PDA

Zobacz pełną wersję : wrzesniowe "Twoje Dziecko"

Lovrita Bornita Rokita
15-08-2008, 13:16
Chyba o tym jeszcze nie bylo... Na stronach 40-41 artykul "Chusta czy nosidlo?". Dla mnie rozczarowanie... Wielka fotka nosidla Chicco, a w tabelce z ocenami: nosidlo Womaru, Cybexu, Bebe Comfort i tylko jeden pouch i jedyna wiazana Bebelulu Rapalu... I fotka dziecia w nosidle przodem do swiata :?

lemonka
15-08-2008, 13:19
Buuuuu... :evil:

martyna
15-08-2008, 13:31
:?

Budzik
15-08-2008, 15:36
a w tabelce z ocenami: nosidlo Womaru, Cybexu, Bebe Comfort i tylko jeden pouch i jedyna wiazana Bebelulu Rapalu...

tak z ciekawości - jak w tych ocenach wypadły chusty?

hanti
15-08-2008, 15:39
a w tabelce z ocenami: nosidlo Womaru, Cybexu, Bebe Comfort i tylko jeden pouch i jedyna wiazana Bebelulu Rapalu... I fotka dziecia w nosidle przodem do swiata :?

a to mnie szczerze rozbawiło :lool:
bo rzeczywiście można porównać wisiadełko z chustą :lol: ciekawe dlaczego nie było w tabelce chust innych firm :lol:

kobra
15-08-2008, 15:44
ktos na odwal napisal, bo przeciez wystarczyloby porozmawiac z jedna chustomama,albo chociaz wykonac telefon do dystybutora i autor dowiedzialby sie wszystkiego na temat noszenia i pewnie troche inaczej do tematu podszedl :roll: tym bardziej,ze coraz wiecej sie na temat chust i noszenia mowi

Po prostu gniot dziennikarski i tyle :?

pinaska
15-08-2008, 22:20
ech, ci producenci co płacą, to o nich się pisze
normalne
reklama przecież

Aoi
15-08-2008, 22:41
A już się cieszyłam, że jakiś nowy (a nie przedrukowany z poprzedniego roku), ciekawy artykuł będzie...
I fige :roll: . Totalna porażka. Artykuł powinien nosić tytuł "nosidło, czy wisiadło", bo o chustach to tam nie wiele było :? .
Jak dobrze, że nie odnowiłam prenumeraty ;).

Ilonsa
15-08-2008, 23:24
Przypuszczam, że większość artykułów jest pisane przez ludzi, którzy nawet dzieci nie mają...
Kiedyś moja koleżanka, która nie ma pojęcia o dzieciach pisała teksty do dzieciowej gazetki (nie pamiętam do której czy to było dziecko czy rodzice czy jeszcze inna).
Np. jak miała napisać o żywieniu dzieci to spotykała się z przedstawicielem konkretnej firmy robiącej dania w słoiczkach... wiadomo tej, która ładowała najwięcej pieniędzy w reklamę... I niestety tak to wygląda...

agapee
16-08-2008, 12:01
mam TD zaprenumerowane. nie dość, że przychodzi strasznie późno, to jeszcze takie buble drukują. Skoro piszą nierzetelny artykuł o noszeniu dzieci, to jaką mam pewność, że dowiem się czegoś mądrego o leczeniu, karmieniu itd? Wkurzyłam się zaraz do nich napiszę!
To jakby zrobić tabelkę porównującą ciężarówkę, łódź podwodną, motolotnie i rower jako analizę dostępnych środków lokomocji. Żenada.

grimma
16-08-2008, 12:10
TWoje dziecko przychodzilo do mnie za darmo. mam wrazenie ze w amoku po porodowym dostalam ta prenumetare w prezencie.
i to jest po prostu folder reklamowy i tyle.

iwonkao
16-08-2008, 23:12
Też byłam pełna nadziei, że coś ciekawego napisali... a tu wielkie rozczarowanie. Dobrze, że chociaż jest ten pouch i rapalu, bo mogłyby być same wisiadła.

A może to taki artykuł naskrobany naprędce, jak się dowiedzieli, że teraz dużo o chustach...? (bo oni też muszą być na czasie ;) )

Mary-Anne
16-08-2008, 23:18
TWoje dziecko przychodzilo do mnie za darmo. mam wrazenie ze w amoku po porodowym dostalam ta prenumetare w prezencie.
i to jest po prostu folder reklamowy i tyle.
Grimma, a nie przypadkiem "Twój Maluszek"?
Dostaje go już trzy lata, zgadza się, folder eklamowy pełną gęba.

babolek
18-08-2008, 14:44
A ja bym się tym artykułem nie przejmowała ... zawsze się takie znajdą bo grunt to dobra reklama. Ja się cieszę, że w Polityce z 16 sierpnia jest artykuł WEJŚCIE SMYKA (str 30) z pięknym zdjęciem chustowej rodziny czy jak kto woli rodziny z dzieckiem w chuście ;), pośrednio o noszeniu... a dziecka nie czytam :twisted: bo dla mnie to taka troche gazetka tesco z reklamami ... tylko, że trzeba za nią płacic :twisted: