Zobacz pełną wersję : Dzień Dobry
Witamy się i My - Nowicjuszka chustowa oraz dwu miesięczna Majka, mam nadzieję zadatek na entuzjastycznego chuściocha.
Jestem posiadaczką chusty kółkowej Hamalu ( na szczęście bez zbędnych troczków), w której zdarzało mi się latać z Mają po mieście lub na zakupach, ostatnio zakupiłam pouch'a bebelulu, ze względu na wzór paisley który mnie urzekł, a właśnie dzisiaj dotarł też do nas śliczny didek Millefiori turkis/grun 6 - jak widać cały czas szukam co lepsze no i chcę więcej :)
Liczę na Wasze doświadczenie i dobre rady.
Nie pozostaje mi nic innego tylko uczyć się motać no i nosić, nosić ...
Witajcie :hello: miłego chustowania :D
Zacząć od millefiori... Hmm, po cichutku zazdroszczę i gratuluję ;).
witam ja też od niedawna tu
Czesc, ale nie nosisz jescze w pouch'u ? Bo dzidzia jeszcze za mała, czy mi sie wydaje ?
Mamamaria
20-10-2010, 19:46
Witaj :-)
:hello::hello::hello:
witamy! Miłego chustonoszenia!
Witaj :) Przyjemnego chustowania ;)
Winoroslinka
20-10-2010, 21:04
Witaj! :)
Dzięki za miłe przyjęcie :)
Czesc, ale nie nosisz jescze w pouch'u ? Bo dzidzia jeszcze za mała, czy mi sie wydaje ?
No właśnie nie wiem, bo z jednej strony ponoć można od urodzenia, a z drugiej strony czytałam, że takie malutkie dzieci nie ... Próbowałam małą wkładać do kieszonki ale jest za duża i muszę ją zmniejszyć.
Niezła kolekcja na początek! Witaj :D
Witajcie! Zanosi się na niezły stosik ;)
kubutkowa
21-10-2010, 12:15
cześć:-)
Witajcie! Zanosi się na niezły stosik ;)
Powiedz to mojemu mężowi ... on patrzy na to z pewną dozą nieśmiałości i lekkim przymrużeniem oka, że o teściowej nie wspomnę ...
Witaj! Fajnie,że jesteście tu :-)
Kilerek_81
21-10-2010, 14:01
Witamy ciepło :)
Witaj :hey: Super że idziesz dalej z poszukiwaniami :thumbsup:
Dzięki za miłe przyjęcie :)
No właśnie nie wiem, bo z jednej strony ponoć można od urodzenia, a z drugiej strony czytałam, że takie malutkie dzieci nie ... Próbowałam małą wkładać do kieszonki ale jest za duża i muszę ją zmniejszyć.
To nie zmniejszaj, w zamian nos Maje w kolkowej w pozycji kolyski. A w pouch'u jak juz bedzie siedziala, w pozycji pionowej.