Zobacz pełną wersję : Mówcie mi gapa:)
Wybaczcie, dopiero teraz tu dotarłam... A zaczęło się od tego, że kochana Annya założyła dla mnie wątek pt. Poszukiwana chusta dla 2-miesięcznego Krzysia, odezwała się sylvetta i do tej pory noszę mego kochanego synka (9 miesięcy, 8 kilo;) ) w Zarze Lemon grass. A poza tym w chuście nosi też mój mąż, wciąż chce się tego nauczyć moja mama i teściowa, a kolejne koleżanki w ciąży już ćwiczą wiązania:D
No i czytam forum godzinami, zmieniacie mi kompletnie sposoby na gotowanie, wychowywanie, kupowanie (czyt. wymienianie;) ), co ma na nas bardzo dobry wpływ!
joleczka
10-10-2010, 22:06
witaj i miłego noszenia i szerzenia idei nosicielstwa życzę :)
agnesjan
10-10-2010, 22:15
Witaj gapo:hello:
Witaj!
Fajnie, że masz podatne na noszenie środowisko :) zazdroszczę!
A więc witaj :hey:Jak to mówią - lepiej późno niż wcale ;)
rhodiana
10-10-2010, 22:34
I dopiero tera się witasz ?? :p Witaj Agata, choć my się już znamy :)
No właśnie tak sobie pomyślałam, że tu się udzielam, tu coś napiszę, tam coś wymienię, a się nie przedstawiłam:D dobrze, że nie ma za to punktów karnych:p
witaj:lol::lol::lol::lol::lol:
No właśnie tak sobie pomyślałam, że tu się udzielam, tu coś napiszę, tam coś wymienię, a się nie przedstawiłam:D dobrze, że nie ma za to punktów karnych:p
teraz za karę w ramach samoumartwiania kup sobie ze trzy chusty, wtedy zostanie Ci wybaczone :-P
witaj!!
aniam123
11-10-2010, 08:08
no to cześć!
Mamamaria
11-10-2010, 09:01
witaj:hello:
Witaj! Eee tam ,zaraz nie ma punktów karnych!Są! Stawiaj jakąś naleweczkę:-)
macierzanka
11-10-2010, 11:55
Spokojnie. ja do tej pory nie dotarłam tu:)
kubutkowa
11-10-2010, 11:59
Cześć! :-)
OT ja chyba tez się nigdy nie przywitałam...
dankin-82
11-10-2010, 22:05
Witaj:D