Zobacz pełną wersję : Witam szanowne Panie.
ania1219
26-10-2010, 20:36
Dzień dobry.:hello:
Ania, mama 5,5 m-ego Aleksa :mrgreen:
Jakąś zapaloną chustonoszką, nie jestem.:hide: Ale zdarza nam się z chusty korzystać.
Jak na razie jestem posiadaczką elastyka bez firmy(finanse :roll:), ale ze względu na gabaryty mojego synka rozglądam się za czymś innym np niedrogim MT :ninja:
Musze tylko znaleźć taki który udźwignie klocka (obecnie 10 kg :help:) i posłuży nam trochę.
Zaczęłam Was "podglądać" jak jeszcze byłam w ciąży, ale że temat chust i nosideł to "temat rzeka" to sporo jeszcze przede mną .
czukczynska
26-10-2010, 20:44
Witaj :)
I zmień tytuł na Witam Szanownych Państwa,bo zaraz forumowe chłopy przylezą i zaczną sarkać :)
Poszukaj w wątku warsztaty/spotkania kogoś z Twoich okolic. Z pewnością ułatwi to podjęcie decyzji o kolejnym zakupie.
A poza tym witaj serdecznie!!!
joleczka
26-10-2010, 20:46
witaj :)
ania1219
26-10-2010, 21:00
czukczyńska....dzięki za info ale chyba nie mogę sama edytować tytułu...co prawda nie natknęłam się jeszcze podczas przeglądania forum na żadnego Pana, ale skoro tacy tez tu są to bardzo przepraszam :oops::oops::oops:
annya Białystok dość cienko stoi w tym temacie( jeśli już to więcej chust jest) najchętniej bym "wypożyczyła" od kogoś na testy MT, muszę się w odpowiednim wątku rozejrzeć .
Dziękuję za przywitanie. :hello:
czukczynska
26-10-2010, 21:09
czukczyńska....dzięki za info ale chyba nie mogę sama edytować tytułu...co prawda nie natknęłam się jeszcze podczas przeglądania forum na żadnego Pana, ale skoro tacy tez tu są to bardzo przepraszam :oops::oops::oops:
annya Białystok dość cienko stoi w tym temacie( jeśli już to więcej chust jest) najchętniej bym "wypożyczyła" od kogoś na testy MT, muszę się w odpowiednim wątku rozejrzeć .
Dziękuję za przywitanie. :hello:
Nie ma za co przepraszać :)
A tytuł,jak i posta mozesz edytować z zaawansowanej edycji.
Witaj jeszcze raz!
Winoroslinka
26-10-2010, 21:38
Witaj, nie musisz być zapaloną chustonoszką, wystarczy ze bedziesz chciala z nami zdobywać doswiadczenia w kwstii wychowywania w bliskosci, milosci i szacunku dla maluchów i bedzie git :)
araszara
27-10-2010, 18:43
Witaj, wielu wyjątkowych zamotanych w chustę chwil życzę :) Mam nadzieję, że znajdziesz na tym forum całą masę cennych rad (nie tylko chustowych) przydatnych każdej młodej mamie :)
:hello::hello::hello:
witamy!
Udanego zakupu MT :)
mama-kubusia
27-10-2010, 22:19
:welcome:
:hello:dużego masz synka!! akurat na plecy pasuje :D