Zobacz pełną wersję : Witam :)
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem mamuśką z Elbląga. Mam malutką córeczkę Nadie, która przyszła na świat za wcześnie stąd moje obawy w noszeniu jej w chuście ale próbuje. Mała waży już 3240, 54cm i ma 8 tygodni. Ortopeda oczywiście kazał mi ją podwójnie pieluchować więc wkładam ją do chusty na żabkę. Poza tym dużo walczymy z kolkami zwłaszcza w trakcie posiłku. Jeśli ktoś jest z Elbląga lub z okolic to z chęcia się spotkam bo nie wiem czy dobrze małą zawijam :)
Witaj! Na pewno ktoś się znajdzie:-)
:hello::hello::hello:
życzę szybkiego końca kolek :D
dankin-82
14-10-2010, 13:43
Witaj! Nie musisz miec zbytnich obaw odnośnie chustowania, moja też wcześniaczka, drobizna była i uwielbia to. A tak nawiasem chustowanie bardzo pomaga przy wcześniactwie ;) Są chusty dla wcześniaków, troszkę węższe niż standardowe, używałam i polecam ;) owocnego chustowania ;)
Witaj :hey: Małej chustowanie n pewno dobrze zrobi ;) a może wielo? one szersze więc przy dysplazji super się sprawdzają
Mayka1981
14-10-2010, 16:10
Witaj!
Zdrowia kruszynce i miłego chustowania!
i fajny masz awatarek :)
joleczka
14-10-2010, 19:30
witaj, miłego chustowania, a z Elbląga napewno jakaś pomocna dusza sie znajdzie :)
pani_olo
14-10-2010, 20:06
Witaj :)
helloł :D wcześniaczki zaleca się nosić od pierwszego dnia w dobrym (podkreślam! dobrym!) elastyku :D
trzymaj się cieplutko. elbląg daleko od nas niestety ale jak będziemy przejazdem to zajrzymy - wpisz się na googlomapę chustomam (dziewczyny potwierdzą trasy wakacyjnych chustopointów hihihi)
3240 ?? ee to dorodna kobitka z niej a nie żadna drobinka :)
Witaj i rozgość się
agnesjan
15-10-2010, 12:35
Witaj:) szybkiego wyjścia z kolek i udanego chustowania!
Witaj :)
cobra dobrze mówi :) a takie chustowanie wcześniaczków nazywa się właśnie kangurowaniem :) Noście się i tulcie dużo :)
gouraanga
20-11-2010, 14:17
witaj Browarku, dobrze i tu Cię widzieć ;)
rhodiana
20-11-2010, 14:18
:welcome:
Witaj!:):):) moja dzidzia tez była maleńka - waga urodzeniowa 1900g. ale ja nie znałam się za bardzo i z ostrożności nosiłam na początku wyłącznie w pouchu - w pozycji kołyski. ale gdyby się jeszcze dzieć miał przytrafić chciałabym spróbować elastyka.
Cobra- jaki elastyk jest dobry a jaki nie dobry?
abcd_2007
04-07-2013, 10:54
Hejka! :)
My jesteśm z Elbląga :)
ale dopiero zaczynamy przygodę z chustowaniem.
Fajnie że jest jakaś duszyczka z Elbląga:)
Pozdrawiam
dzieckoziemi
26-07-2013, 00:33
:welcome::welcome::welcome:
cześć. ja też mieszkam e Elblągu. :)) pozdrawiam
Kajman01
26-08-2013, 18:00
Hejka! :)
My jesteśm z Elbląga :)
ale dopiero zaczynamy przygodę z chustowaniem.
Fajnie że jest jakaś duszyczka z Elbląga:)
Pozdrawiam
Eeeeelbląg :) studiowałem tam :)