Zobacz pełną wersję : Witam
Witam wszystkich. Jestem poczatkujaca mama w noszeniu w chuscie. Jeszcze bedac w ciazy spodobala mi sie koncepcja noszenia - bliskosci. Zostalam odwiedziona od tego przez kolezanke u ktorej w rodzinie dziecko nabawilo sie wad kregoslupa podobno przez chuste. Po narodzinach malej jako ze caly czas chciala byc ze mna postanowilam jednak kupic chuste. Bylam na szkoleniu i zaczelam chustowanie. Nie jestem jednak pewna co do poprawnosci wiazania a boje sie by malej nie stalo sie krzywda - skrzywienie wiec mam nadzieje ze znajde tu pomoc. Te strone polecila mi instruktorka wiazania.
:hello::hello::hello:
witamy!
Fajnie, że jesteś. Poszperaj ciut, a znajdziejsz wątki, w których można się poradzić. A może mimo warsztatów, znajdziesz tutaj jakąś miłą, pomocną mamę w Twoich okolic?
Nie poddawaj się-pomożemy :).
Mamamaria
01-11-2010, 10:42
Witaj:-)
rhodiana
01-11-2010, 11:03
:welcome:
pomidore
01-11-2010, 11:17
:hello:Witaj oficjalnie.
Nt wiązania już się specjalistki wypowiedziały w Twoim wątku, zatem powodzenia dalej:thumbs up:
Witaj :hey: super że tak mądrze podchodzisz do tematu :) tu na pewno sporo 'dobrych dusz' znajdziesz, które ocenią i pomogą :D
Winoroslinka
02-11-2010, 09:18
witaj, gratulacje za odwage pomimo uwag, i brawo za mądre podejscie do tematu