Zobacz pełną wersję : to i ja chciała bym sie przywitac
procella
25-10-2010, 15:04
witam - mama 2 miesięcznego Krzysia
powoli zaczyna pieluchować wielorazowa i "motać " maluszka - powiedzmy motać bo mam chustę kółkowa :) która jak na razie nie przypadła do gustu maluszkowi- pewnie przez to ze to chusta firmy znienawidzonej prze owo forum ;) - szkoda ze nie trafiłam do was wcześniej
pozdrawiam
witaj witaj, cóż ... jak to się mówi błądzenie ludzka rzecz heheh
w każdym razie tu zapewne znajdziesz pomocne mamy , różniaste chusty i Krzyś będzie szczęśliwie zamotany :)
procella
25-10-2010, 15:33
witaj witaj, cóż ... jak to się mówi błądzenie ludzka rzecz heheh
w każdym razie tu zapewne znajdziesz pomocne mamy , różniaste chusty i Krzyś będzie szczęśliwie zamotany :)
dziękuję - a przyda się bo maluszek ma straszne kolki od urodzenia i cały czas jest na naszych rekach a zaczyna juz słusznie ważyć... :)
Witaj :hello: miłego wsiąkania w wielo i chustonoszenie ;)
julcia87
25-10-2010, 20:56
Witaj cieplutko!
rhodiana
25-10-2010, 20:59
:welcome: Ale fajny ten Twój Krzyś :)
agnesjan
25-10-2010, 22:42
:hello: witaj
Mayka1981
25-10-2010, 22:48
Witaj!
Jak ma kolki to pomocne będzie noszenie brzuszek do brzuszka - i w kółkowej da się to zrobić:) skąd jesteś? może spotkaj się z jakąś chustomamą?
i dawaj foty tej chusty :D
procella
26-10-2010, 15:42
Witaj!
Jak ma kolki to pomocne będzie noszenie brzuszek do brzuszka - i w kółkowej da się to zrobić:) skąd jesteś? może spotkaj się z jakąś chustomamą?
i dawaj foty tej chusty :D
z kluczborka - okolice opola
a pomoc chustomamy by sie przydała bo panicznie sie boje nosić , spaceruje cały czas podtrzymując rękoma ;)
fotki musze dopiero zrobić :)
A w Opolu mocna chustowa ekipa!
Witaj, rozgość się, czytaj, a potem na bazarku szalej ;).
joleczka
26-10-2010, 19:59
witaj, napewno znajdziesz w okolicy jakąś pomocna duszę o pomoże Ci temat ogarnąć i nie sądzę że na kółkowej się skończy :)
araszara
27-10-2010, 18:46
Witaj :) Fajnie, że tu trafiłaś. Moja prawdziwa przygoda z chustowaniem zaczęła się przy Antosiu, jak nabyłam chustę taką do motania, bo z kółkową też ciężko nam szło przy starszaku. Teraz obydwaj chłopcy uwielbiają motanie. Oprócz chustowych i pieluszkowych tematów, znajdziesz tu jeszcze sporo innych skarbów :)
procella
27-10-2010, 19:59
dziękuję wszystkim za ciepłe przywitanie :)
a jaka chustę polecacie na początek i na zimę teraz ?