke o 11 więc przed południem nie szalejemy...

madzia.witkowska
26-05-2013, 13:56
to moze któregoś dnia przy fontannach po południu????

tysiula
26-05-2013, 14:06
Ja w przyszłym tygodniu odpadam. Poniedziałek zajęty, a we wtorek wyjeżdżamy do końca tygodnia.

madzia.witkowska
26-05-2013, 14:09
o matko... umówić sie teraz z wami to ciężka sprawa :-)
to moze po długim weekendzie o czyms pomyslimy, co????

Karo.
26-05-2013, 16:55
Ja sie moge spotkać jakby co po południu :) Byle pogoda była w miarę

madzia.witkowska
24-06-2013, 13:35
od przyszłego tygodnia mam dwójkę na karku i nie mam ograniczenia czasowego... a jak wy dziewczęta z czasem stoicie? już na wakacje jedziecie? czy może sie spotkamy?

tysiula
28-06-2013, 00:04
Ja właśnie wracam do pracy od poniedziałku :mrgreen:. To się na razie nie umówię z Wami. Muszę się rozeznać w terenie!

arathlo
16-07-2013, 14:28
Witam szanowne Koleżanki z Piaseczna :) Ja chcę i mogę się spotykać :) a jakby mnie ktoś nauczył (szybko ;) ) plecaka z 2,5miesięczniakiem to bym była bardzo wdzięczna :) ale do uczenia plecaka to lepiej chyba w domu niż na betonie ;)

Karo.
18-07-2013, 14:18
Zdecydowanie lepiej w domu :) Jesli chesz odezwij się do mnie na pw, możemy probować się umowić w przyszłm tygodniu.

duna23
19-07-2013, 00:21
hejka.Też miałam się odezwać. Możemy się gdzieś w okolicy spotkać. Daj znać na pw, bo mało tu zagladam :-)