Zobacz pełną wersję : Poznań, ul. 27 grudnia, wczoraj 28.10
larwunia
29-10-2010, 17:49
Szla mama w brązowej chuście z maleństwem i otoczona gromadką dzieci: 2 na nóżkach i jedno w wózku :D Pozdrawiam....
anetta1980
29-10-2010, 20:21
Ja bardzo często widzę tę mamę i ją podziwiam. Jest atrakcyjną, niewielką, zadbaną blondynką i zawsze jak ją widzę to jest z czwórką dzieci: najmłodsze w elastyku brązowym, dwójka chodzących bąbli i jedno w spacerówce. Raczej na pewno gdzieś tu w centrum mieszka. Ale na forum to raczej jej nie ma.
mój mąż ją też kilka razy widział w okolicach Cyryla, nawet już też raz pytałam o nią na Chusty tu i tam, ale bez odzewu, więc pewnie nie zagląda :(
anifloda
29-10-2010, 21:50
A to nie Patrycja? Tylko ona chyba w elastyku nie nosi...
Też mi się Patrycja skojarzyła, ale jeśli to byl elastyk to na pewno nie ona....
larwunia
30-10-2010, 18:45
Też mi się Patrycja skojarzyła, ale jeśli to byl elastyk to na pewno nie ona....
A mi się wydaje, że to nie był elastyk..:/ Coś mi świtalo, że miała zamotanego podwójnego X, ale głowy nie dam. A mama fakt, aż spojrzałam z podziwiem, bo taka zadbana, atrakcyjna kobieta, że aż milo popatrzeć.
anetta1980
30-10-2010, 19:13
Głowy nie dam, że to był elastyk. Może nie, ale jak ją kojarzę to noworodka nosiła już w tej chuście i cały czas ma tę samą chustę a dziecko już ma dobrych kilka miesięcy. Więc może to ona. Ale to imię nic mi nie mówi.
A mi się wydaje, że to nie był elastyk..:/ Coś mi świtalo, że miała zamotanego podwójnego X, ale głowy nie dam. A mama fakt, aż spojrzałam z podziwiem, bo taka zadbana, atrakcyjna kobieta, że aż milo popatrzeć.
To na pewno Patrycja ;) zawsze jestem pełna podziwu jak ją widzę :P
martajotka
01-11-2010, 18:59
mnie się kojarzy, że to jej najmłodsze już koło roku ma... a pełna podziwu to dla niej też zawsze byłam:)